.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Не мога да разбера какво е гнусното в спермата...и вагиналните сокове били гнусни...казвала съм вече /и не ми вярват, подиграват се на думите ми/, че спермата и вагиналните сокове на здрав мъж и съответно жена са екологично чисти и много полезни...следователно как ще бъдат гнусни? А и това е тялото на партньора, като че ли да те е гнус от слюнката му.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    nimfata, как ще е горчива при редовно наливане с бира? Все с биропийци ходя и никога не им е била горчива. И от цигарите не става горчива.

Не съм твърдяла нищо такова, просто цитат на друг юзер от форума
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

lelele smqh nz macka ama ne ti zavijdam ...
    majoretkata...skype-sladkata164

Град
    Варна
    колко мн се изписало по тази тема.... Казваш и това е ... Не искам да гълтам ех значи ..

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от pachob
    ми като не ти харесва му кажи бе! ако пак настоява бий му шута! \/
    taka i trqbva. Na men ne mi e priqtno i sum kazala na priqteliq si oshte vc nachaloto na nashtata vruzka i toi nqma nishto protiv. Kato ne i my predloji da svyrshva v-hu tqloto ti ako tova ti se nravi

emi kaji mu puk..kvoto 6te da staa...toi puk ako kaje 4e ne go interesuva..bii6 mu 6uta i tva e..

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    лол гълташ му спермата..мале тва сигурно е яко...ами като не ти е приятно бии му шута мочета под пъд и над пут!!! тва е...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Толкова ли нямаш достойнство, че правиш неща, които не само че не харесваш, но се и възмущаваш от тях?
    Никой не може да те насили да гълташ, ако самата ти не искаш.
    +1

Град
    BsSs Bg E NqaA GreShka :P
    Znae6 li kakvo mu kaji.... Kaji mu da qde pove4e SHOKOLAD ae pove4e sladko da qde... I az imah edna pr-ka deto i be6e mn kiselo i mi kaza qj pove4e sladko (a az rqdko qm sladko). I 3 dena qdah nonstop shokolad da kajem na den 2 malki shokolada i 1 vafla i sled 3 dena si4ko be6e OK Probvai s tova iiii... ycnex
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Ами да неприятно е и эатова се чуда как да му го кажа.100% ще му стане кофти,ама няма как.А и аэ го правя всеки път,а той до сега го е правил 2 пъти!!!Всеки ден трябва да гълтам това гадно нещо
    VSEKI DEN ?!?Abe toi imam 4uvstvoto 4e hoi s tebe samo za da te ebe.Sry 4e ti go kazvam ama..hodite parvo ot skoro i vtoro..da ta kara da pravi6 ne6to koeto ne ti haresva za men ne e normalno.
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Град
    BsSs Bg E NqaA GreShka :P
    BebSsSs nz... no i az taka si pomislih ... Ama momi4eto si re6ava ... Pyk i to 6te se razbere rano ili kysno... No i nali znae6 4e sex-a e nai sladkoto neshto v jivota e... LUBOVTA e po sladka ama ponqkoga i mn gor4i...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    kazva6 mu na pravo ili zemi mu kupi dva 6okolada predi da mu duha6 i da vidi6,kkolko 6ti e sladko
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ami kato ne ti e priqtno mu kaji, tva 4e toi iska si e negov problem. na teb kato ti e gadno za6to trqbva da go pravi6

Фен
    Град
    Sofia
    За моя голяма изнада, наиситна има значение за вкуса на спермата това, което е ял! И на мене понякога ми става лошо от трапчивия аромат, но пък защо да я гълташ, свършва ти в устата и я уставяш да си се стича по устните и пръстите ти......

Град
    *in a pink dream*
    shtom edno neshto ti e nepriqtno - ne zavisimo dali e povedenieto mu ili pyk v tovq sluchai spermata - trqbva da mu kajesh . az [pyk znam , che ako pie 2 litra plodovo sokche , vkusa shte stane sladnikyv.poprincip zavisi ot hranata , koqto e poel . na moq si mu e dubrem , ne mi e nepriqtno . poneje ne sym go pravila na nikoi drug , ne moga da ti kaja , dali na moq e neshto po-vkusna ili .. :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Ами да неприятно е и эатова се чуда как да му го кажа.100% ще му стане кофти,ама няма как.А и аэ го правя всеки път,а той до сега го е правил 2 пъти!!!Всеки ден трябва да гълтам това гадно нещо
    Да ма ако го немаше това гадно нещо немаше да ни има и наз така че внимаваи какво говориш !

Ядох само жабешки трътки 2 месеца подред и приятелката отчита голямо подобрение!
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Град
    Бургас
    е па кажи му аз на моя му каах че ми е отфратително
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Sofia
    Ми като не ти харесва му кажи бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми