- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде да празнувам рождения си ден?
Буда бар, Катерина, Бар на края на вселената, Сцената, Селект, някоя пицария, Дивака може би... това ми идва на ум в момента, което да еподходящо.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
За танците-на дискотека.А иначе в Лагуната,Джимис,на пицария или в някое от заведенията които се водят Bar&Grill![]()
Уфф каква Лагуна ви тресе, момичето е на 14, там не пускат под 18, освен ако не спориш 30 мин и накрая не говориш с управителя(лично са ме гонили оттам),но пък ако техните са там или поне някой на 18 няма да има проблем предполагам....Иначе Джимис е хубава идея, може наистина някоя сладкарница или пицария, пак става...аве всъщност най-важното е да си с добри приятелир пък и в мазе добре ще си изкарате
Айде приятно прекарване.
Oк, звучи супер...
А други идеи!
...ми аз сам от пловдив и немога да ви помогна...но пък аз сам решила вече къде ще си празнувам 14я ден ден : в Плазмата![]()
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
първо нашмъркай ги.
второ нашмъркай ги!
трето най-добре ги нашмъркай мястото няма значение![]()
Идете в Пица Хът или в Накря на Бселената или в Неделя - зависи какво заведение искаш и после в Амор или в ДВ така хем ще ги почерпиш, хм ще има и танци![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...