- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се влюбихте във вашия партньор(ка)?
Инт ми е тези,които си имат гаджета на какъв етап от връзката си са се почувствали влюбени.А и също така какво чувствате,когато се целувате.Имам в предвид нещо по-специално,като например да ти трепере сърцето,да ти омекват краката..и тн.
![]()
Ами аз си нямам приятел но в бившия ми се влюбих,когато ме целуна за 1-ви път.Когато ме целуна имах чувството,че сърцето ми ще изскочиЕееех,хубави времена бяха...
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Ne moje da se obesni liubovta s dumi trqbva da se ispita kogato obi4a6 ose6ta6 sas sarceto a kogato znae6 4e se razdelq6 s 4oveka koito obi4a6 i tova e posledniq pat v koito se vijdate ...... togava naistina ose6ta6 bolka v sarceto .... az li4no osetih nai mnogo liubovta kogato q izgubih zavinagi
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Влюбихме се от 1 поглед. След това се целунахме на 3тата среща като нормален и естествен завършак на "Началния процес".
много още преди да излеземе напрао кат я видех и колабирах
иначе в началото кат са целувахме ми гъделичкаше езика![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Харесах го още 1-вият път като го видях, имах смелост да го целуна след 1 месец, а мисля че разбрах, че го обичам около 3 месеца след началото на връзката ни. Тогава и му го казах..........
Значи .. кога се влюбих ..Първоначално написано от IAmMe
Бях пределно на ясно с това което вече сърцето ми чувства Януари месец , като преди това .. срам ме е да си кажа , но в компанията не знам какво се случи .. не , няма да пиша , който знае , си знае и така ..
В крайна сметка , като опознаваш човека повече и повече .. все нещо ще ти хареса , ще те привлече .. е мен всичко ми хареса , ии . .в един момент от това страхотно приятелство , преди да тръгнем , имахме такива задълбочени чатове/разговори че ... си беше ясно , на къде са тръгнали нещата ..
на 22.02 тръгнахме .. на моя рожден ден ..
Но още в началото на февруари знаех .. в смисъл , усещах какво става с мен .. на 14-ти й подарих първата роза .. и на 22 си направих подаръка .. съответно направихме един общ празник ..![]()
Относно целувките ...
Какво чувствам ли .. сърцето ми майче спира да бие , или бие толкова бързо .. де да знам ..
Има един момент , в който .. не знам какво ми става , ама не си контролирам ръцетеако съм я прегърнал , ии .. не дай си боже усещам кожата на гърба й ... нее , спирам да пиша , че почнах да мисля разни работи
Изтръпват ми краката , не си намирам място .. ако съм застанал удобно , като се опъна , ако има някой около мен го усеща , защото тия крака не са малки .. целия изтръпвам , кожата ми става като на пиле , щото .. настръхвам![]()
Абе .. не знам ...![]()
![]()
![]()
Страхотно е .. факт.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Наистина много го харесах, когато се запознахме, нищо, че беше по IRC - просто нямах смелост да го търся в училище и да се запозная лично с него, тогава не го харесвах още, но ми изглеждаше интересен. 4 месеца си писахме (аз не се и осмелих да го поканя да излезем, той също не направи такава крачка...), после на 30-ти юни срещу първи юли (July morning) мое покани да прекарам с него и с компанията му нощта и сутринта. След около 10-ина дни, след като излизахме около седмица всеки ден, се целунахме... Още тогава полетях, но не мисля, че е било точни истинско влюбване, в началния етап на връзката естествено мога да говоря само за сляпа любов, която, за щастие, при мен прерасна в по-голяма.
3 месеца, след като се събрахме, усетих, че трябва да му споделя, че го обичам, а в последствие се оказа, че моментът, който бях избряла за признанието, е бил същият, който прилятелят ми си е бил харесал, за да ми признае и той чувствата си.
