Еми значи преди време ходех с едно момче някъде преди година и нещо но го зарязах защото обичах повече дискотеките и флиртовете и така забравих го но тои ме потърси след няколко седмици аз бях наказана заради поредния купон и така с него почнахме мн да си говорим но мен ми изтече наказанието и го отебах.. и пак си започнах както преди но мина време и пак почнахме да си говорим и отидохме на кафе аз той и един негов фр и той се държеше некфо странно а и той е срамежлив а аз... исках да съм с него но се забих с неговия фр ама само за седмица и след това пак почнах да си говора с момчето което исках но пак сгафих защото се видяхме само двамата а аз предишната вечер бях на купон и още бях пияна и той дойде в нас и аз кво наприх и почнах да му се натискам и той такъф вика искам пак да сме заедно и аз да добре и го събличам и той само ме бутна и ми вика "Нали се беше променила и каза че не си същата лигла?"и си тръгна и на мен ми беше мн гадно не си говорехме а аз го обичам.. и скоро пак се видяхме и аз се държах супер добре и той беше адски мил и аз пак и бяхме на кино и той некъф ме гушна и аз викам супер пак ще сме заедно ... после отидохме да се разхождаме ф един парк и той седна на пейката и аз нещо говорех по тела и той седи и ме гледа гледа и ми вика седни и аз седнах обаче на другия край на пейката и той само стана и вика аре да си ходим и аз добрем и тръгнахме и мълчахме до метрото после седнахме и той кво ти е и аз нищо бе и дойде метрото и аз некфа седа и го гледам и той ме дръна и влязохме в метрото и седи кво праиш бе щеше да те удари вратата и аз хубаво и после аз слизам и той некъф ми се усмихна и ми вика чао и повече не се видяхме и аз му пиша един ден по skype и той ми вика "Обичам те и много ме кефиш но ситуацията е такава имаме различни интереси ти се обличаш различно некфа фашион си такава а аз съм просто обикновенно момче и няма защо да искаш да си с мен така че повече не ме търси нито аз теб ще търся" и на мен ми стана адски гадно и сега незнам какво да правя ..