- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гадна сперма
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Абе вие вече взехте да откачате .. Стига сте се филмирали.. Всяко момиче харесва различни неща и вкусове,тъй че няма такова нещо като лош вкус на спермата .. Има хора,които не обичат ябълки... И кфо ? Всичките са гнили,така ли ...Първоначално написано от Eminem's_Girl
![]()
Ми следващия път като те накара да я глътнеш направи отвратена физиономия и отиди до банята и я изплюй звучно, после си измий зъбите и отиди нали след 5 минутки пред него и той като ти каже "миличко добре ли си?"-"да да спокойно..нищо ми няма хайде да продължаваме"..ако нищо не каже направи го и следващия път и на него ще му стане неудобно и или ще спре да те кара да го правиш или поне той ще отвори темата..
Просто му тегли майната, за бога.
Не трябва да те е страх. Кво? Ще те набие? Ще те пребие? Обаждаш са в полицията и тва е(ако те пребие, де)![]()
Да, откачена съм. И кво? И аз съм го имала тоя проблем преди 5 години (е, не и за вкуса, но не ми беше приятно) и му теглих майната. Той искаше да ми посегне след тва и го ударих и го заплаших с полиция.![]()
Много четеш май, спирай се от време на време, ще си развалиш очитеПървоначално написано от Tsvetomir_ltd
![]()
NQMA DA DUHA6,NQMA DA GULTA6.....I ETO NI GI RA6ENIETO![]()
Ами кажи му, че не ти е приятно да глъташ и че не искаш![]()
браво бе пи4 =D> =D> =D>Първоначално написано от Rokela
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Едни викате да го псува, други да му говорела по-нежно... да му кажела, че не иска... само ще го лиши от нещо хубаво...![]()
Бе вие да не сте некви кухи лейки, бе хора!... никаква сексуална култура нямате, а отговаряте в такива теми !!
Ако пие бира преди секс, спермата има горчив вкус.
Ако яде ананас (за сок от ананас не съм проал още), вкуса е сладък.
Пуу, нищо не разбирате от секс, за какво й отговаряте... вземете станете малко от тия компютри поне за 1 час, може и да ви огрее ... :}
Спомена, че връзката ви е от скоро ... сигурна ли си, че е било нужно да се "запознаваш" толкова добре с него...
Има едно нещо, казват му ОТКАЗ... Умни хора са го измислили, да знаеш..![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Първоначално написано от Paul Crewe
Ми гълтай му ти, едва ли момичето ще откаже да ти даде координатите на приятеля си..![]()
ми вземи почети малко... спермата може да му е горчива, ако дрънчи бира постоянно. примерно. затова се вземат мерки.Първоначално написано от nimfata
ама благодарение на такива като тебе, дет й отговарят глупости, остава така. тия съвети де ги даваш, земи си фани гадже някой път и виж как стоят нещата. ти си мислиш, че е лесно сичко кат по приказките и филмите, дет си гледала
наистина ли мислиш че ше спре да му духа, щот некой запален форумист в тийнпроблем така й бил казал?! лол, я слезте на земята бе ! ако имаше тоя кураж - да е станало. а може и да е много привързана, да си го обича, та жертвата да си струва! да се представиш добре в леглото, дори подсъзнателно човек си го мисли, си е направо една от целите в живота на хората..... ако не друго, то влияе добре на самочувствието. особено едно момиче може много да се разтрои ако реши, че не е задоволила партньора си.
съвета ми към нея е - накарай го да яде повечко ананас! и сладки работи. би трябвало да даде ефект. нищо срамно нема да му го кажеш, даже ше се кефи че ще изпитваш и ти удоволствие от цялата работа
![]()
hahaha kato te e gnus ne prai svirki izob6to...o6te pove4e 4e s tozi 4ovek si ot skoro...ili otkaji da gylta6...i moq myj pie bira ama na men ne mi e gadno i gor4ivo da gyltamzavisi ot 4oeka nz...
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
или па може да го накара да свършва върху нея :Д
спермата е полезна, даже се съдържа из доста кремове, които жените ползват за грижи по кожата си. мъжете не я употребяват така, не за друго - ама просто си е под достойнството им ;Р
haha da 4uvala sym daje 4e premahva pypki ama ne sym probvala da se maja celenaso4eno hahha
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
hahaha da....no za sega nqmam takiva problemi :P
Първоначално написано от Paul Crewe
Опитай да осмислиш първо думите ми, след това да ми отгоравяш, често има ефект...
Приятели съм имала, както и сексуални контакти. Мога да ти кажа, че не съм от типа "не ставам от пц-то", бях така на 13. Не мисля, че си на по-високо ниво от мен, за да имаш възможност да ме поучаваш какво да пиша, коментирам, мисля или съветвам. Това, че някой пита във форума каквото и да е, говори за него достатъчно, а това, че аз си губя времето тук от време на време, вярвай ми, не говори нищо за мен.
... аве не я ли изядохте тая тема вече?
nimfata, как ще е горчива при редовно наливане с бира? Все с биропийци ходя и никога не им е била горчива. И от цигарите не става горчива.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
`Death`Whore`` съгласна съм с теб.И моя приятел си пийва доста бира и не му е имала спермата горчив вкус. Тва си ги съчиняват яко заквото не им се духа и гълта...