.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Movie Maker

Movie Maker

Ми начи на мувйи мейкъра като сваля долу песен и картинки екрана отстрани седи черен и нищо не се вижда
    Ето линк да скивате : http://www.picvalley.net/u/57/14214_942.BMP

Мерси предварително

а да си чувала че Вистата още дава дефекти ... нормално е
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Не че дава дефекти, а просто повечето програми не са за виста а са направени на принципа за Windows XP professional, и е много възможно някои програми дори да не тръгват

Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Не че дава дефекти, а просто повечето програми не са за виста а са направени на принципа за Windows XP professional, и е много възможно някои програми дори да не тръгват
    ем пак същото .. защото така или иначе Майкрософт се поизложиха ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

а те кога не са се излагали?!?

Forslor
    Guest
    Не сериозно ще падна от тези коментари ----> ТУП
    Какви висти ,какви заключения само
    Това не е Виста госпожици и господа ...това е просто ТЕМА ,THEME.
    Тук просто авторката да вземе да затвори всички приложения които ползва в момента и да работи само с Movie Maker-a . След което ако пак не се получава нищо ...значи има проблеми с кодеците.

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Не сериозно ще падна от тези коментари ----> ТУП
    Какви висти ,какви заключения само
    Това не е Виста госпожици и господа ...това е просто ТЕМА ,THEME.
    Тук просто авторката да вземе да затвори всички приложения които ползва в момента и да работи само с Movie Maker-a . След което ако пак не се получава нищо ...значи има проблеми с кодеците.
    Ам даваше ми грешка за песните обаче си изтеглих една програма за кодеи и се оправи (ама само песните) а иначе екрана все ми седи черен

o0o0o boje gospodi vie vista vijdali li ste a za tema 4yvali li ste nO coment a po temata the_dark_angel na men predi beshe mi se slychilo taka nO si preinstall Windowsa i se opravi nZz dali tFa e prichinata nO probvai

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gab3t0o_
    o0o0o boje gospodi vie vista vijdali li ste a za tema 4yvali li ste nO coment a po temata the_dark_angel na men predi beshe mi se slychilo taka nO si preinstall Windowsa i se opravi nZz dali tFa e prichinata nO probvai
    ООООоо нееееееее сега пък да преинсталира

Решението е да деинсталираш всички кодеци които си имаш до момента и да инсталираш K-Lite Mega Codec Pack

nz nz za tfa a znaete li otkade moga da si izteglq windows movie make 1.0 6toto ne6to mi se byga nofata versiq ????? [-o< [-o< [-o< [-o<

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от golqmoto_napu6vane
    nz nz za tfa a znaete li otkade moga da si izteglq windows movie make 1.0 6toto ne6to mi se byga nofata versiq ????? [-o< [-o< [-o< [-o<
    Аз пък искам някаква по-нова версия, защото тая, която имам, е голямо дърво.

ot novi versii si4ki saytove sa prepylneni ama mene mi tree starata nz ot kade da q namerq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си