.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Отслабване

От известно време съм на диета, но ефекта почти не се забелязва. Чудя се дали да си купя нещо.
    Пробвали ли сте Витастлим и помага ли? Кажете и за нещо друго, разхлабително например?

Или пък някаква диета от която сте отслабнали бързо .. благодаря предварително.

Голям фен
    тренировки...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Спортувам, макар и не много. Питам предимно за хапчета за отслабване ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Никога не бих пила хапчета за отслабване, звучи ми тоооолкова вредно. Единственото, което можеш да си вземеш и то ако тренираш добре е л-карнитин. Иначе от колко време си на диета и в какво се състои диетата ти?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пико..6/7, един ден ядеш...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не разчитай на хапчета. Не само са вредни, а и ефекта не мисля, че ще е дълготраен. Вместо това увеличи спорта и се храни здравословно. Резултатите сами ще си дойдат. И трябва време. Ако си на тази твоя ''диета'' от 2 дена... И в какво се състои тя?

Пила съм лекарства за отслабване на собствена воля а далеч не ми трябваха.После доста съжалявах за глупоста . С хубав хранителен режим и много спорт ще имаш страхотни резултати.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Само помисли как някакво хапче ще стопи мазнина?? Как точно ще се случи тоя магичен процес, никога не съм вярвала на такива глупости..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Не ! Никакви хапчета ! Леля ми свали 10 килограма с хапчета и после ги качи двойно. Сега съжелява..

Четох, че чай с канела и мед се пие за отслабване. Правиш една кафена чаша и изпиваш половината сутрин на гладно, а другата половина вечер след като няма нищо повече да ядеш. Хвалят го, че ще взема да пробвам имам да сваля само 3-4 килограма.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Има да чакате да отслабнете само с едно чайче с канела...

Най-добрата ми приятелка се пробва с витаслим, някъде около 2-3 месеца и резултатът беше нулев Хората са прави,с хапчета и разхлабителни не става...Добре си почнала с режим и тренировки,намали въглехидратите и изразходвай повече енергия,просто се иска време, бъди малко по-търпелива и резултатът ще се забележи.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Мисленето тип "да отслабна бързо, по възможност с хапчета" е равносилно на провал.
    Така че или започни да променяш хранителните си навици и започни да спортуваш, или просто няма да ти се получи.

Голям фен Аватара на Dusty
    Хапчета в никакъв случай! Просто спортувай, не яж снаксове, сладко и пържено и ще видиш какви магии ще станат

Хапчетата като цяло са доста вредни за черния дроб, а и не само. Просто казвам.
    Иначе съм чувала, че Витаслим били добри, не знам. Но лично аз бих ти препоръчала просто да се движиш повече и да приемаш повече течности, ще даде ефект.

Момичето питаше за хапчета , а не за мненията ви за хапчета . Така като се нахвърлите всички да се карате на хората е изключително тъпо.Щом можете със спорт и правилно хранене - окей , ама тя може и да няма толкова воля и си прави сама изобра.
    По темата - чувала съм ,че вита слим помагат , но не мога да кажа от опит.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^трябва да знае истината, преди да се е набутала. Ако наистина иска да отслабне ще намери начин да има воля
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Зелен чай ама не прекалявай. По 1,2 пъти за седмица.

Аз също имах този проблем с килограмите преди време. Преди около година- година и половина започнах ,,диета,, , по скоро ограничаване. Тежах 54кг, по-едно време бях 44, но сметнах, че съм прекалено слаба и сега съм 46-47кг и си ги поддържам–(висока съм около 1.65). Първите 1-2 месеца почти нищо не свалих, след това почнах да отслабвам.Без никакви хапчета, чайове и др. Ограничавах се от сладко, не ядях хляб и месо само пилешко и заешко ядях.От всичко останало си хапвах, но в

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    От известно време съм на диета, но ефекта почти не се забелязва. Чудя се дали да си купя нещо.
    Пробвали ли сте Витастлим и помага ли? Кажете и за нещо друго, разхлабително например?

Или пък някаква диета от която сте отслабнали бързо .. благодаря предварително.
    разхлабителни ??? - по - добре изобщо забрави за каквито и да е хапчета, които не само че едва ли ще ти помогнат, но има и голяма вероятност да ти навредят ... аз лично от няколко седмици просто започнах да ям по по - малко порции и ограничих да минимум сладкишити и успях да сваля около килограм за седмица ... за жалост след това дойдоха няколко семейни празника и хапнах повече и малко възвърнах килограмите си, но от утре пак смятам да започна да се ограничавам. това според мен е най - добрият начин за отслбване плйс това и е като цяло полезен - е вярно че не е много бърз но пък ако си постоянна ефектът е дълготраен ... също така би било добре ако съчетаеш всичко това с някакъв вид движение - аз например ходя на танци и понякога правя упражнения вкъщи, което доста допринася за отслабването

Няма как да цитирам всички, затова ще отговоря така.

Доста хора ме попитаха каква диета спазвам, ами няма определена, просто спрях сладките неща и хляба.
    Колкото до снаксовете, така или иначе не си падам по тях, може би не съм яла такива от няколко месеца ..

Не съм от хората, които си падат по спорта, а и напоследък не ми остава никакво време, имам да уча за
    изпити, а и вкъщи допълнително започнах да уча друг език, направо се скапвам, не ми остава време.
    Макар, че понякога си пускам аеробика и действам, не че това е кой знае какво, но все пак.

Колкото до чая с канела, не съм опитвала, но за сметка на това често пия зелен чай, бях чувала,
    че е чудесен за кожата и корейките го пиели много, така че дано да е с един коршум два заека.

Благодаря за съветите! Успех на всички останали с отслабването -

Супер фен Аватара на mayaaa
    Колко си висока, колко килограма си и с колко искаш да отслабнеш? От колко време спазваш този режим?
    Недей да пиеш хапчета, не че съм първата, която ти го казва, но просто те са последното, което ти трябва. Едно, че са боклук и ако евентуално отслабнеш с тях ще си върнеш килограмите и друго, че ще си съсипеш организма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си