- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Винаги ли е така???
Emi dewstvena sum i o6te ne sum mn naqsno s teq ne6ta..Ta do predi malko se natiskahme s gadjeto mi..bqhme w tqh i uj da gledame fil ma ne stana samo da gledame.Taka stana 4e mi stana mokro taka de podmokrih si se napravo.Toi ni6to ne kaza no trqbva da e usetil sled kato pipa tam.Tova na kakvo to4no se dulji i normalno li e?
Да, нормално е.Това са влагалищни сокове, които се появяват след като се възбудиш и олесняват проникването при секс.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Да, възбудила си се![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
нормална реакция на огранизма ти...жалко че незнаеш елементарни неща :п задачата на тази течност от слузест характер е да се ползва като смазка на влагалището за по лесен контакт :п
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Ami naistina ne sum..kakvo da se pravi ne vsi4ki gubqt devstvenostta si na 12,13,14 .. 15E taka si i misleh
Blagodarq vi na vsi4ki
PP
Отдели няколко часа да прочтеш темите важните теми в раздела за сексуална култура![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Просто си се възбудилаЗа следващия път да знаеш и да не се чудиш кво е тва мокрото :P
Следващия път си сложи памперс, за да не ти е притеснено![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
+1Първоначално написано от eveto_xx
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ne sum kazala 4e mi e bilo pritesneno..4ak puk tolkova..vie me izkarahte nqkakva idiotka.Ma ne se i o4udvam tozi forum se napulni s takiva koito vmesto da pomagat te obijdat i se podigravat!
Ами какво да ти помогнем,като не знаеш, недей да правиш нищо.Изчети форума, аз така направих преди , и някъде година след това се регнах.И не ми се е налагало да задавам въпроси от този род, защото си направих труда да прочета повечето неща,а не да пускам n-тата тема по въпроса, и да ми поднасят всичко на готово...Пф...
+1
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Абсолютно нормално, не се притеснявай ако приятелят ти е по-опитен от теб ги разбира тия неща и няма какво да си мисли... тия сокове за някой момчета са даже секси.... пък и това означава че се възбуждаш от него! не се притеснявай ако не изчетеш целия форум поне прочети темитеб в началото "Обща сексуална култура" и др. ще тие полезно!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
+1 ако приятелят ти е по навътре от теб с тея неща треа да се зарадва че те е възбудилПървоначално написано от girl_in_black
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
намочала си се ма смръдло![]()
е не е нужно да изчете всичко(макар че и аз доста време влизах тук без да се регна)но тя сама каза че не е на 12,13,14,15..така че би трябвало да знае поне товаПървоначално написано от eveto_xx
а и в даскало също си има такива часове...
Cruel Intentions