.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Много сте ми интересни.Що тва дето го написа тука,не му го кажеш на него,но бъди малко по-мила.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Eminem's_Girl
    Цитирай Първоначално написано от Tsvetomir_ltd
    Бе някъде четох, че ако има лош вкус спермата може и да е болен от нещо мъжа. Бактериите все пак влияят на организма за т'ва по-добре трябва да му кажеш! Недей така, че ще си фанеш някоя болест и после къде ше чакаш при gp-то?! Опасно си е т'ва!
    Аз поне с моята нямам проблеми! К'ви свирки ми върти, понякога гълта, понякога не. Не я насилвам, но като си гълта, гълта с желание и си личи, че се кефи.
    Дам, прав си! Значи аз също бях чела някъде нещо такова... Лошия вкус на спермата е знак,че в отделителната система са се появили някакви бактерии ... И смисъл те си се отделят заедно с урината, но част от тези бактерии попадат в тестисите, където се произвежда спермата...Ух, май не го казах, точно както е така, амаа убедена съм, че е така! И понеже лошия вкус, така де, трябва да горчи на вкус... е единствения признак за тези бактерии, момчето сам няма как да разбере, така че,мила, по-добре му кажи...
    Абе вие вече взехте да откачате .. Стига сте се филмирали.. Всяко момиче харесва различни неща и вкусове,тъй че няма такова нещо като лош вкус на спермата .. Има хора,които не обичат ябълки... И кфо ? Всичките са гнили,така ли ...

Ми следващия път като те накара да я глътнеш направи отвратена физиономия и отиди до банята и я изплюй звучно, после си измий зъбите и отиди нали след 5 минутки пред него и той като ти каже "миличко добре ли си?"-"да да спокойно..нищо ми няма хайде да продължаваме"..ако нищо не каже направи го и следващия път и на него ще му стане неудобно и или ще спре да те кара да го правиш или поне той ще отвори темата..

Ema kato ne ti haresva ne ti haresva nujna li e temata ...

Просто му тегли майната, за бога.
    Не трябва да те е страх. Кво? Ще те набие? Ще те пребие? Обаждаш са в полицията и тва е(ако те пребие, де)
    Да, откачена съм. И кво? И аз съм го имала тоя проблем преди 5 години (е, не и за вкуса, но не ми беше приятно) и му теглих майната. Той искаше да ми посегне след тва и го ударих и го заплаших с полиция.

Град
    where the sun rises
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    a az nastoqvam da mi prai6 6pakli are de kato ne iska6 ne galtai,nikoi ne trqbva da moje da zasegne li4nite ti predpo4itaniq
    +1

Обичам те Миши

Цитирай Първоначално написано от Tsvetomir_ltd
    Бе някъде четох, че ако има лош вкус спермата може и да е болен от нещо мъжа. Бактериите все пак влияят на организма за т'ва по-добре трябва да му кажеш! Недей така, че ще си фанеш някоя болест и после къде ше чакаш при gp-то?! Опасно си е т'ва!
    Аз поне с моята нямам проблеми! К'ви свирки ми върти, понякога гълта, понякога не. Не я насилвам, но като си гълта, гълта с желание и си личи, че се кефи.
    Много четеш май, спирай се от време на време, ще си развалиш очите

NQMA DA DUHA6,NQMA DA GULTA6.....I ETO NI GI RA6ENIETO

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами кажи му, че не ти е приятно да глъташ и че не искаш

Цитирай Първоначално написано от Rokela
    Преглъщай с хляб, момиче.Вашите на нищо ли не са те научили.
    По-добрият вариант е на филията да има масълце и чубрица, те наистина подобряват вкусовите усещания. Освен това ти гарантирам, че когато приятелят ти види за първи път това, физиономията му ще те зарадва истински.
    браво бе пи4 =D> =D> =D>
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Едни викате да го псува, други да му говорела по-нежно... да му кажела, че не иска... само ще го лиши от нещо хубаво...

Бе вие да не сте некви кухи лейки, бе хора!... никаква сексуална култура нямате, а отговаряте в такива теми !!

Ако пие бира преди секс, спермата има горчив вкус.
    Ако яде ананас (за сок от ананас не съм проал още), вкуса е сладък.

Пуу, нищо не разбирате от секс, за какво й отговаряте... вземете станете малко от тия компютри поне за 1 час, може и да ви огрее ... :}

Спомена, че връзката ви е от скоро ... сигурна ли си, че е било нужно да се "запознаваш" толкова добре с него...
    Има едно нещо, казват му ОТКАЗ... Умни хора са го измислили, да знаеш..
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Цитирай Първоначално написано от Paul Crewe
    Едни викате да го псува, други да му говорела по-нежно... да му кажела, че не иска... само ще го лиши от нещо хубаво...

