- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как повече харесвате момичетата,с или без грим ?
=D>Първоначално написано от VeSna
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ami vednuj se celuvah s edno momi4e s mnogo grim i vseh 4e opitah malko ot nego
dosta e luti4ak
ta ot predi tova haresvah s malko ili bez i sled tova s momi4e koeto nosi mnogo grim nehodq
и аз съм такаПървоначално написано от summer flower
![]()
![]()
Залагам на естествената красота.![]()
Аз съм за или малко грим или без!Аз лично ходя с малкослагам една спирала и един гланц.Не ми допада наситения и много грим.Прави момичето по-възрастно
![]()
Aз харесвам момичетата с малко грим![]()
АЗ!!!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Без грим или с мн малко..но наблягам на това " без грим "
Сега.. извинете ма ако харесам едно момиче, ще го харесам за това което е... а не за това което се опитва да б1де, слагайки тези гримове... и по този начин да се прев1рне в някое ходещо покрито с гримоте мекотело..
Всъщност излъгах....много често се налага да ми слагат тонове грим и за това може би мразя да ползвам в ежедневието си грим...Карам с миглоподгъвач и един балсам(НЕ ГЛАНЦ)...
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Момиче съм (личи си от ника ми) слагам си само малко черен молив и гланц или светло червило(да не ми се напукват устните).Не понасям госпожици с тонове грим-отблъскващо е!
Дори няма да си направя труда да прочета какво пише по-назад в темата...
Само една истинска красавица може да си позволи лукса да ходи без грим -.-
Формулата на успеха да изкушиш момче е:
СПИРАЛА + ЛЕКО ПУДРИЧКА + БЕЗЦВЕТЕН ГЛАНЦ ЗА УСТНИ
Всичко останало вече е патент на фолкпевиците и какичките, дето са нощем по магистралите![]()
Момиче съм, ама все пак ще кажа, че ми харесва или с малко грим или дори без. Обаче все пак аз от нас не излизам без черен молив и спирала, а последно време към тези двечките добавих и фон-дьо-тена.
Ми...доста...например аз...Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
През 90% от времето съм въобще без грим. Но се чувствам по-добре с грим. Да подчертая - не слагам пудра и фон де тен.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Po dobre malko grim az li4no xodq s malko samo moliv za o4i ili bez grima pove4eto momi4eta slagat tolkova mn grim i pudra 4e ne im se vijdat o4ite
Za kakvo im e tolkova mnogo grim i az neznam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от shivacheva
Ти да не се имаш за 1/2 БългарияТо една птичка пролет не прави
![]()
Аз съм момиче и почти никога не слагам грим.
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Без никакъв грим![]()
Направо не мога да понасям кукли барбита![]()
Ми аз съм момиче и си слагам само милив и гланц и мисля, че е достатъчно!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
men sa mi kazli 4e sum, po dobre bez grim![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
еми аз съм момиче. слагам спирала(задължително) и сенки или молив(мн рядко и двете едновременно) имам хубава кожа за щастие така че фон-дьо -тен и пудра не ползвам. обаче без гланз на устните не мърдам
Аз съм момиче и се харесвам най-много без грим или със савсем малко.Попринцип не се гримирам,слагам си балсам и по рядко лек гланц,от време на време слагам молив.
АЗ!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.