- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да пробвам ли по Скайп?
ami pitah se dali e od4no da kaja na momi4eto koeto haersvam za 4ustvata si kam neq po skype
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
по-добре е очи в очи.. но ако няма друг начин може..
Животът е адът описан в Библията!
Ne. Ako te haresva i tq 6te se li6i6 ot vuzmojnostta da vidi6 liceto i, pogleda i, da q gu6ne6 i da vidi6 kakva emociq predizvikva6 v neq. Prosto e nqkak si po seriozno. Ako po skype i kaje6 posle kato se vidite 6te ti e mn stranno spored men
Не! По скайп е съвсем различно....най-добре на живо, освен ако не живеете доста далеч един от друг, но и при този случей не е удачно (според мен)
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
НЕ!
Скайпът не е добро решение,защото така тя няма да види очите ти,няма да чуе тръпката в гласа ти,няма да забележиш реакцията и и поради милион други причини е по-добре да и го кажеш очи в очи.Така ще е сигурна,че си искрен и наистина го чувстваш.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Кратко,ясно и точноПървоначално написано от AFT
![]()
tvardo -NE!
бе не е баш кратко ама определено е много ясноПървоначално написано от summer flower
![]()
Животът е адът описан в Библията!
\Първоначално написано от death proof
/
тъпак !Първоначално написано от Анонимко
It`s Like This
nai-iz4erpatelno =D> =D> =D> ,podkrepqmПървоначално написано от sexy_for_you
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
По темата - sexita МОЖЕ ЛИ ДА ТЕ ИЗЧУКАМ?
Abonata ne otgovarq
очи в очи по по скайп никога неказвай чувствата могат да се изразят чувствата си когато говорят с човека (тембарът на гласа и т.н.)Първоначално написано от Анонимко
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
ax тоя скайп ... абе карай да върви скоро сиг ще се прави секс през флопи-то/сидиром-а
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
po dobre se vijte i taka.. preporu4vam ti go ot li4en opit,skype ne e nai udobnoto mqsto za priznavane na 4uvstvata..![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
KATEGORI4NO NE!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Opredeleno NE tova e edin ot nai tbpite nachini da priznaesh na nqkoi kakvo chustvash kam nego drygiqt e chrez sms i v dvata sluchaq nai veroqtno shte te odreje taka che kaji i vsichko v ochite tq trqbva da vidi che imash smelosta da i priznaesh vsichko v liceto.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
твърдо Не......
факта 4е си си напраил труда да й го кажеш о4и в о4и ще зна4и мн за нея![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
абе по-добре на живо да ти кажа 4есноПървоначално написано от Анонимко
На мен веднъж така ми се обясниха по скайп...оба4е аз не харесвах мом4ето и стана много кофти
...Но на живо си е друго...
![]()
Кажи и по скайп. После обаче недей да пускаш теми "Как да и привлечеш вниманието" и тем подобни.Първоначално написано от Анонимко
РУТИ ДОВАРО!
Еми по-добре е лично да и го кажеш, по скайп ще ти е по-лесно,няма да си толкова притеснен и все пак по-добре излезте и така...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..