Ми гълтай му ти, едва ли момичето ще откаже да ти даде координатите на приятеля си..

Цитирай Първоначално написано от nimfata

Ми гълтай му ти, едва ли момичето ще откаже да ти даде координатите на приятеля си..
    ми вземи почети малко... спермата може да му е горчива, ако дрънчи бира постоянно. примерно. затова се вземат мерки.

ама благодарение на такива като тебе, дет й отговарят глупости, остава така. тия съвети де ги даваш, земи си фани гадже някой път и виж как стоят нещата. ти си мислиш, че е лесно сичко кат по приказките и филмите, дет си гледала

наистина ли мислиш че ше спре да му духа, щот некой запален форумист в тийнпроблем така й бил казал?! лол, я слезте на земята бе ! ако имаше тоя кураж - да е станало. а може и да е много привързана, да си го обича, та жертвата да си струва! да се представиш добре в леглото, дори подсъзнателно човек си го мисли, си е направо една от целите в живота на хората..... ако не друго, то влияе добре на самочувствието. особено едно момиче може много да се разтрои ако реши, че не е задоволила партньора си.

съвета ми към нея е - накарай го да яде повечко ананас! и сладки работи. би трябвало да даде ефект . нищо срамно нема да му го кажеш, даже ше се кефи че ще изпитваш и ти удоволствие от цялата работа

:)

hahaha kato te e gnus ne prai svirki izob6to...o6te pove4e 4e s tozi 4ovek si ot skoro...ili otkaji da gylta6...i moq myj pie bira ama na men ne mi e gadno i gor4ivo da gyltamzavisi ot 4oeka nz...
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

или па може да го накара да свършва върху нея :Д

спермата е полезна, даже се съдържа из доста кремове, които жените ползват за грижи по кожата си. мъжете не я употребяват така, не за друго - ама просто си е под достойнството им ;Р

..

haha da 4uvala sym daje 4e premahva pypki ama ne sym probvala da se maja celenaso4eno hahha
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

никога не е късно :P :P

:P

hahaha da....no za sega nqmam takiva problemi :P

евала тогава

Цитирай Първоначално написано от nimfata

ми вземи почети малко... спермата може да му е горчива, ако дрънчи бира постоянно. примерно. затова се вземат мерки.

ама благодарение на такива като тебе, дет й отговарят глупости, остава така. тия съвети де ги даваш, земи си фани гадже някой път и виж как стоят нещата. ти си мислиш, че е лесно сичко кат по приказките и филмите, дет си гледала

наистина ли мислиш че ше спре да му духа, щот некой запален форумист в тийнпроблем така й бил казал?! лол, я слезте на земята бе ! ако имаше тоя кураж - да е станало. а може и да е много привързана, да си го обича, та жертвата да си струва! да се представиш добре в леглото, дори подсъзнателно човек си го мисли, си е направо една от целите в живота на хората..... ако не друго, то влияе добре на самочувствието. особено едно момиче може много да се разтрои ако реши, че не е задоволила партньора си.

съвета ми към нея е - накарай го да яде повечко ананас! и сладки работи. би трябвало да даде ефект . нищо срамно нема да му го кажеш, даже ше се кефи че ще изпитваш и ти удоволствие от цялата работа

Опитай да осмислиш първо думите ми, след това да ми отгоравяш, често има ефект...
    Приятели съм имала, както и сексуални контакти. Мога да ти кажа, че не съм от типа "не ставам от пц-то", бях така на 13. Не мисля, че си на по-високо ниво от мен, за да имаш възможност да ме поучаваш какво да пиша, коментирам, мисля или съветвам. Това, че някой пита във форума каквото и да е, говори за него достатъчно, а това, че аз си губя времето тук от време на време, вярвай ми, не говори нищо за мен.

... аве не я ли изядохте тая тема вече?

Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Ами да неприятно е и эатова се чуда как да му го кажа.100% ще му стане кофти,ама няма как.А и аэ го правя всеки път,а той до сега го е правил 2 пъти!!!Всеки ден трябва да гълтам това гадно нещо

l0v3`slyNcEty

nimfata, как ще е горчива при редовно наливане с бира? Все с биропийци ходя и никога не им е била горчива. И от цигарите не става горчива.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

;

`Death`Whore`` съгласна съм с теб.И моя приятел си пийва доста бира и не му е имала спермата горчив вкус. Тва си ги съчиняват яко заквото не им се духа и гълта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си