Хм аз съм на принципа "2та шанса" - винаги давам на хората 2ри шанс ако го заслужават...но не от нищото просто трябва да си го заслужиш...заслужи си го и се върни при него...ако все още можеш но дори да не можеш...направи го заради себе си...положението тии ми е познато много...най-добрата ми приятелка беше като теб...ама точно нещата който описа...сега е различна - тя имаше много силна воля,но това не беше достатъчно...трябваше и подкрепа от някой (да аз)...

Постави си за цел...следните неща да разкараш пиенето и дрогата...и да порастнеш...което е и най важното...но ще го постигнеш само със силна воля и желание. Ако ги няма тях 2те...you`re lost for us...

Все пак дискотеките,секса,пиенето и дрогата накуп няма да те направят голяма работа в очите на другите,а точно обратното - всеки ще си вика бе майни я тая лигава наркоманка дет се ебе със всеки...би ли ти било да дават такива опеделения за теб? (Не казвам че била или си такава )

Всъщност едно момиче което много приличаше на теб тоест държеше се като теб...и се мислеше за голяма...сега е на дъното...много ми е жал за нея...веднъж дойде при мен и каза абе имаш ли един презерватив.Имах дадох и един. Всъщност после каза знаеш ли защо ми е ? Защото вече буквално се еба една цигара (да с трева), и не защото съм ористрастена към това,а защото просто желанието е по силно от мен.