- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гадна сперма
Не мога да разбера какво е гнусното в спермата...и вагиналните сокове били гнусни...казвала съм вече /и не ми вярват, подиграват се на думите ми/, че спермата и вагиналните сокове на здрав мъж и съответно жена са екологично чисти и много полезни...следователно как ще бъдат гнусни? А и това е тялото на партньора, като че ли да те е гнус от слюнката му.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
Не съм твърдяла нищо такова, просто цитат на друг юзер от форума![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
lelele smqhnz macka ama ne ti zavijdam ...
majoretkata...skype-sladkata164
колко мн се изписало по тази тема.... Казваш и това е ... Не искам да гълтам ех значи ..![]()
emi kaji mu puk..kvoto 6te da staa...toi puk ako kaje 4e ne go interesuva..bii6 mu 6uta i tva e..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лол гълташ му спермата..мале тва сигурно е яко...ами като не ти е приятно бии му шута мочета под пъд и над пут!!! тва е...
+1Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Znae6 li kakvo mu kaji.... Kaji mu da qde pove4e SHOKOLAD ae pove4e sladko da qde... I az imah edna pr-ka deto i be6e mn kiselo i mi kaza qj pove4e sladko (a az rqdko qm sladko). I 3 dena qdah nonstop shokolad da kajem na den 2 malki shokolada i 1 vafla i sled 3 dena si4ko be6e OKProbvai s tova iiii... ycnex
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
VSEKI DEN ?!?Abe toi imam 4uvstvoto 4e hoi s tebe samo za da te ebe.Sry 4e ti go kazvam ama..hodite parvo ot skoro i vtoro..da ta kara da pravi6 ne6to koeto ne ti haresva za men ne e normalno.Първоначално написано от Kettty
BebSsSs nz... no i az taka si pomislih... Ama momi4eto si re6ava
... Pyk i to 6te se razbere rano ili kysno... No i nali znae6 4e sex-a e nai sladkoto neshto v jivota
e... LUBOVTA e po sladka ama ponqkoga i mn gor4i...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
kazva6 mu na pravo ili zemi mu kupi dva 6okolada predi da mu duha6 i da vidi6,kkolko 6ti e sladko
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
ami kato ne ti e priqtno mu kaji, tva 4e toi iska si e negov problem. na teb kato ti e gadno za6to trqbva da go pravi6
За моя голяма изнада, наиситна има значение за вкуса на спермата това, което е ял! И на мене понякога ми става лошо от трапчивия аромат, но пък защо да я гълташ, свършва ти в устата и я уставяш да си се стича по устните и пръстите ти......
shtom edno neshto ti e nepriqtno - ne zavisimo dali e povedenieto mu ili pyk v tovq sluchai spermata - trqbva da mu kajesh . az [pyk znam , che ako pie 2 litra plodovo sokche , vkusa shte stane sladnikyv.poprincip zavisi ot hranata , koqto e poel . na moq si mu e dubrem , ne mi e nepriqtno . poneje ne sym go pravila na nikoi drug , ne moga da ti kaja , dali na moq e neshto po-vkusna ili .. :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Да ма ако го немаше това гадно нещо немаше да ни има и наз така че внимаваи какво говориш !Първоначално написано от Kettty
Ядох само жабешки трътки 2 месеца подред и приятелката отчита голямо подобрение!
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
е па кажи му аз на моя му каах че ми е отфратително![]()
OnLy God CaN Judge Me !