.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Ужасна случка!Моля дайте съвети!

Istoriata e takava....dnes bqx pokanila dve priqtelki u nas.Bqxme sami i qdqxme semki,dokato v edin moment ne vruxletqxa vandalite na kvartala!Pochnaxa da rovqt i da razglejdat....vzexa mi pari-2,60+cigarite no tova ne mi e problem....problema e che v apartamenta na baba ima nqkoi skupi texniki koito sa lesno prenosimi....strah me e da ne oberat apartamenta....baba e na selo i ne znam koga 6te se vurne!A v kvartala xodq samo PON<SRQDA<PETUK I SUBOTA!
    Daite mi suvet!!!!Kakvo da pravq...ili ne znam...
    PS.Na Apartamenta ima 2 vrati
    V kvartala vsi4ki poznavat tate....

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Ами, че не е ли заключено.. И как така са връхлетели...

Викаш си някоя дружка заклюзвате се и БЕЗ СТРАХ.А ако искаш по ефикасно можеж да се обадиш на Полиция ако ще си по спокойна
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Znachi,az ne jiveq tam,tam jivee baba...a nqkoi e kazal na teq xora che sme gore i te se ka4ixa do nas i edna priqtelka da im otvori vrata i te.... na6te ne mi davat da spa tam...ama i az sum edna tupa.....a otvorixme za6toto edno momi4e be6e pred vrata a dr na stulbi6teto kudeto ne se skiva prez 6pionkata!B**i!taq nosht nqma da spa!

Мега фен
    Град
    София
    Поэнават баща ти,така че може би няма да им стиска да оберат къщата.А и нали все пак е эаклюбено.Не,че не могат да раэбият ключалките,ама да се надяваме че няма.А и по-добре ,че не спиш там!!!Споко,спи си спокойно.Каквото има да става ,ще стане.И да спиш и да не спиш,все тая.Не се тревожи.А и може да сложите СОТ!
    [size=7][b][u]fosse cos

Ключ и СОТ

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Ключ и СОТ
    drug na4in nqma...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

E da,no teq sa basi xorata!Dali da kaja na nqkoi ot na6te?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Да, кажи им.
    Освен това гледай да не пускаш почти никого в апартамента
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Непременно,дори можеш и на полицията да се обадиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Е!Чак полициа....но ако някой влезно мн ясно че ще се вика!Знае се кои са....така чееееее

всичко си е ОК! =D>

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Дори предупреди баба си и тя да не отваря на тея момчета Иначе спокойно,те са влезли щото сте отворили...иначе едва ли биха разбили че да влязът Спокс
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това,което е станало не е кражба,спрямо закона.Поради една причина,не е влизане с взлом.Ти си им отворила вратата и така си ги улеснила...демек се води че е съобразно с волята ти... ...Както и да е станалато,станало...по-добнре поговори с ваще и им кажи за упасенията си...сигурна съм че те ще предприеман нещо благонадеждно срещу тези вандали.Всичко хубаво.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си