.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Requiem For A Dream

Здравейте! Т'ва е моята нова песен. Идеята за песента ми дойде, когато един мой приятел ми прати саундтрака от филма "Requiem For A Dream". Музиката много ме зариби и ето, че спретнах това тракче. Понеже мелодията е семплирана от саундтрака, реших да кръстя песента като филма - Requiem For A Dream.

ВИЖТЕ ДОЛНОТО МНЕНИЕ ЗА ЛИНК КЪМ ПЕСЕНТА!

Здравейте! Т'ва е моята нова песен. Идеята за песента ми дойде, когато един мой приятел ми прати саундтрака от филма "Requiem For A Dream". Музиката много ме зариби и ето, че спретнах това тракче. Понеже мелодията е семплирана от саундтрака, реших да кръстя песента като филма - Requiem For A Dream.

Reknail - Requiem For A Dream

Времетраене: 3:50
    Размер: 8.80MB
    Изпълнител: Reknail
    Композитор: Clint Mansell

Информация за песента
    Myspace профил на Reknail

Мега фен Аватара на machoka
    хЪ, странно, но ми хареса

Продължавай да се занимаваш с това, а този запис можеш да го пратиш на някоя звукозаписна компания, занимаваща се в този бранш

Цитирай Първоначално написано от machoka
    хЪ, странно, но ми хареса

Продължавай да се занимаваш с това, а този запис можеш да го пратиш на някоя звукозаписна компания, занимаваща се в този бранш
    Смисъл няма.. в България Рапът като БИЗНЕС умря, но като музика и част от Хип-Хоп културата не е... Все пак благодаря за подкрепата! Радвам се, че ти е харесала!

Мега фен Аватара на machoka
    Умря, защото този, който го финансираше отиде в затвора : )

Но има още надежда, главно заради такива такива проекти като твоят, които изглеждат много обещаващи ако има кой да инвестира в тях

Град
    У нас Си (=
    ОМГ! Супер е яко

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Умря, защото този, който го финансираше отиде в затвора : )

Но има още надежда, главно заради такива такива проекти като твоят, които изглеждат много обещаващи ако има кой да инвестира в тях
    Абе не е само за т'ва.. но точно тогава почна да замира ситуацията. Спряха да пускат навсякъде Рап и да изкарват всичките рапъри за няк'ви боклуци, тъпанари и т.н. вярно има много такива, ама то... всяко стадо си има черна овца.. нали така?

Мерси за подкрепата! Радвам се, че ви харесва!

pi4, ve4e sym ti fenka..... pesenta me kefi super mn .. bravo =D> =D> =D>
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    А защо рапът става популярен с такава реклама по форумите
    Защо не се рекламираш някак си друг начин ами само по форумите
    Пп: иначе и мене ме кефи песента ама според мене е тъпо да се рекламира песен по форум
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Доста е сполучливо...
    А филмът е хипер добър,както и саундтрака...
    Станало е много добре.
    Браво! =D>

Tova koeto si napravil naistina e mn dobro!!! Na men mi haresva! Trqbva da si reklamira6 pesni4kata ne samo v tozi forum no i na nqkoe po-specialno mqsto kudeto 6te ima6 6ansa da te zabeleji nqkoi ot muzikalniq bran6. Uspeh!!! =D>

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    А защо рапът става популярен с такава реклама по форумите
    Защо не се рекламираш някак си друг начин ами само по форумите
    Пп: иначе и мене ме кефи песента ама според мене е тъпо да се рекламира песен по форум
    Пич, знам, че е тъпо, но к'ъв избор имам..? При положение, че най-известният рапър в България е Мишо Шамара, а и той си пуска песните по форумите... к'во има да говорим..?

Хероинчо, 'Бате Сашо' също си рекламира песните и албумите из форумите,ама що никой не му казва нищо?

До автора на темата: песента ми допада,продължавай в същия дух!

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Хероинчо, 'Бате Сашо' също си рекламира песните и албумите из форумите,ама що никой не му казва нищо?

До автора на темата: песента ми допада,продължавай в същия дух!
    Напротив.. Сашо във форумите го хранят, щото завиждат, ама той ги отеба и не им обръща внимание... ся него го дават по телевизията, а тъпаците го псуват в интернет ... до колкото за песента

БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ!

Малко офтопик,ама ще ме извиниш

На Сашо редовно му следя темите в дата.бг и мога да ти кажа,че там никой не го храни,напротив
    Всички му казват колко е перфектен и колко хубава музика прави.

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Малко офтопик,ама ще ме извиниш

На Сашо редовно му следя темите в дата.бг и мога да ти кажа,че там никой не го храни,напротив
    Всички му казват колко е перфектен и колко хубава музика прави.
    офтопик и от мене...

т'ва е така понеже във форуми като тоя и дата.бг хората имат няк'во .. ммм.. как да се изразя... уважение един към друг. Аз слушам основно рап и влизам във форума на 359хипхоп.ком ... там голям процент от хората са комплексари и заядливи клошари. Там го хранят нечовешки (както и мен). Такова е положението.. не стига, че рапърите останаха 100 човека в страната, ами се храним помежду си.. българска му работа

Фен
    Град
    По света и у нас
    Не е лошо ! Хареса ми,имаш талант продължавай се така

Мерси и на тебе!

Ха... я да видя дали съм познал - случайно да имаш нещо общо с един пич, slim_k / Mosin Nagant май се пада?
    Сега ще чуя песничката иначе...

Цитирай Първоначално написано от Fallen Leaf
    Ха... я да видя дали съм познал - случайно да имаш нещо общо с един пич, slim_k / Mosin Nagant май се пада?
    Сега ще чуя песничката иначе...
    Да бе.. Косьо ми направи бийта на предпоследната песен - A Fast Walk.. А с теб познаваме ли се? \/

Сваляйте и коментирайте бе... да има пропаганда!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от lipsva6_mii
    браво, момче!
    хареса ми много.... и със сигурност си доста по-добър от псевдо-гангстерите в БГ рапа

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Tochno na tazi pesen(zashtoto tq osvem kum filma si q ima i kato pesen) ima kum 10000 versii
    Tvoita e dobra nqma spor.. ne q slushah mnogo,zashtoto na mene lichno mi e mnogo tejka i tujna(spomeni.. slushah q kogato bqh v depresiq e i az sum moderen teen be;p)
    A shtom q slushash e qsno,che e imalo skoro lubovna drama

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Еми малко е депресарска, ама... нали за т'ва има различни видове песни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си