- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Схемата е пълна
Проблема е следния.....то даже не е проблем ами дилема.
Имам си фр от достааааа дълго време,но видно нещата не вървяха и въпреки това не се раделихме.Тои си имаше там няква приятелка нз дали се тъпчеха,но излизаха...и нз дали се виждат още,както и да е....
Обаче и аз срещнах едно момче.Излизахме няколко пъти.но м/у нас не се случи нищо(понеже нямах достаъчно воля за да се впусна в нещо такова)само прехвърчаха флуиди ......Минаха 2 седмици нещата м/у мен и моя фр се нормализира горе-долу,вчера правихме мноо як секс (какъвто не бяхме правили не помня от кога),но днес другото момче ми се обади да се видим.Лошото е че ако се видя отново с него вече неизбежно ще се случи нещо,няма как!За момента удържам желанието да се видя с него....(а и сякаш нямам чак такова желание)
Как да подходя с него че да ен си развалим отношенията
А и не искам после да ме гризе съвестта,че сам направила грешка
Аз съм на 19 приятеля ми е на 18,а др момче на 27
10х за отделеното време
Затова когато си имаш гадже нетрябва да се занимаваш и с друг.
Не излизай с другото момче.После можеда съжаляваш.![]()
Когато скъсаш с гаджето си излизай с другото момчеПосле може да съжаляваш ако се видиш с него и да развалиш връзката си
![]()
Нищо лично,ама май е така ...Първоначално написано от SWASTICA
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Заеби другия, бъди с гаджето си![]()
пък другото момче си е цял мъж![]()
и все пак ако държиш на приятеля си и не искаш да си разваляте отношенията, не излизай с другия...
а пък на въпросния 'друг'... обясни му, че си имаш приятел или тактично му отказвай да излезете и ще се усети...
ако пък искаш да излезете... се дръж на положение и не позволявай нищо да се случва... дръж се приятелски и на дистанция...
Вариантите са ясни - изборът е твой...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Мисля, че ти и твоя приятел най-напред трябва да се изясните.Пък и на мен не ми стана ясно, той ходил ли е с това момиче или му е просто приятелка, с която излиза?
Ако това момче ти харесва, редно е да кажеш на приятеля ти.Вие може да сте правили хубав секс, но това дали ще оправи нещата?Определено не всичко опира до секса, а до чувствата и би трябвало да си зададеш въпроса дали ги имаш?
Стой си при приятеля си и кажи на другия че не го харесваш Мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооого трудно няма що![]()
Tрудно е ама кретеноид като теб дет от тях не излиза как може да знае...Първоначално написано от HePeAJIeH
Понеже всички казаха бъди с приятеля си няма как да не предложа обратното.Не,не затова го предлагам...прсот щом нещата с гаджето ти не вървят и той ходи с друга междувременно...май май с него те сврзва както ти изтъкна якия секс...тъй че оди се занимавай с другия...може с него да не е само секса пък и да е какво от това пак нищо не губиш.
Сужалявам да го кажа,но доккторе дълбоко грешите или просто ен сте разбрали правилни. Нищо общо секса ни беше пълна боза(е не е бил винаги така само в последните няколко месеца).......до вчера нз беше велико.Така че виждаш че секса изобщо не ни е свързвал......Първоначално написано от GregoryHouse
Някои горе пита дали са били просто приятели!Не не са били стабилно са се зарибявали но за жалост незнам до къде са стигнали
И вече казах на другия че няма да се видя с него
еми приятеля ти е изневерил,6то да не го напраи6 и ти?ти не си казала ни6то като той е излизал с друга.. излез и ти с друг след.. но ако оби4а6 приятелия си и държи6 на него.. оня другия го зАеби..![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Вече достатъчно съвети ти дадоха форумците.
Аз само бих добавила че от два стола се пада на земята![]()
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
B1di samo s ediniq,zashtoto nakraq ako se opitvash da si s dvamata , shte ostanish SAMA !!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
речено-стореноПървоначално написано от Boynce
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.