- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени...
da! 6te se polu4i 100% ako go pravite s lubov. pri mene 1viq put be6e s devstveno mom4e i be6e strahotno!
Ае къв ви е проблема...на тия които викат не..що не винаги всеки си има първи път...никой не е роден научиен...даже ако е с девствено момиче тъкмо оная ще няма с кой да сравнява...![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Зависи от хората едни са като теб , а други предпочитат и двамата да са си първи едина н друг и не се срамуват един от друг.Първоначално написано от sentient_
И при мен и мойто гадже се получи иделано, и двамата бяхме девствениПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
ще се получи, само трябва и двамата да го искате![]()
I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..
Естествено, че ще се получи![]()
Не мисля така. първият път беше доста смущаващ, но пък още 2-рия път беше супер и ми донесе огромно удоволствие. А понеже имам развито чувство за собственост, се радвам, че моето момче не е било пипано от друга.Първоначално написано от Milena_Pld
ДА една моя приятелка беше девствена и го направи с девствено момчеМакар, че тя каза, че не е било хубаво щото той не е бил опитен-така, че по добре първия път да е с опитен
![]()
да не строите нещо..?Първоначално написано от sladko_teenche_v
Ами една фр го направи и бяха и двамата девствени и каза,че било хубаво...Не знам,зависи
Pri men se poluchi tochno taka i beshe nezabravimo izhivjavane. Prosto momcheto trjabva da bude vnimatelno, da go napravite na udobno mjasto, nai-dobre za purvija put na leglo, kolkoto i banalno da se struva na njakoi otvorkovci! I ne zabravjaite dulgata ljubovna igra, ne burzaite! Moje njakoja bavna muzika i sveshti i da vidish kak shte pomogne da se otpusnete. Uspeh!
pri men i gadjeto be6e taka... pyk 4estno kazano ne mojah da se opla4a ot prejivqnoto :PpP
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Това ще е отвратително да те отваря девствено момче.. то е неопитно и момичето ще го боли повече...
xax,ti kakvo misli6 4e adam i eva sa imali opit li..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
ti za pras4e ne si li 4uvala kvo tolkos 6a te otvori i gotovo \/ nai-mnogo da prepadne kato vidi malko krav ama kvo tolkos
![]()
![]()
![]()
Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem
Абе то аз съм си отворена с тампони и разни такива,трябва ми само нещо с размера на к*р
spoko she stane i as go napravih za parvi pat s destvena i gore dolo beshe dobre