.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен Аватара на kameliqbaby

Почина Иван Станчев

След кратко тежко боледуване на 39-годишна възраст късно снощи почина Иван Станчев.

Дълги години той правеше астрологичните прогнози в предавания по "Нова телевизия".

Иван Станчев (IvanStanchev.com) има диплома за инженер по микроелектроника, но въпреки това се занимава професионално с астрология от 1986 г.

Името му стана известно с предаването "На кафе" на Гала и се утвърди, след като повечето от политическите му прогнози се сбъднаха.

През 2000 г. спечели състезание в Сингапур за най-висок коефициент на интелигентност.

Беше член на Американската асоциация по астрология, ръководеше и собствена школа по астрология.

В последните месеци от живота си той правеше астрологични прогнози за предаването "Здравей, България".

Иван Станчев е издал на български език книгите "Астрология", "Анализирайте хороскопа си сами" и изследването за хранене "Извлечи енергията" на немски език.

"Няма ли любов, няма и Бог. За да осмислиш живота си, трябва да избереш любовта и да се бориш за нея", бяха едни от последните му думи, споделени сред колеги.
    Next Time I`ll be True...

Град
    Шумен
    Сериозно ? О, боже! Как така бе? Беше си жив... и само на 39 години Тъжна работа...
    Не мога да кажа , че ми е бил любимец, че съм му била някаква луда фенка...обаче ми стана мъчно
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Цитирай Първоначално написано от Cherry_girl@_@
    Сериозно ? О, боже! Как така бе? Беше си жив... и само на 39 години Тъжна работа...
    Не мога да кажа , че ми е бил любимец, че съм му била някаква луда фенка...обаче ми стана мъчно
    daje ne go haresvah egati 0.o

Олеле! Толкова млад е починал Явно още 1 достоен човек си е отишъл...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Лека му пръст на човека!

Цитирай Първоначално написано от ateto
    Лека му пръст на човека!

Цитирай Първоначално написано от jyji
    Цитирай Първоначално написано от Cherry_girl@_@
    daje ne go haresvah egati 0.o
    +1
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    the Savage Garden
    този за който си мисля, ли е?! неее, не ми е бил много приятен, но толкова млад...лека му пръст...

hora nali ne se ebavate s tova ? ako nqkoi si pravi shega s takova neshto ..hi4 ne e zabavno

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стана ми гадно. Много е млад. не съм му фенка, но е жалко просто.

ramaiana
    Guest
    По непотвърдена информация, той е страдал от лимфом - злокачествено образувание на лимфните жлези.
    Лека му пръст на човечеца

Иван Станчев – човекът, който дълго време правеше астрологичните прогнози по Нова телевизия, почина късно вечерта в неделя на 39 годишна възраст, съобщиха от медиата.

Смъртта го настигна след кратко, но тежко боледуване.

По непотвърдена информация, той е страдал от лимфом - злокачествено образувание на лимфните жлези.

Името му стана известно с предаването "На кафе" и се утвърди, след като повечето от политическите му прогнози се сбъднаха.

През 2000 година печели състезание в Сингапур за най-висок коефициент на интелигентност.

Член е на Американската асоциация по астрология, ръководи и собствена школа по астрология.

В последните месеци от живота си той правеше астрологични прогнози за предаването "Здравей, България".

Иван Станчев има и няколко книги - "Астрология" и "Анализирайте

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Ооо мн гадно мен ме кефеше,симпатяга.Но много жалко,тои имаше и малка дъщеричка

Мега фен
    Град
    София
    Попринцип винаги ,когато иэвестен човек почине ми става тъжно.Бях свикнала името му да се споменава в медийното пространство и сега ми е някак си странно.Нямам какво друго да кажа,освен - Лека му пръст.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Днеска вечерта разбрах от мама и ми стана наистина гадно... Аз лично го харесвах Супер лъчезарен човек с една красива и чаровна усмивка Наистина много жалко .. поне не се е мъчил дълго, макарче не е честно така бързо да си отиде .. толкова млад, пълен с енергия.. Наистина жалко.., затова човек трябва да живее лудо и на макс, защото не се знае кой ден му е последният...

Почивай в мир, Иване
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    Не съм му била фенка, но е изключително жалко, когато човек си отиде толкова рано!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Жалко.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Poklon pred svetlata mu pamet

Град
    У нас Си (=
    Гледах го сутрин докато хапвах кубети и чаках да стане време да тръгвам към училище. Не съм му била фенка, но все пак е жалко..беше симпатичен, познаваше.. пък и е бил на 39 Лека му пръст

Спомням си го в предаването ''На Кафе''.Наистина гадно,толкова млад и лъчезарен човек
    Мир на праха му

Лека му пръст !!!
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Снощи като прочетох статията, ми стана много кофти. Дори не съм следяла "На кафе" или нещо подобно, но изглежда добър човек. Лека му пръст!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    Лека му пръст !!!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Нека почива в мир.

бтв Водещите на предаването "55 минути" по БТВ си отиват млади един след друг. Първо кембъла, сега - Иван Станчев.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си