- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- няма да oтучваме стaчката
по новините казаха
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Това ще е много добре, направо супер, обаче до кога ще е тая стачка е най-интересното...![]()
Браво Браво =D>
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
Супери аз се зарадвах като чух
Защо даваш погрешна информация... казаха "ЗАСЕГА" няма да се утучва !!! Не се знае какво може да му хрумне на министъра и зависи още колко дена учителите ще стачкуват !!!Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Първоначално написано от ArTanDra
![]()
![]()
![]()
ами и аз така чухПървоначално написано от ArTanDra
засега нямало да се отучва
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.!.
разбрах меякоооо
еи вие сте си добре ама на6те като не ста4куват и ние си у4им и е много тъпо само на6ето у4или6те не ста4ува вси4ки други в града са разпуснатине е 4естно
![]()
Spored men naistina nqma da se otu4va taq sta4ka!!!A otnosno produljavaneto i ........ =D> DAVAITE U4ITELI NIE SME S VAS =D>Kolkoto pove4e e,tolkova po dobre
![]()
dobre de,nali sta4kata e bezsro4na...da priemem 4e produlji 2-3 sedmici i kakto kazva6 ti ne se otu4va,koga 6te se vzeme predvideniq material i suotvetno izpitvaniq,konktrolni i t.n. ???
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Samo da ne ni obqvqt nuleva godina 6totoina4e podkrepqm u4itelite napulno daje dnes se podpisah v podpiska za podkrepa na sta4nite deistviq
![]()
Абе спокойно бе никой няма да ва кара да отучвате или да ви зима от ваканциите или пък да анулира годината..кой ще го позволи..я се замислете малко..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Абе те се носеха слухове по едно време, че може и да стачкуват цял месец. Не знам за вас, ама аз подкрепям учителите. Не може, хора с една от най-важните професии в България да получава мааалко повече от минимална работна заплата. Замислете се защо учителите в България са със средна възраст около 50-55 години.Първоначално написано от luckygirl92
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Докога няма да учим?!?!?! 1АЕГ и понеделник е в стачка.
а ти от кой град си?Първоначално написано от xpucuto
Нашето училище стачкува цяла седмица. За мен е по-добре да не отучваме, но каквото каже министъра-това ще стане.Дано учителите да постигнат увеличение на заплатите, а не на края да се откажат и всичко да иде 'по-дяволите'.
в сряда 6е се ре6и дали 6е уду4ваме или не! казаха по новините![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
а бе виееее не разбрахте ли че поне 50-60 % от учителитеееее не заслужават такава заплатааПървоначално написано от Pepe Rey
![]()
и 2000 да зимат на тъпите повече акъл няма да налеят
![]()
.!.
e nii ko sme vinovni 4e u4itelite sta4kuvat .. ne trqa da ni zimat ot vakanciite ili kakto kazaha 4e 6tqlo da poftarqme godinatada si sta4kuvat .. lo6o nqa ama pone da ne ni zimat ot vakanciite be
![]()
Миналата седмица,когато бях на училище една доста интересуваща се от тези неща даскала ни каза,че стачката е безсрочна-докато постигнат исканията си,може да е 1 седмица,може 2,може и повече и каза че няма как да се отучва,защото на учителите това им се водят неплатени дни(като неплатена отпуска) и не им се плаща за тези дни и съответно няма как те да ги отработват(да отучваме)![]()
А .. предпочитам да отучвам! Не искам да взимам по 3 урока на час![]()
LaraFairie Photography ...
i az 4uh,no naistina kazaha ZASEGA,koeto ozna4ava,4e ako e po dalga moje bi 6te se............i se pak nie nai ve4e gubim,6toto nie 6e otu4vame(koeto o6te ne se znae),pak i gubim mn material,taka 4e si4ko na nas se pi6e,a da ne govorim,4e 6te6e da e po dobre ako be6e 2riq srok,kogato sme umoreni,a ne sega to4no sled lqtnata vakanciq i da se izmarzelevim o6ti pove4e
![]()
Just haters make me famous! εĭз