.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Защо да не се получи ... няма да уцели или кво ?!

Зависи ..от хората

Що да не се получи?

da! 6te se polu4i 100% ako go pravite s lubov. pri mene 1viq put be6e s devstveno mom4e i be6e strahotno!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ае къв ви е проблема...на тия които викат не..що не винаги всеки си има първи път...никой не е роден научиен...даже ако е с девствено момиче тъкмо оная ще няма с кой да сравнява...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    kadeto iskam
    Mi ot li4en opit 6te kaja 4e opita be6e - falllll. Posle stava edno takova nelovko - sram, sram, sram posle ve4e e po lesno

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Mi ot li4en opit 6te kaja 4e opita be6e - falllll. Posle stava edno takova nelovko - sram, sram, sram posle ve4e e po lesno
    Зависи от хората едни са като теб , а други предпочитат и двамата да са си първи едина н друг и не се срамуват един от друг.

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    При мен и гаджето ми се получи идеално
    И при мен и мойто гадже се получи иделано, и двамата бяхме девствени
    LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!

ще се получи, само трябва и двамата да го искате
    I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..

Град
    Плевен ..
    Естествено, че ще се получи

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ima6e edna replika ot edin film..."Nqma ni6to po ujasno ot tova dvam devstveni da se opitvat da se 4ukat"
    Не мисля така. първият път беше доста смущаващ, но пък още 2-рия път беше супер и ми донесе огромно удоволствие. А понеже имам развито чувство за собственост, се радвам, че моето момче не е било пипано от друга.

може може няма невъзможни неща

ДА една моя приятелка беше девствена и го направи с девствено момче Макар, че тя каза, че не е било хубаво щото той не е бил опитен-така, че по добре първия път да е с опитен

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Девствени...

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Абе хора....ще се получили ако девствено момиче и девствено момче правят за пръв път секс????Дали ще се получи?
    да не строите нещо..?

Ами една фр го направи и бяха и двамата девствени и каза,че било хубаво...Не знам,зависи

Pri men se poluchi tochno taka i beshe nezabravimo izhivjavane. Prosto momcheto trjabva da bude vnimatelno, da go napravite na udobno mjasto, nai-dobre za purvija put na leglo, kolkoto i banalno da se struva na njakoi otvorkovci! I ne zabravjaite dulgata ljubovna igra, ne burzaite! Moje njakoja bavna muzika i sveshti i da vidish kak shte pomogne da se otpusnete. Uspeh!

pri men i gadjeto be6e taka... pyk 4estno kazano ne mojah da se opla4a ot prejivqnoto :PpP
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Голям фен
    Това ще е отвратително да те отваря девствено момче.. то е неопитно и момичето ще го боли повече...

xax,ti kakvo misli6 4e adam i eva sa imali opit li..?
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

ti za pras4e ne si li 4uvala kvo tolkos 6a te otvori i gotovo \/ nai-mnogo da prepadne kato vidi malko krav ama kvo tolkos
    Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem

Абе то аз съм си отворена с тампони и разни такива,трябва ми само нещо с размера на к*р

spoko she stane i as go napravih za parvi pat s destvena i gore dolo beshe dobre

Re: Девствени...

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Абе хора....ще се получили ако девствено момиче и девствено момче правят за пръв път секс????Дали ще се получи?
    Ако не от първия път то от 3-тия 4-тия ще стане работата опита му е майката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си