- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Requiem For A Dream
Не, само аз с него, при това само по интернет.Първоначално написано от lipsva6_mii
Но е споменавал Reknail и събрах 2 и 2
Евалата за трака!
Уискас - аз пък точно преди 1 час гледах филма (чак ся видях и тая тема) и ще ти кажа, че филма е велик. По-скоро не ти харесва заради тематиката. Филмът е направен с уникално нисък бюджет, но е велик.
Песента е още по-велика, спор в това няма.
А тая песен тук също е добра.
бтв Бате Сашо е добър и става все по-добър.
по принцип не слушам БГ-рап но тази песен е много добра наистина браво =D> продължавай в същия дух! =D> =D> \/
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Мерсиииии![]()
Хареса ми много![]()
10x 2 uПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Много професионално си я направил (: Много ми хареса, съвсем честно го казвам![]()
Мерси отново.. Айде, коментирайте и ПРОПАГАНДИРАЙТЕ песента.. реклама да става![]()
Хм...![]()
самата песен адски отдавна ми е присърце,още даже не бях гледала филма, който пък от своя страна е доста добър.. за мен самата.. съшност тфа значение.. няма..
евала за труда, наистина ми харесва кфо си сътворил (:
попрнцип тая музика ми е много далечна..
Много е яка! Продължавай все така.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ти наркоман ли си?!Първоначално написано от Whisskas
Филмът е отвратително реален, точно за това е толкова велик.
По темата: Саундтракът е невероятен. И това, което си направил е добро, признавам ти го, макар че аз самата не съм фен на хип-хопа или рапа или там както му викате.
Все пак е от женски пол...Първоначално написано от Mar1na
![]()
Let the beats control your soul...
Браво за песента =D> ...Само малко ме е яд,4е не съм гледала филма![]()
песента (саундтрака) е велика! това кефи на МАХ![]()
Браво!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Песента наистина ми хареса, текста особено е много добър.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ей бравонаистина пробвай се някъде...добър си
![]()
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
Това, че през твоя поглед е различен и че се залъгваш, че е различен не значи, че реалността няма да те одари много яко накрая.Първоначално написано от Whisskas
А и идеята на филма е да откаже възможно най-много хора от тези "хубави" продукти и като такъв се справя по-възможно най-добрия начин и е велик.
Песента е много хубава.Браво!Проддължавай в същия дух.
~[I'm not craZy...My reality is just different than yours...O_o]~
Според мен е един уникален филм показващ истината за най-гадните неща от живота, много ме кефи
Много добре се е получилоБраво =D>
Благодаря на всички![]()
Мноо се радвам, че ви харесва песничката ми. Тия дни ако записвам нещо, ще ви пратя да чуете![]()
Преди всичко, не ме карай да ти обяснявам за образуването на мъжки и женски род в българския език. Това, че си ЖЕНА, не значи, че не си НАРКОМАН.Първоначално написано от Whisskas
Второ, наистина не ми влиза в работата дали си или не си. Това си е твой проблем. Въпросът ми беше подбуден от това, че се изказваш така за филма - филм за наркомани, може да бъде направен от наркомани само. Еми хубаво, следователно ти самата би трябвало да си наркоман, за да отсъдиш, че филма не е добър.
И трето, познавам наркомани. Хероинови.
Достатъчно изчерпателна ли бях или се налага още да обяснявам? За да кажа, че филмът е отвратително реален, значи имам някакви наблюдения.