- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЦСКА-Тулуза.Прогнози за мача
2:1 за нас викам аз
1:0
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
продължения...мисля, че Тулуза продължава
искрено се надявам да не допуснеме гол, с точна прогноза не мога да се ангажирам, но според мен ше има голямо тактическо надлъгване кат първия мач.....
2:1![]()
Абе не е важно кой колко гола ще вкара,важното е Цецка Панчаревска да падне!!!!![]()
1:0
Аре зЕми си зАтвори плювалника... Друго не ви остана, освен да плюете.Абе не е важно кой колко гола ще вкара,важното е Цецка Панчаревска да падне!!!!
левскарчетата, я кажете с кой играете в четвъртък![]()
![]()
![]()
хахахаха тва мн добре пасна на поста му![]()
![]()
![]()
Няма значение колко на колко ще свърши.Важното е ЦСКА да победят!
леле кой казва че плюем.....Първоначално написано от the empress
![]()
Жиняк 90+6 КЗЦ <> СВИНСКИ ПЛАЧ И ВАЗЕЛИН, НА СТАДИОНА ПАРК ДЬО СВИН, АЙДЕ ВИКАЙТЕ СЕГА, С ФРЕНСКА ПАТКА В УСТА <> Жиняк 90+6 КЗЦПървоначално написано от _Becko_
![]()
![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
То Тампере е много голям отбор и не е срамно,че си паднал два пъти от него.Нищо,че беше втори кръг.нищо,че във финландия футболът е втори спорт... за лефски това беше победа!
И сега к'фо... Подхуене в екстаз?..
Айде пак се почна...Първоначално написано от _Becko_
![]()
Сега ще има секс в поза 96 \Първоначално написано от gsh
/
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!