- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли Такава Жена ?????
иМа ли ЖеНа(момиче)около 16-17-18+ Да не е НадуфКа, да Не се Прави на Кой СьМ аЗ! да бЬде Красива,Умна,ПЕчена и в БьДещЕ ДА готви,чисти,пере СЕКС!! Сичко това ! Но преди сичку да бьде до мен!?!?!?
Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)
Не![]()
Просто спри да търсиш идеалната и ще намериш момиче, с което да се разбирате. Много е важно ти какво разбираш под красива. Ако разбираш тип барби, е няма как да стане, защото току виж си счупила нокът докато пере.![]()
А и ти какво можеш да предложиш на едно момиче, зада имаш такива изисквания?
3нам Как се пише но,нали сички са :НаДуФкьЬь:и неЩто от сорта![]()
\
/
Az li4no poznavam takova momi4e i mi e super dobra priqtelkai e super 4ovek
Abe DIDI luffff si te \/
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Ако ти е само приятелка дай на сам![]()
![]()
\
/ ДА я преслуШам хахахах
ami ne smqtam 4e ti bi iskal takava jena shte e mn sku4no v krayna smetka a i nqma idealni hora
Ima si priqtel. A i sa i prekaleno mnogo kandidatite trqbva dosta da po4aka6 sorrka![]()
Да ти кажа вече и а3 не3нам каквп искьм !?! Но виш мисла че няма да ми е зле ако отговаряш на изискванията те 3имам !![]()
![]()
Не обичма да ЧакамПървоначално написано от FuTuRe iS nOw
![]()
! Начи не е 3а мене
![]()
![]()
![]()
![]()
Искаш "....умна....", а самият ти пишеш като първокласник...Грешка, като глупав първокласник...
"мислА"Боже, опази! [-o<
И да, има такива деца!
E 6ans brat nemoga ti pomogna az li4no bih po4akalПървоначално написано от ScouTman`
mnogo si zaslujava \
/ vqrvai mi
![]()
![]()
Ако искам ше пиша сьс СреДни Букви! Келеш ли сьм не сьм те питал, а ти 3а мене си Комплексарче правещо се на кой сьм а3 !!! с 1 дума ! ПаЛяК!
т.9
кремчето
Нямисля че всеоще са останали такива където ше чистят и ше готвят и ше перът....
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Да, тея жени се наричат курви.Бъзикам се,сигурно има,все пак по света има много момичета и жени коя от коя по различна.И такава ще има \/
Първоначално написано от PaRty'GirL
![]()
Ti si Momi4eto ! Davai da ni 3apo3nava6 da se 3ima me
![]()
![]()
![]()
! Tyko vi6 Si stanala 6aferka axaxax
hahahahha kfa 6aferka kuma 6e stana .... samo deto kum nz koi 6te e hahahah
axaxax Lesna rabota Ti orejda6 BuLkata,a a3 Kum! Ima i dr Varqnt Ti da stane6 Bukata![]()
ili Nqma 6ans pRosto ...
![]()
![]()
![]()
Отговорих с няма шанс, просто защото и да има, няма да ги издам на автора на темата. Какво са ми виновни готините пичета![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Бейби,нямаш шансПървоначално написано от ScouTman`
![]()
Има женки,ма няма ТОЧНО такива,к'вито ТИ търсиш...
Да пере,да готви,да е слаба,да лапа,да прави секс,да мие...аааааа...ДА ЛЕТИ НЕИСКАШ ЛИ??
Да си има личен хиликоптер и частен самолет на нейно име...2 коли...едната порше,другата ламборджини?
Искаш ли да си има железни гащи с катинар и само ти да имаш ключа от катинара!
Просто разбери,че няма такива жени...
Ти имаш изисквания,а дори и да има,поне се попитай дали ще те харесат,дали ТИ се вписваш в изискванията ИМ!?
Оф остави...вземи потърси,не се вайкай тук!
Може и да случиш!