zdraveite 6te s1m vi mn blagodarna ako pro4etete temata i me pos1vetvate kakvo da pravq - i dali spored vas tova e na6iqt krai ili prosto e edno skarvane
~
Zna4i istoriqta zapo4va otdavna bqxme fr sled tova i ne6to poe4e.Mnogo go haresvax o6te dokato bqxme samo fr a sled kato tr1gnaxme o6te pove4e , no idva problem1t ne se vijdame mn 4esto a i kogato se vidim e za malko . i emo go golemiqt problem - dnes si vlizam v skype i po4vame da si pi6em i po edno vreme toi mi pi6e : ooo moite fr se poqvi na liniq , pitax go koq i otgovri mi i sled tav mi kaza 4e i e iskal snimki tq mu bila dala i toi na6iq ak1l i kazal 4e e mn sladka ( ne 4e az ne s1m daje otkakto sme tr1gnali mn drygi mom4eta mi predlagat i si4kite mi fr se 4ydqt za6to o6te ne s1m go zarqzala) i taka toi mi kaza 4e pro se ebaval s neq 6tot nqmallo ko da prai i taka natat1k.a sega na si4koto otgore mi se s1rdi (moje bi) ili iska da skk1same za6tot mu kazax : ok aide pravete s neq kvot 6tete no molq ti se ne mi govori za vas
v1prosa mi e sega kakvo ?? kak 6et b1de ot sega natat1k ????????? plss hora spe6no ee