.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    Inside the temple

Re: раздяла или просто скарване ????

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    първото което земи си смъкни самочувствието т.е имам предвид репликата ти "не, че аз не съм сладка даже мн момчета ми предлагаха"
    Че какво й е на самочувствието? Момичето да каже една дума за себе си и сега била прекалено надута...

Към авторката: Мацка, хванала си се с дете, надявам се го осъзнаваш. Айде, не дете, ами тийнейджър. Се тая. На тази възраст повечето момчета... не са пригодни за сериозни отношения. Ти казваш, че го обичаш... ама не ми се вярва на него да му е до това. Във всеки случай е постъпил глупаво. Айде, ебавай се там с някоя си, но не говори за това на настоящата си приятелка.
    Сръдните му са неоснователни.
    И принципно това не е краят на една връзка. Може да е, ако повече не се потърсите и не си проговорите. Можете да се сдобрите.
    Оттук нататък ти решаваш какво ще правиш и дали ще продължиш отношенията си с него.
    В случай, че се разделите, да ти кажа отсега - не се плаши от мисълта. Ще го забравиш.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: раздяла или просто скарване ????

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    първото което земи си смъкни самочувствието т.е имам предвид репликата ти "не, че аз не съм сладка даже мн момчета ми предлагаха"
    Че какво й е на самочувствието? Момичето да каже една дума за себе си и сега била прекалено надута...

Към авторката: Мацка, хванала си се с дете, надявам се го осъзнаваш. Айде, не дете, ами тийнейджър. Се тая. На тази възраст повечето момчета... не са пригодни за сериозни отношения. Ти казваш, че го обичаш... ама не ми се вярва на него да му е до това. Във всеки случай е постъпил глупаво. Айде, ебавай се там с някоя си, но не говори за това на настоящата си приятелка.
    Сръдните му са неоснователни.
    И принципно това не е краят на една връзка. Може да е, ако повече не се потърсите и не си проговорите. Можете да се сдобрите.
    Оттук нататък ти решаваш какво ще правиш и дали ще продължиш отношенията си с него.
    В случай, че се разделите, да ти кажа отсега - не се плаши от мисълта. Ще го забравиш.
    не съм казала, че е прекалено надута просто такива изказвания не ми харесват.. кво ме нападате сички.. секи си има различен вкус към хората и т.н.. аз не харесвам такива хора затова и давам съвет от моята гледна точка.. ако на нея не и харесва така да не го прави..

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си