predpolagam 4e sum go naranila .. neznam bqhme zaedno 6 meseca nqkude no prosto neosuznavah kakvo imam i kogo obi4am.. sega se razkaivam zaradi glupostite koito napravih ... do sega.. to4no zaradi tova iskam da buda s tova mom4e za6toto kogato sum s nego se 4uvstvam uverena.. i ne se nujdaq ot hubavite si dre6ki ili ot alkohola ili ot nekfi narkotici.. moje bi go iskam za6toto znam 4e nemoga da go imam.. moje bi se 4uvstvam prekaleno samotna a vsu6toto vreme zaobikolena ot "priqteli" i mom4eta.. Da prqiteli v kavi4ki za6toto ne mislq 4e moga da raz4itam na tqh o6te kogato hodeh s tova mom4e trugvah po tezi puti6ta i toi me pomoli da spra kaza mi 4e sum po dobra ot si4ko tova koeto iskam.. no az ne go poslu6ah togava Sa 6e kajete e taq razglezena bogata ligla emi ne e to4no taka.. ili pone ve4e ne e za6toto .. az neiskam da sum takava i prava vsi4ko vuzmojno da ne buda takava.. prosto neznam po kakuf na4in da pokaja na tova mom4e kolko mnogo go obi4am toi vse mi dava6e 6ansove a az provalqh si4ko Da imam dosta priqteli na koito moga da kaja tezi ne6ta no 1-vo nikoi nqma da me razbere..i vtoro ne sum ot horata koito spodelqt prosto imam nujda da kaja na nqkoi!!