.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Има ли опасност от забременяване?

Значи искам да попитам нещо-ако ти свършат върху путето(сори за думата, но не мога да се сетя друга)но не в него , а върху него може ли да се забременее???Моля ви кажете спешно ми трябва да знам

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, има макар и минимална.

spored men moje.

Ем.. мн зависи от това къде по точно е свършило момчето и накъде е потекла спермата...
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Има ли опасност от забременяване?

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Значи искам да попитам нещо-ако ти свършат върху путето(сори за думата, но не мога да се сетя друга)но не в него , а върху него може ли да се забременее???Моля ви кажете спешно ми трябва да знам
    Хипотетично ли питаш?
    - Всички авто-части на едно място!

има определено,макар и минимална,затова избягвай такава ситуация,че да нямаш главоболия после
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

а ако си девствена и ти свършат върху путето може ли да забременееш?Моля ви кажате, че моята приятелка е девствена и вчера и се изцепиха върху путето-но аз знам, че теста ако се направи 1 ден след това винаги показва отрицателно и за тва питам вас-по късно тя ще си направи тест

ami tova poslednoto me razbi ami zavisi kade e potekla spermata ama vse pak si vzemi ahp4e ot apterkata tam shte ti predlojat za da nqma spanki 4e losho stava

Цитирай Първоначално написано от oriental girl
    ami tova poslednoto me razbi ami zavisi kade e potekla spermata ama vse pak si vzemi ahp4e ot apterkata tam shte ti predlojat za da nqma spanki 4e losho stava
    То хапчето не е за мен-ама виж ся-значи на фр и свършиха там и то тя каза, че сялото путе и е било намацано-ами има ли вероятност-и кви хапчета?Моля ви помогнете-приятелката ми е супер притеснена

Моля ви помогнете де

Супер фен Аватара на bEbsI
    Има вероятност и то доста..щом е била цялата "омазана".Да върви да си купи ескапеле и след 7-8 дни да си направи тест!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Има вероятност и то доста..щом е била цялата "омазана".Да върви да си купи ескапеле и след 7-8 дни да си направи тест!
    +10
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Асеновград, България
    Да, възможно е!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Хах така обяснена ситуацията ме разби
    иначе мн не рзбрах къде е била тая сперма - на триъгълника (и дали е потекло надолу) или близо до влагалището. Ако е втория вариант - има опастност. Също така не разбрах дали момичето е било възбудено, защото в противен случай сперматозоидите умират (ако не са в киселинна среда).

Цитирай Първоначално написано от Sun_Shine`f
    иначе мн не рзбрах къде е била тая сперма - на триъгълника (и дали е потекло надолу) или близо до влагалището. Ако е втория вариант - има опастност. Също така не разбрах дали момичето е било възбудено, защото в противен случай сперматозоидите умират (ако не са в киселинна среда).
    Ами сега е питах-тя била свършила и след това той ама е много отишло върху влагалището

ooo,da prigotvq 26lv za eskapele!!! 4e da ne vidim porednata tema "bremanna sam ko da praq..?"
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

а ако си девствена и ти свършат върху путето може ли да забременееш?Моля ви кажате, че моята приятелка е девствена и вчера и се изцепиха върху путето-но аз знам, че теста ако се направи 1 ден след това винаги показва отрицателно и за тва питам вас-по късно тя ще си направи тест
    leleee...bezhaberna rabota...ti akal v glavata si nqma6 li?!kak ako e devstvena 6te zabremenee nqkoi ako i sa izprazni v/u "puteto"??I kato ne znaete kakvi sa posledstviqta ot deistviqta vi prosto ne go pravete!Porasnete malko i pro4ete nqkoq i dr knijka(a ima i dostata4no informaciq v neta!)
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Кръсти го Гошко.Успех!

Цитирай Първоначално написано от Sun_Shine`f
    Ами сега е питах-тя била свършила и след това той ама е много отишло върху влагалището
    при тоя случай по-добре да вземе хапче. не ми се вярва да е станало нещо, ама знаели се. Преди да правиш нещо мисли. А и е можело момчето другаде да свърши (ама и на него явно толкова му е ъкъла).

Ами от каде пари за хапче-нито тя на майка и ша каи нито при момчето мои да иде-то замина-чесно Аз викам или скоро да иде на гинеколог или да си напраи тест след 7 дена!

1) Дори и да й е свършил върху вагината, спермата може да проникне вътре само ако има контакт с вагиналните сокове.
    2) Тази "дама", на която са й свършили върху "путето" и се е "разтекло" като майонеза върху картофки се нуждае спежно от операция на мозъка, за да разбере, че рецептата за бебе е секс + сперма И следващия път като реши да си прави експерименти със свършването върху половият й орган ---> да се пообразова малко, че именно ако нещо влезе там, то след 9 месеца друго нещо ще излезне...пак от там

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ами от каде пари за хапче-нито тя на майка и ша каи нито при момчето мои да иде-то замина-чесно Аз викам или скоро да иде на гинеколог или да си напраи тест след 7 дена!

Еми да е мислила по-рано бе мамка му! Ще ме извинявате,за езика ама...
    Когато човек прави секс поема определена отговорност,щом тя не е готова да е поеме сега къде е тръгнала да прави секс?! Сега кой и е виновен...аз ли?!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI

Еми да е мислила по-рано бе мамка му! Ще ме извинявате,за езика ама...
    Когато човек прави секс поема определена отговорност,щом тя не е готова да е поеме сега къде е тръгнала да прави секс?! Сега кой и е виновен...аз ли?!
    оки аз не съм виновна-аз не съм правила те глупосто-айде чао ви навсички обсъдихме темата

Голям фен
    Град
    София
    Аве вие луди ли сте, възможноста е 1 на 1000!
    Няма нужда момичето да си трови организма с хормони, които се вземат в наистина рискови ситуации.
    Вероятността сперматозоидите да преминат през влагалището и да стигнат живи до матката е почти хулева, освен ако не е седяла на челна стойка!
    Особено пък ако не е била и в овулация!
    А ако е и девствена - абсурд!

Хапчетата не са витамини, могат да се пият най-много 2 пъти в годината!
    След употребата им си разбиваш цикъла!

Момичето не е бременно, няма нужда от никакви хапчета!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Аве вие луди ли сте, възможноста е 1 на 1000!
    Няма нужда момичето да си трови организма с хормони, които се вземат в наистина рискови ситуации.
    Вероятността сперматозоидите да преминат през влагалището и да стигнат живи до матката е почти хулева, освен ако не е седяла на челна стойка!
    Особено пък ако не е била и в овулация!
    А ако е и девствена - абсурд!

Хапчетата не са витамини, могат да се пият най-много 2 пъти в годината!
    След употребата им си разбиваш цикъла!

Момичето не е бременно, няма нужда от никакви хапчета!
    мерси, че поне ти ни разбра и аз така мислех, но не бях сигурна Е ше направим тест ама по късно и щше кажа резултатите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си