.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Схемата е пълна

Проблема е следния.....то даже не е проблем ами дилема.
    Имам си фр от достааааа дълго време,но видно нещата не вървяха и въпреки това не се раделихме.Тои си имаше там няква приятелка нз дали се тъпчеха,но излизаха...и нз дали се виждат още,както и да е....
    Обаче и аз срещнах едно момче.Излизахме няколко пъти.но м/у нас не се случи нищо(понеже нямах достаъчно воля за да се впусна в нещо такова)само прехвърчаха флуиди ......Минаха 2 седмици нещата м/у мен и моя фр се нормализира горе-долу,вчера правихме мноо як секс (какъвто не бяхме правили не помня от кога),но днес другото момче ми се обади да се видим.Лошото е че ако се видя отново с него вече неизбежно ще се случи нещо,няма как!За момента удържам желанието да се видя с него....(а и сякаш нямам чак такова желание)
    Как да подходя с него че да ен си развалим отношенията
    А и не искам после да ме гризе съвестта,че сам направила грешка
    Аз съм на 19 приятеля ми е на 18,а др момче на 27
    10х за отделеното време

Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Затова когато си имаш гадже нетрябва да се занимаваш и с друг.

Повече от фен
    Не излизай с другото момче.После можеда съжаляваш.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Затова когато си имаш гадже нетрябва да се занимаваш и с друг.
    Точно така! \/
    The reasons of love... <3

Град
    Плевен ..
    Когато скъсаш с гаджето си излизай с другото момче После може да съжаляваш ако се видиш с него и да развалиш връзката си

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Абе,ходи се чукай като гледам само това те интересува....
    Нищо лично,ама май е така ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    Рая
    Заеби другия, бъди с гаджето си

пък другото момче си е цял мъж

и все пак ако държиш на приятеля си и не искаш да си разваляте отношенията, не излизай с другия...
    а пък на въпросния 'друг'... обясни му, че си имаш приятел или тактично му отказвай да излезете и ще се усети...
    ако пък искаш да излезете... се дръж на положение и не позволявай нищо да се случва... дръж се приятелски и на дистанция...

Вариантите са ясни - изборът е твой...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че ти и твоя приятел най-напред трябва да се изясните.Пък и на мен не ми стана ясно, той ходил ли е с това момиче или му е просто приятелка, с която излиза?
    Ако това момче ти харесва, редно е да кажеш на приятеля ти.Вие може да сте правили хубав секс, но това дали ще оправи нещата?Определено не всичко опира до секса, а до чувствата и би трябвало да си зададеш въпроса дали ги имаш?

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Стой си при приятеля си и кажи на другия че не го харесваш Мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооого трудно няма що

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Стой си при приятеля си и кажи на другия че не го харесваш Мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооого трудно няма що
    Tрудно е ама кретеноид като теб дет от тях не излиза как може да знае...

Понеже всички казаха бъди с приятеля си няма как да не предложа обратното .Не,не затова го предлагам...прсот щом нещата с гаджето ти не вървят и той ходи с друга междувременно...май май с него те сврзва както ти изтъкна якия секс...тъй че оди се занимавай с другия...може с него да не е само секса пък и да е какво от това пак нищо не губиш.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Tрудно е ама кретеноид като теб дет от тях не излиза как може да знае...

Понеже всички казаха бъди с приятеля си няма как да не предложа обратното .Не,не затова го предлагам...прсот щом нещата с гаджето ти не вървят и той ходи с друга междувременно...май май с него те сврзва както ти изтъкна якия секс...тъй че оди се занимавай с другия...може с него да не е само секса пък и да е какво от това пак нищо не губиш.
    Сужалявам да го кажа,но доккторе дълбоко грешите или просто ен сте разбрали правилни. Нищо общо секса ни беше пълна боза(е не е бил винаги така само в последните няколко месеца).......до вчера нз беше велико.Така че виждаш че секса изобщо не ни е свързвал......

Някои горе пита дали са били просто приятели!Не не са били стабилно са се зарибявали но за жалост незнам до къде са стигнали

И вече казах на другия че няма да се видя с него

Момиче съм!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    еми приятеля ти е изневерил,6то да не го напраи6 и ти?ти не си казала ни6то като той е излизал с друга.. излез и ти с друг след.. но ако оби4а6 приятелия си и държи6 на него.. оня другия го зАеби..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Дом е там,където дупето ти седне :>
    Вече достатъчно съвети ти дадоха форумците.
    Аз само бих добавила че от два стола се пада на земята
    Разрови прахта... и събери ме,
    частица разпиляна празнина...
    Не ме изкупвай, просто утеши ме,
    спасение вържи ми... без вина!

Всички сте прави,но не можете да ме винете всеки е имал поне 1 забежка в живота си,друг е въпроса до къде е стигнал.За щастие аз не стигнах до никъде.Няма смисъл да оствя питомното за да гоняа дивото.

Ключ

Момиче съм!!!

B1di samo s ediniq,zashtoto nakraq ako se opitvash da si s dvamata , shte ostanish SAMA !!
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Ключ
    речено-сторено
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове