- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Концерта на CITY
ПРОВААААААААААААААААААААА ААЛ,ПРОВААААААААААААААААА Л,ПРОВАААААААААААААААЛ!!!
Ei...proval!koncerta si be6e super!Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
УУУУУ беше супер якоооооо!!! Много се накефих!!! Особено на Yves Larock \/ Догодина пак
![]()
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
Jaba (Yves Larock) RULLZZZZ
Ние отидохме със закъснение и минахме през цялата бутаница,отидохме най-отпред пред сцената,стояхме 10 минути и се върнахме назад...После целия концерт ->> на една пейка на фонтаните при Народния. Но беше лудница,ебати бутаницата. Като говеда...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ha em kat go gledax po tv-to se razo4arovax i to mn
nai-mn ot Lumidee tva momi4e po princip ima hybavi pesni ama te togaaa gavra si napravixaina4e outlandish ne bqxa zle
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
outlandish пяха ли Aicha
Пу деба аз отидох за Скилър пък го изтървах...
Иначе Аутлендиш мн се накефих...макар че на първите 3 песни сички седяха като пукали само аз си скачах и крещях а чак на тая дето сега се върти по тв се усетиха .деба фешънските простотии
Ам аз го гледах по тивито и мога да кажа че ми хареса.. Като изключим граченето на тая Лумиди пф и оня тъп негар там само викаше да замазва положението. А иначе Million Stylez много ама мнооого ми хареса, до тогава не ми беше правил такова голямо впечетление.. направо се влюбих в него![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!