U4astvali li ste v orgiq?
НЕ!Още не съм правила секс![]()
![]()
![]()
...
Не.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
НЕ
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
НемЗ и не Бих
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ne ma bih u4astval \/
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
ааааа,за оргията ли питате?Не и не мисля да го правя
![]()
Не![]()
Не, но ще ми бъде интересно да участвам.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
пф курвоооо ще и било интересно ... да ти го вкарат десет момчета за 15 минути ли ма
Pak 6to da ne i e int be sme6kar kompleksiran kvo te barka tva ako 6te pi6e6 pi6i po temata ne se pravi na mnogo ustroumen!!!!Първоначално написано от johnny_depp
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Прав си, но тя поне не си измисля.Първоначално написано от johnny_depp
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не и не бих пробвала.
When I love, I love.
Защо трябва да съм курва бе тъпак.Щом ще се обиждаме добре.Някой да те е питал за ква ме имаш?А?ММ не мисля, че съм те питала.Това, че ти си тъп не е мой проблем.И да те е яд ще ти кажа да много ще ми е интересно да правя оргия.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
И вместо да обсъждаш ква съм си пиши по темата, когато ми потрябва твоето смешно мнение ще те попитам, са си трай.
НЕ бих участвал \/
ne,no 4estno kazano mi se iska![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не съм участвала![]()
Прекалено съм дърта за такива изпълнения. По ме влекат неща като мъж, семейство, деца..........
Oпределено не съм участвала, но би ми било интересно ако не познавам никой от тях и да се отпусна както трябва, може пък да е яко...Знам ли...
Айде де ако има участвали - споделете!
Ne bih u4astvala !
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!