(ама че оплетено стана
).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
На етапи съм... Понякога много го обичам, понякога се чудя какво правя с него... Знам, че е ужасно тъпо и детско, но не мога да накарам сърцето си да го обича! Влюбвала съм се иначе.. но никога в партньора си... веднъж в момче, което не е от града ми, веднъж в момче, което след известно време отиде да учи в друг град и веднъж в мъж на 31 години.... Уф! И све пак вярвам, че с приятеля ми можем да сме щастливи, защото си вярваме и си прекарваме страхотно!![]()
Vlubih se v gadjeto si kogato bqh na 13-beshe detska lubov.
Posle se vlubih pak v nego,kogato bqh na 16-togava lubovta mi ne beshe spodelena![]()
Posle pak se vlubih v nego,kogato bqh na 17-togava lubovta mi ne samo beshe spodelena ami beshe kato edna prikazka i vse oshte e taka![]()
Parvata mi celuvka s nego beshe podobna na sardechen infarkt![]()
Аз се влюбих във него след втората седмица.Преди това само го харесвах.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
аз се влюбих в моя приятел,3 месеца след като се запознахме..и това продължава вече 3 години)),а първият път като ме целуна цялата треперих! То всъщност аз го целунах ама да не навлизаме в подробности
и имах чувството,че сърцето ми ще се пръсне..
и така
само мога да кажа,че мн си го обичам мойто бебе!
![]()
![]()
![]()
Бууу !!
![]()
![]()
![]()
Абсолютно...Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
Когато се "киснахме" нищо не усетих... пфф... абе гъзарски работи![]()
за мен любовта е доста сериозно нещо, така че мисля че няма да преувелича ако кажа, че почувствах, че обичам истински едва сега на 4-тия месец откакто сме заедно
Neshto mi trepna oshte ot momenta,v koito go vidqh.No moje bi 1 mesec pone sled tova usetih naistina,che se vliubvam.
Kato se celuvame li?Emi ne iskam da go puskam,ne iskam da spira da me celuva...Syrceto mi bukvalno spira,kakto i dyha...S edna duma raq sliza na zemqta![]()
Ами ще кажа за един,щото само него съм обичала,към другите е било просто привличане![]()
Харесах го още като го видях как ме гледа...а после и като се запознахме още по-вече.А иначе за съжаление разбрах,че го обичам чак когато се разделихме.
Е после се събрахме отново,но не се получи.А когато се целуахме в началото беше страхотно,забравях къде се намирам,ама последния път чувствах само болка,защото знаех,че е само за тази нощ и утре няма да го имаАбе ужасно е,не бих си го причинила пак.
![]()
am...nqmam ideq koga to4no se vlubih...moje bi hmmm malko predi Nova godina..abe de da znam...ama znaaaam,4e mnooogooo go obi4am,vupreki,4e vse o6te mi e malko trudno da go kazvam,,,,vsu6tnost se 4udq na sebe si! OBI4AM GO!!! no za6to nikoga ne mu go kazvam prosto ei taka! Vinagi go kazvam,kogato toi go kaje....prosto ne moga da go izreka...predpo4itam da go celuna po takuv na4in,4e vse edno mu kazvam Obi4am te...no mi e trudno da go izreka....pfff zle sam!
истински се влюбих когато разбрах че даржи на мен супер много тогава обичта ми се засили и сега си го обожавамм![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Е па 5 месеца писане по ИРС (тогава скайп не беше попупярен) и след тва още 2 по ГСМ-а ... е как неа да си влюбен още на 1ва среща :>![]()
sys sega6niq mi aver vse o6te ne sym se po4uvstavala vliubenaПървоначално написано от IAmMe
a kogato se celuvame ne 4uvstvam ni6to
![]()
pyrvo na4alno trygnah s nego za6toto mi dopadna i za6toto iskah gadje koeto da mi pomogne da zabravq biv6iq (e pomogna mi) no vse o6te sym s nego ni6to 4e nqam 4uvstva.... prosto.... ne iksam da go naranq.... za6toto tvyrdi 4e me obi4a.... e da kofti mi e 4e go lyja... no.... priqtno mi e s nego![]()
![]()
Emi az se vlubvam super burzo.V sega6noto gadje se vlubih o6te purviq put kogato go vidqh najivo.Kogato me celyva cqlata trepereh,krakata i omeknaha a toi me gu6ka6e taka silno... trupkata be6e neveroqtna!!!![]()
![]()