- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прибързано ли е?
Vijte sega za kakwo stawa wapros..Znachi hwarlila s1m oko na edno momche,poznawame se ot skoro i wijdam che me hareswa..Ta s1m reshila da si go cunkam,po princip ne s1m ot nai-otworenite,ama nqma kak,pone dokolkoto go wijdam ako zawisi ot nego skoro nishto nqma da stane (ne e smotan)Tai che se nalaga az da deistwam..ama Mislite li che shte bade mnogo rqzko i dali e wazmojno wse pak da me otblasne?Hareswa me,sigurna s1m na 95 % ama wse pak...Ostanalite 5%..Super mnoo shte sam blagodarna ako mi pomognete
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
При 95% шанса да загубиш е мноу малък...действаи. А да и спри да го замяргаш с очи![]()
давай![]()
и аз съм се нахъсала за утре в даскало с моя![]()
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
Aaaami deistvai,6tom procentite sa 95ni6to ne gubi6,a i ot dumite ti edva li 6te te otbl1sne.Bori se za tova,koeto iska6!
P.S mn me izkefi ...(ne e smotan) :P \/
действай ! 95 на 100 си е голям шанса за успех.
не можеме да знаем как 6те реагира,целуни го и 6те разбере6 сама..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами щом мислиш, че те харесва следвай интуицията си.Ако те харесва то няма да те отблъсне.Няма нищо лочо да направиш ти първата крачка, аз съм я правила и ако не те отблъсне е супер яко.Действай, мила, даже и да не те хареса ще е поласкан 100%.
Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Няма да е проблем или прибързано, ако и той те харесва.
Ако рискуваш - печелиш...
Не рискуваш - не печелиш...
Бе целувай там![]()
Не, бъзикам се .. струва ми се че не може е така срещах го и хоп дай те цункам .. излезте на кафе ала бала .. пък тогаз целувките :>
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
Видиш го и направо му се нахвърли отгоре,но внимавай да не го събориш![]()
![]()
![]()
![]()
Може да се превърне в жаба - недей,хаха Шегувам се.
Ако имаш смелост действай. Не вярвам да те отблъсне. По същия начин една моя приятелка се нахвърли на един пич в тоалетната на дискотеката. Момчето само дето не получи инфаркт. Аххах - и все пак й отвърна на целувката де.
много ясно.
![]()
Тез' мъже са странни животни (все още неопитомени). Ам нали знаеш - кученцето не отказва кокалче. хаха (бахти сравненията вадя)тка че - ДЕЙСТВАЙ - гласувам с две ръце и един крак.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ne e prib1rzano , ne chakai poveche da ne go izpusnesh
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
mn qsno 4e da
koe mom4e 6te otkaje na ambiciozno momi4e koeto ima merak da go 4iuka![]()
никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам
Давай,ако те харесва както казваш сигурно е,че ще се зарадва и ще отвърне на целувката![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ne ne e pribarzano...Golqma smelchaga si shtom ti idwa waobshte towa na um!spored men i da ne te hareswa (ne ti go pojelawam) pak nqma da te otblasne,oswen ako ne e nekuf zadrasen!a ti kaza che ne e ,taka che Uspeh!![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
давай смело. няма страшноПосле да не забраиш да кажеш кво е станало
![]()
Аре де още ли не си го целунала![]()
Риск печели Риск губи Абе,къдде е Къци когато ти потрябва![]()
Давай ТИ СИ!![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
oleee maikoooo!oficialno se saboobqwqwam za nai-smeloto momiche an swetaKakwo stana w4eraaaa..na4i az go widqh na uchilishte,warveshe pred men..i samo zastanah z amalko na mqsto i si kazah"mechka strah,mene ne"poeh si wazduh i otidoh zad nego hwanah go prez krasta i iztarsih edno "zdrasti" i go celunah..
I toi ne se wazprotiwi(lele ako beshe...) i kat swarshi celuwkata (qka beshe) i az kat huknah!i posle ne mojah da go pogledna sledwashtite 2 4asa..beshe mi super konfuzno nekfo..i w chasa po matematika mi prati belejka "tfa dneska ti li beshe"
smisul che ne e ochakwal ot men neshto takowa..i az mu pratih "i az ne znam"
I posle w kraq na denq si tragwahme i nali sme w edna posoka i warwim zaedno..i se hwanahme za race,toi em gushna nqkolko pati..ama posle za 4ao ne me celuna,a pak az nqmah smelost nz kak stana
![]()
![]()
I sa se chudq shto stana taka nakraq
![]()
![]()
![]()
определено те харесва но явно е срамежлив или е очаквал ти да го целунеш накрая![]()