- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво искам!!
Въпросът е на една фр.
Харесвам 2 момчета.Л. и К. До преди 1 седмица си казвах 4е не харесвам К,а харесвам само Л.,ама вчера като видях К.и като ме изпрати до нас ме целуна и май пак хлътнах по него,а същия ден Л. се държа мн тъпо и на мен ми беше гадно.Май харесвам и двамата,ама не знам кой от двамата искам.Да призная ли на К. 4е го харесвам????Л. знае,ама май не му пука мн!!!К. е мн мил с мен.Не знам какво искам,моля ви помогнете миии!!! [-o< [-o<
...
Дай си време и разбери. А през това време гледай кой е по-мил и добър с теб, и на кого повече 'му пука' за теб.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
еми признай му...който от двамата ти върже с него тръгвай..ако и 2мата о6те по добре 6е намаже6![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не можеш и двамата еднакво да ги харесваш, все единия харесваш повече.Пък и на този Л., като не му пука за какво ти е?
Еми щом на Л. не му пука за теб-махаш го,за какво ти е.Според мен по-добрият избор е К.,но това си е твое самостоятелно решение.Все пак ти ги познаваш по-добре и знаеш кой какъв е.Почакай малко,виж кой как се държи и как се отнася с теб и тогава реши...Късмет
![]()
2 момчета не се харесват едновременно и то еднакво все единия трябва да харесваш повече (напрви си списък с "+ какво харесваш"
"-какво не харесваш"
в тях ако не подейства си( \/ намери друг)
След автобус и мъж
не се тича!
Следващият е след 5 мин.!
Не ги виждай няколко дена и двамата и ще разбереш сама.На твое място бих се отказала от Л.,нали не ти обръща внимание?
I az bih napravila sushtoto...Първоначално написано от sasha_90
![]()
K е твоето момче
Ти наистина не знаеш кво искаш За това изкарай си на едно листче техните плюсове и недостатъци и който има по-малко недостатъци зарибявай него![]()
![]()
ти добре ли си бе ?! глупости говориш.. по темата- аз лично бих избрала този който се държи по-добре с мене..Първоначално написано от monityY
Животът е адът описан в Библията!
Охх само една песен за теб Mettalica - Die my Darling dieПървоначално написано от monityY
П.Т: Първо си да дай малко време за да премислиш ситуацията по добре...и после вземай решения.Не действай прибързано.Но както го описа мисля че К. би бил по добър избор...
Обмисли добре нещатаБъди не с този,който те привлича,а с този,койте те обича
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Щом като си падаш и по двамата, избери този, който се държи мило с теб. Ако му кажеш за чувствата си, няма да сбъркаш според мен - ти също си му симпатична.
When I love, I love.