- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми..
Mnogo sum pritisnena za6toto ve4e pove4e ot mesec mi zakusnqva cikala..poprincip si e ne redoven.. no nikoga 4ak tolkova. Pravih si test 2 puti ...i dvata puti be6e otricatelen ... ima li variant i dvata testa da pokazvat gre6no ii da sum bremenna ???
Модерирано от ramaiana.
Т.7 от правилника.Заглавието трябва да е написано на кирилица!
I see a child... of great power.. that will lead this... WTF full stop. Не ми пука ;D
Ами ако се храниш нередовно мисля че може и да е от това...една моя фр яде малко и безразборно смисъл няма никакф режим и й се е случвало да и закъснява дори и повече от месец не си бременна спокс![]()
Aaa dali ima takuv variant testa da ne e veren ... da dva puti si go pravih noo vse pak ne mi e zakusnqvalo tolkova mnogo aaa ne sum spazvala nqkaka dieta ili ne6to takova za da se dulji na tova
spox .. ako iska6 napravi si 3ti za tvoe spokoistvie
spored men ne si bremenna (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Aaa ot koi mesec zapo4va6 da nadadava6 kilogrami ...neprekusnato se merq da ne bi da sum ka4ila
Най-добре се конултирай с гинеколог,ако толкова те притеснява.
Бременна не си!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
хората не напразно учат медицина и стават лекари...иди на гинеколог..тука сякви неща можем ти говорим ама лякаря по може да разбере какво ти има
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Blagodarq mnogo za suvetite ... 6te ida dano da ne e nai -lo6oto !!!!
От толкова притеснения и нерви е нормално да ти закъснява...
Ami parvo 6tom cikalat ti e neredoven zna4i si e normalno na men mi sa e slu4valo i 2 meseca da propusne.A vtoroto koeto e za da si bremenna trqbva da si pravila ne6to pomisli si i 6te si otgovori6 sama na vaprosaIii mislq se pak 4e ne e problem .Uspeh!
От колко време имаш цикъл и колко годишна си? Стрес, диети, прием на хапчета, далечни пътувания? Много неща могат да окажат влияние на цикъла ти? И какво значи нередовен ми е? Закъснява ти с по няколко дена или направо ти прескача? При всички положения- ако имаш цикъл повече от 2-3 години, не е нормално да не ти дойде цял месец! Посети лекар. Иначе за бременност- при наличие на 2 отрицателни теста- няма как да си бременна.
Не си бременна...на много хора им се случва да им пропусне 1 месец.На една моя фр пък и дойде за 1 месец 3 пътиСлучват се всякакви неща
![]()
какво толкова и е имало горкатаПървоначално написано от Kras4eto_lp
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
хахах ти си луда. та какви именца бяхте избралиПървоначално написано от sexita
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Не си бременна, успокой се. Може различни фактори да ти влияят на цикъла и затова да ти закъснява. Най-много стресът. Ако искаш да се успокоиш си направи още един, но не виждам причина![]()
На колко си години и от колко време имаш менструация?
Първо има случаи, в които тестовете са отрицателни, но има бременност, но тя може да бъде отразена единствено с видеозон, разбира се, това са много редки случаи и при теб не е така, но щом ти е прескочило 1 месец е хубаво да отидеш на гинеколог да ти прегледа яйчниците. Ако си на 13-14, и е защото не ти се е регулирал още, но може и да има и друг проблем, затова е хубаво да си се ходи на лекар, поне ще те успокои. Лекаритене хапят![]()
spoko macka-nesi bremenna!i na mene mi e neredoven cikala,i zn kakvo e da ti zakasnqva i da treperi6 vs mesec ama 6tom si si pravila 2 testa i te pokazvat 4e nqma pri4ina to zna4i e taka!savetvam te dase uspokoi6 za6toto moje i ot pritesnenie da ti zakasnqva!vs e nared-spoko
obi4am moeto milo
Това че ти закъснява не означава, че си бременна. Може би е от напрежение, от притеснение че не ти идва, ако си била болна напоследък или си взимала антибиотик също може да имаш нарушения. А и ти си още малка, нормално е да имаш нередовен цикъл.
Не си бременна щом и 2-та теска са били отрицателниПървоначално написано от pepiilieva
![]()
edvali ti prichinata e v bremenostta..na mene sashto mn mi e nerednovno i edin pat mi doide chak sled 54 dni...ama i az tva go dalja na vremeto..ako mn se trevojish idi na ginekolog..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Може от притеснение да е.При мен пък веднъж ме беше прескочило 2 месеца.![]()
Закъснява ми..и на мене....сигурна тоя месец сметката за тока ще е доста![]()
Дъ бест аватар от галерията
Това за антибиотика вярно ли е??Защото аз бях 1 седмица на инжекции с антибиотик и трябваше да дми дойде на 20 и още не ми е...и аз си мислих че се дължи на него..дано да е така де утре иамм час за генеколог и като ида...кво да кажаПървоначално написано от Summer_Girl_6
закъснява ми гледаи дали имам бебе ли
то смях смях ми накрая ако се окаже така ...
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!