.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Голям фен
    Град
    София
    Буда бар, Катерина, Бар на края на вселената, Сцената, Селект, някоя пицария, Дивака може би... това ми идва на ум в момента, което да еподходящо.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

За танците-на дискотека.А иначе в Лагуната,Джимис,на пицария или в някое от заведенията които се водят Bar&Grill

Уфф каква Лагуна ви тресе, момичето е на 14, там не пускат под 18, освен ако не спориш 30 мин и накрая не говориш с управителя(лично са ме гонили оттам ),но пък ако техните са там или поне някой на 18 няма да има проблем предполагам....Иначе Джимис е хубава идея, може наистина някоя сладкарница или пицария, пак става...аве всъщност най-важното е да си с добри приятелир пък и в мазе добре ще си изкарате Айде приятно прекарване.

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Oк, звучи супер...
    А други идеи!

Град
    Пловдив....вкъщи,в моята стая
    ...ми аз сам от пловдив и немога да ви помогна...но пък аз сам решила вече къде ще си празнувам 14я ден ден : в Плазмата
    WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от didivid
    Мерси, но това е за бебета! Дори сестра ми не го празнува вече там, а е на 7! Имам предвид, без макдоналдс и КФС! Моля ви, се много!
    Еееее недей така де аз бачкам там...знайш кво е яко да те забавлява неква кака...

първо нашмъркай ги.
    второ нашмъркай ги!
    трето най-добре ги нашмъркай мястото няма значение

Град
    entre el mar y una estrella...
    Идете в Пица Хът или в Накря на Бселената или в Неделя - зависи какво заведение искаш и после в Амор или в ДВ така хем ще ги почерпиш, хм ще има и танци
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си