- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя..??
e da moje bi ne go zaslujavam.. no go iskam mnogo i go obi4am![]()
Ocenqvam dosta ne6ta koito imam a i toi e su6tiq kato men razgleno mom4e i kak ti vika6 dete na bogati roditeli e ne sme 4ak tolko bogati fra6kani s kinti am pone za sa ne mi lipsvat ne6ta oh tfa ne e vajno Vajno e 4e obi4am tova mom4e i iskam da si go vurna i vie trqbva da mi pomognete pLS
![]()
Понякога вие "фешаните" сте много глупави,пък после не ни наричайте лигли,курви и тъпачки.....не всички момчета ще ви паднат в краката,защо не го осъзнаете,че паднете ли в очите на едно момче-падате завинаги
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
НЕ си мисли,че са богати,повечето от тях нямат и пукнат кинтПървоначално написано от Carly
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ne govorim dali imam pari i dali nqmam tfa e nai malkiq problem emi da seki pravi gre6ki taka e az neiskam da mi pada v krakata predi kogato ne bqh fashion 6ot togava o6te ne be6e tka moderno si seobli4ah normalno i bqhme zaendo i si4ki be6e perfe .. a sega.. kvo ;( bez nego sum seki den mu pi6a po skype toi mi vika 1 den da prestana da mu pi6a i nekfi takifa![]()
Първоначално написано от sladkish_14
ЕТОЯ ГОРЧИВАТА ИСТИНААААААА!!! ЕВАЛААААААА !!! ТАКА СИ Е!
em ko na4i nqma da sum pak s tfa mom4ei az sum si vinovna oK tnx
Ti si choveche s mnogo problemi. Ako durjish na sebe si i na svestni hora, kato momcheto, koeto tvurdish che obichash, trjabva da se promenish SEGA i vednuj zavinagi. Inache riskuvash da ostanesh razvalina cjal jivot, a taka njama da ti e hich leko. Ne znam na kolko god. si. Zvuchish mi na teenager-ka ot vsjakude. Vseki minava prez 'ludi' periodi dokato raste. Po tozi nachin pomudrjavame. No shte pomudreem v mom v koito sami mojem da si kajem 'krai' (ili da poslushame nechii suvet). Tva vsichkoto ti go kazvam, ne tolkova zaradi momcheto, a zaradi samata teb. Ako verno mislish i si reshena da se promenjash, ne spirai! Puk sled vreme ti go potursi tva momche, ako verno durjish na nego i (!) se chuvstvash naistina promenena. Ako izobshto njakoga te e obichal (i oshte e sam) shte ti dade shans, no samo samo ako se durjish ok i ne opleskash neshtata, dori samo vednuj!!! Haide, kurazh)
![]()
znam che e taka no prosto e mnogo trudno da se promeni6 napulno E kak trqbva da se durja za da e Ok si4koMi na 16 sum .. Dneska mi zvunnaha da hoda dove4era na edin kupon i mi kazaha da zema i pove4e pari za amfeti i az kazah 6te si pomislq i nz.. imam 4uvstvoto 4e ne sum tolkova silna za da se promenq.. i me e strah kato zareja si4ko koeto e bilo do sega i si4kite si fr-ta i ako ne stane ni6to i ako toi neiska pak da e s men..
![]()
Izpitvam nqkuf strah da ne ostana sama ... Nashte dove4era zaminavat za germaniq za nqkolko dni po rabota i 6te sum sama v nas i edni fr mi vikat da zvunna na tova mom4e i da mu kaja da doide v nas no neznam
![]()
![]()