- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Местни избори 2007
Нека в тази тема всички, които имат 18 години да споделят за кой кмет биха гласували в своя град![]()
Ето разгледайте и този сайт:
http://www.mestniizbori.com/
Цвета ГеоргиеваПървоначално написано от Българска SS легия
![]()
гласувайте за АТАКА и мед и масло ще тече от чешмите, никой няма да работи, а ще получава 20 000 евро заплата, България ще е водеща свтовна сила в икономиката, а Волен Сидеров ще води парадите на 5 милионната арийска армия с lancea sanctum в ръка
![]()
никой не заслужава да бъде избран на тея избори, дееба и копелетата
ще реша, но сигурно ще е за някои умерено десни
пази БожеПървоначално написано от Българска SS легия
алелуя.
Аз лично ще гласувам за сините![]()
п.п. против ГЕРБ![]()
А каква е разликата между герб, сини, червени, леви, десни и тн? Щото аз такава не виждам... Няма да глсувам! Смърт!Първоначално написано от Democrat
Аз ще гласувам за Йоан Костадинов.
Next Time I`ll be True...
Аз не мога да гласувам, а и ваншия град още предварително е ясно кой ще спечели.
оооо, време е да си ходи тоя алкохоликПървоначално написано от kameliqbaby
12 години стигат !
И пак е по-добре да се гласува... за човек, който по-малко ще прецака обикновените хора.Първоначално написано от exploitedteen
бтв ако бях с 10 месеца по-голям щях да стана гражданин на Каварна, за да гласувам за нашия човек.![]()
И аз ще гласувам със сигурност, но още не съм решила точно за кой![]()
проблемът е, че зад хората стоят партии, на които не мога да се доверя![]()
Ок де, имам 1 въпрос за тия дето ще гласуват: мислите че ще промените нещо с гласуването си или просто го правите защото разни такива като демократа казват, че всеки трябва да глсува, защото така трябва?
откъдето и да го погледнеш, все се вкарваш![]()
Именно - ние няма как да спечелим, а управляващите няма как да загубят...Първоначално написано от quench
ми скив ся, след неограничената размяна на ядрени удари е все тая дали ще пуснеш 4-5 бомби, й така, за красота, в Африка, примерно
то и с гласуването е така - нищо не ти пречи да се наведеш сам, така и така те шибат![]()
Промит ти е мозъка!Първоначално написано от devil_girls_
Ще гласувам за Мартин Заимов. Мисля, че не е нужно да обяснявам защо..![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Кирил Йорданов
Let The BEAT Control Your Body
Ех, няма да гласувам, защото съм все още на 16![]()
Честно казано ако бях на 18 щях да отида все за някого да пусна глас...не че имам идея кой е кандидатиран в Лясковец
Въпреки че всички са еднакви...говорят едно и също... и естесвено нищо не правят...![]()
П.П. тоя Бойко и партията му какво толкоз ги тачат всички? 0-o
хъхъ..
Ми щом става дума за политика и всичко около Бат' Бойко Бориков, то БТВ значи Бойко ТВ. Ей от там му идва цялото "тачене".Първоначално написано от Shadow_Walker
мхммм.. и аз смятам да гласувам
Собственост на Canis_Dirus
Какво общо има това с "атакистите"? Въпросните "атакисти" привържениците на ПП АТАКА ли са все пак?Първоначално написано от Democrat
Би гласувала, но пожене нямаш 18 години нямаш право на лас там, както и в темата (както е обявил автора).Първоначално написано от devil_girls_
За Стара Загора е "избери по-малкото зло". И все пак, смятам че комунистчето ще е пак, което ме устройва до някъде, въпреки че знам какви ги върши, а и някои от мръсните му сделки излязоха наяве.
Аз няма да гласувам, защото нямам право. Навършвам пълнолетие 2 дни след изборите, единствения шас ми е на евентуалния балотаж