.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Не знам какво искам!!

Въпросът е на една фр.
    Харесвам 2 момчета.Л. и К. До преди 1 седмица си казвах 4е не харесвам К,а харесвам само Л.,ама вчера като видях К.и като ме изпрати до нас ме целуна и май пак хлътнах по него,а същия ден Л. се държа мн тъпо и на мен ми беше гадно.Май харесвам и двамата,ама не знам кой от двамата искам.Да призная ли на К. 4е го харесвам????Л. знае,ама май не му пука мн!!!К. е мн мил с мен.Не знам какво искам,моля ви помогнете миии!!! [-o< [-o<
    ...

Дай си време и разбери. А през това време гледай кой е по-мил и добър с теб, и на кого повече 'му пука' за теб.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    еми признай му...който от двамата ти върже с него тръгвай..ако и 2мата о6те по добре 6е намаже6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш и двамата еднакво да ги харесваш, все единия харесваш повече.Пък и на този Л., като не му пука за какво ти е?

Еми щом на Л. не му пука за теб-махаш го,за какво ти е.Според мен по-добрият избор е К.,но това си е твое самостоятелно решение.Все пак ти ги познаваш по-добре и знаеш кой какъв е. Почакай малко,виж кой как се държи и как се отнася с теб и тогава реши...Късмет

2 момчета не се харесват едновременно и то еднакво все единия трябва да харесваш повече (напрви си списък с "+ какво харесваш"
    "-какво не харесваш"
    в тях ако не подейства си( \/ намери друг)
    След автобус и мъж
    не се тича!
    Следващият е след 5 мин.!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ги виждай няколко дена и двамата и ще разбереш сама.На твое място бих се отказала от Л.,нали не ти обръща внимание?

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не ги виждай няколко дена и двамата и ще разбереш сама.На твое място бих се отказала от Л.,нали не ти обръща внимание?
    I az bih napravila sushtoto...

Повече от фен Аватара на suantito
    K е твоето момче

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ти наистина не знаеш кво искаш За това изкарай си на едно листче техните плюсове и недостатъци и който има по-малко недостатъци зарибявай него

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    еми признай му...който от двамата ти върже с него тръгвай..ако и 2мата о6те по добре 6е намаже6
    ти добре ли си бе ?! глупости говориш.. по темата- аз лично бих избрала този който се държи по-добре с мене..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз съм за К.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Охх само една песен за теб Mettalica - Die my Darling die

П.Т: Първо си да дай малко време за да премислиш ситуацията по добре...и после вземай решения.Не действай прибързано.Но както го описа мисля че К. би бил по добър избор...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Обмисли добре нещата Бъди не с този,който те привлича,а с този,койте те обича
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Inside the temple
    Щом като си падаш и по двамата, избери този, който се държи мило с теб. Ако му кажеш за чувствата си, няма да сбъркаш според мен - ти също си му симпатична.
    When I love, I love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си