.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Защо всички приятели ме предават?

Не ви карам да ми четете историята. Искам някъде да си излея чувствата и да получа съвет.
    Не знам защо, обаче най-добрите ми приятели все ме предават. Доверя се на някой, разкажа му болките, радостите си, а след чувам какви ли не истории от ''приятеля си''. Писна ми, не знам какво не ми е наред. Всеки ми се присмива зад гърба и вече не издържам.
    Наскоро си хванах една приятелка, видя ми се свестно момиче и реших,че няма да е като останалите. Не й се доверих на пълно и добре че го направих.Сега тя приказва разни неща зад гърба ми и отгоре на това ми казва всяка сутрин в училището ''Здравей'' и ми се хили като някоя ненормална.
    Защо всички приятели ме предават, защо всички така лошо тъпчат доверието и добротата ми?

Повече от фен
    Ами първо трябва да си намериш истински приятели.Ужасно е да постъпват така с теб, но ти май си твърде доверчива.Опознай добре някой човек, помагай му, остави го и той да ти помага и тогава чак тогава можеш да го наречеш приятел.След като сте близки по дълго време вече ще си е заслужил тази титла.И много внимавай какво ще кажеш пред някой, защото има неща които не се казват ей така.Как го каза само хванах си приятелка, ти какво в морето ли я хвана?Трябва време за да си сигурен в един човек, не да му кажеш всичко на 3 ден.
    Бъди по-предпазлива, внимавай какво говориш.А относно това, че ти се присмиват, да не ти пука.Значи ти завиждат за нещо, трябва само да се радваш.Хич да не обръщаш внимание на злобни хора, живееш за себе си не за другите.Айде успех. \/
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Повече от фен
    А забравих да кажа, понякога е по-добре да те мислят за кучка от колкото за мило и добро момиче, поне няма да те тъпкат.Покажи им че не си толкова добричка и ще си вземат урок.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Meрси за отговорите

Виж аз не съм като другите и имам много различни проблеми които имат другите регистрирани преди мен и мисля че,не трябва да споделяш нищо с никой докато той не разкрие нещо за него така правя аз и нямам проблеми с приятели когато ме предадат защото и аз мога да го направя.според мен няма нищо толкова сериозно да спечелиш доверието на някой.но Бог знае защо никой не ме клюкари вече щом знае че и аз имам с какво да му отмъстя.явно ги е страх.явно това са най големите им страхове незнам.но пробвай може да ти провърви.и да знаеш че истински приятел е този с който си прекарал 4 години или повече рамо до рамо.така аз имам един единствен приятел с който сме заедно от 4 години и нямаме намерение да се караме.разбира се ще минеш и ти през това но...така е ако си уверена давай.УСПЕХ!!!
    @{z} $1{m} $! @{z} ! {n}3 {m}3 3{b}3 {z}@ \/@$

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    lleleeee ima mn hora zapoznai se nameri novi priqtelii
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Първо потърси проблема в себе си , а не в хората. Може да си ги "накарала" да ти говорят зад гърба. Ако си сигурна , че проблема не е в тебе , значи не попадаш на подходящи хора.. и може и да не попаднеш. Всеки си носи кръста.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Просто не си срещнала точните хора за приятели.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ne e vajno kvo govorat zad gyrbati a kato se obarne6 si4ki da myl4at
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

И според мен просто не си попаднала на точните хора.Мисля,че на всеки му се е случвало да бъде предаден от "приятел".Ще мине и това и ще си намериш и ти някой Истнски Приятел.Не губи надежда !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

защото ти си много наивна и разказваш вси4ко на вси4ки!
    не го прави! намери си приятелка или приятел,изпитай го,казвай му нещо дребно или някоя невинна лъжа за да го изпробваш! когато разбереш 4е той/тя наистина държи на теб,тогава и разказвай по съкровенни тайни,но ги разказвай само на него/нея!
    като винаги има6 еедно на ум! и не е нужно вси4ко да разказваш,някои неща трябва да си останат в семейството!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Освен това тези,които те предават не са ти приятели.

Град
    У нас Си (=
    Не съм била в твоето положение, защото имам няколко близки приятели, които никога не са ме предавали и знам, че биха ми помогнали във всеки един момент.Едната я познавам още от бебе-заедно сме израснали, а другата вече от 10 години. Третата от 3 някъде, но е доказала, че мога да й имам доверие. Ти сигурно щом се запознаеш с някого, просто от липса на приятели и на хора, на които да споделяш веднага разказваш биографията си. Трябва първо да опознаеш много добре човека, за да му разкриеш твоя свят.
    Сигурно се чувстваш ужасно. Съжалявам за което Просто вече внимавай на кого се доверяваш

Град
    your mind,your body and your soul
    prekaleno lesno im davash imeto "priqteli"..
    nqkoi hora e po-dobre ponqkoga da si ostanat prosto "dobri poznati"
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    София
    О,и аз съм имала такива "приятели",и аз много съм страдала,че съм сама,и тва главно,защото съм доверчива!Но...промених се!Вече не доверявам много лични неща на хора,които не познавам!Просто стой по-далеч от хората,дай си повече време да ги прецениш и внимавай!И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не си мисли ,че вината е твоя!Просто хората са много жестоки и такива по-доверчиви индивиди като теб стават жертва на жестокостта им!
    Желая ти мнооооооого щастие и дано скоро намериш истински приятели,които да те разбират!

Guest
    И аз съм имала много такива "приятели", но никога не съм им доверявала нищо важно.
    Преди няколко години срещнах сегашните си приятелки (хора, на които изключително много държа), но ми отне дълго време да ги опозная и да разбера, че на тези момичета аз мога да се доверя (както и те ан мен). Но дори на тях не казвам всичко - има неща, които трябва да си останат в семейството.

Абе приятелите не се "хващат" просто така от улицата...... или поне аз така мисля.... не си попаднала на точните хора пък и то тез дето ги наричаш приятели май май хич не са такива щом ти говорят зад гърба ама то това се усеща..... хм..... просто си намери други приятели и ги опознай първо преди да им се довериш....

Град
    ibIzAaAa
    Ти обаче май наистина си адски много доверчива... На всеки срещнат ли разказваш за "болките и радостите" си? Ами опознай първо човека...Помисли ще си допаднете ли,ще успеете ли да изградите едно хубаво приятелство...Например аз имам точно 2 истински приятелки,с които се познавам от 3 години и за това време,което никак не е малко те нито веднъж не са ме предавали,за което адски много се радвам..Пожелавам ти да намериш такива приятелки като моите и вече да нямаш повод да пускаш такива теми из разни форуми...

доскоро си мислех 4е съм щастлива защото имах 3 приятелки на които вярвах и казвах вси4ко.Едната я познавам от 10 години,а другите две-от две години...и знаете ли какво тези две приятелки ме предадоха и то беше супер гадно защото ги обичах и им вярвах,а аз рядко го парвя.Сега имам една приятелка,но тя е далече от мен...та мисълта ми е 4е не можеш да вярваш и на хора които познава6 отдавна..можеш да вярваш само на себе си и на роднините..на никои др. Истинските приетели са рядкост..така 4е не се у4удвай 4е така е станало с твоята фр...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Първо потърси проблема в себе си , а не в хората. Може да си ги "накарала" да ти говорят зад гърба. Ако си сигурна , че проблема не е в тебе , значи не попадаш на подходящи хора.. и може и да не попаднеш. Всеки си носи кръста.
    saglasna sam
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си