- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Концерта на CITY
На 7 окт ще бъде 3ят концерт на СИТИ!Мноо кеф!Кой ще ходи?Споделете и мнение за изпълнителите които ще присъстват!!! \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Абсолютната глупост...
Сити не канят изпълнители, те канят песни, не го ли осъзнавате?Някой направил песен, която станала "хит" и хоп- айде на концерта, да я изпееш...доколкото знам са поканили доста изпълнители, така че със сигурност всеки от тях ще изпее двете песни, които има и това ще е.
И естесвено всъчки модерни фешъни ще са там..
Освен това Сити е боза и половина.Въртят едно и също постоянно- наистина е вярно това "хитове до скъсване" - толкова често повтарят тея песни ,че ако гледаш постоянно ще ти иде да се скъсаш...
И повечето са в един и същ стил - мазен, комерсиален денс...
Виждал съм и хубави песни по Сити, но като цяло телевизията е здраво тъпа...
Естесвено-няма да отида на концерта им![]()
П.П. Нищо лично към никого - просто изблик на злоба![]()
хъхъ..
Нито изпълнителите,нито песните ми допадат,но ще ходя.
ем...аз ще ходя.но наистина тази година си е излагация.добре че присъстват ХИТОВЕ като rise up,въпреки че е то скоро де и lucky you
но,бе ще е много забавно,както винаги {уоу!била съм на цели 2 техни концерта}
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Ще отида заради фр-та иначе не слушам такава музика![]()
То имало ли е повече от 2Първоначално написано от lookatme
![]()
![]()
Ми аз мисла да ходя по е добре отколкото да кисна в нас пред компа \/
=D>Първоначално написано от Princeska
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ще отида да го видя, тъй като така или иначе ще съм в София при мъжо, пък и доста приятелки се оказа, че ще ходят. Ще се повъртя 1 час да видя за какво иде реч и после ще се забием в някоя рок/метъл кръчма. Алелуя![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А към колко е най добре да се отиде за да има места най-отпред????![]()
![]()
места?хаххаПървоначално написано от sladko_teenche_v
суиииййт
)
не знам, не знам....аз никога не отивам на време(всъщност минавам оттам, де) и за мен все няма светкащи и свирки
рееееев
![]()
Половин, един часПървоначално написано от sladko_teenche_v
не повече....
концерта няма да е кой знае какво според мен...майка ми примерно за концерта на Depeche Mode отиде в 4, а концерта започваше в 8но това си е съвсем друга работа
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Jeuelle
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Ми ще ходя с още 1-2 фр.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Първоначално написано от MusicIsTheKey
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
айде деца....к'во стана......преди Сити днес ще се мъкнем на генгста нещото пред Народния![]()
Аве,хареса ли ви концерта на Сити??Беше яко....но можеше и повече!!![]()
Лично на мен ми хареса и честно казано не вярвах да има чак толкова мн хора.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
50 000 как не ... изложиха се като казаха такава голяма цифра ама айде ....... иначе селянията беше фул ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
На мене тоя концерт ми хареса най-много от всички други на Сити. Много беше яко. Изкефих се на макс. За тея, на които не им е харесало ще кажа само 1 голямо сори. Не става сичко с песимистично отношение.![]()
гледах само 1-2 песни, когато го излъчваха по телевизията, ама не ми хареса хич![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Awe!A vidqxte li kak edno mom4e se ka4i na lampata ot lqvata strana na scenata??tva be6e ot moita kompaniq!A da!I xvur4a6toto 6i6e
![]()
![]()