.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    mili4ka ti si na 16 godini ot li4en opit 6te ti kaja nedei da si gubi6 vremeto v seriozni vryzki bqh s edno mom4e godina i polovina razdelhime se i posle sre6tnah o6t eedno s koeto bqh dve godini i polovina taka minaha poslednite mi 4 godini i predi 1 godina se razdelih s tova mom4e nqma6 si na predstava kolko me e qd v momenta 4e sam si zagubila vremeto nervite i vsi4ko ostanalo za6toto za tezi 4 godini mojebi ako bqh kato teb 6tqh da namerq 4oveka na syrceto si za6toto mili4ka ne stava da si sedi6 i da go 4aka6 da doide ili da si misli6 z avseki 4e e TOI tei 4e probvai koagto se namereite 6te go osetite i dvamata i 6te raberet 4e trqbva da ste zaedno

em da ama si4ki gi imat a az sum se s razli4ni i az ne seda e tka i da go 4akam ima si samo flirtove ama prosto v nikoi 4uvstva neinvestiram

mili4ka az ti kazvam ot li4en opit a pak i za6to trqbva da si kato vsi4ki... a pak i da ne misli6 4e tazi tvoita priqtelka 6te e s tova mom4e zavinagi ne ...tova si e istinata nqma da se ojenqt i nqmada jiveqt kakto v nai dobrite amerikanski filmi... neka bydat 6tastlivi neka se obi4at no liubovta e ne6to mnogo prehodno edin den obi4a6 i na drugiq den ve4e moje da ne obi4a6 kazvat 4e ne se obi4alo za 1 den naprotiv liubovta moje da byde prosto kato polyha na vqtyra da q useti6 za kratko i posle vsi4ko da ot6umi a moje i da e mnogo po silna... prosto ti kazvam nedei da se depresira6 za takiva ne6ta nqma smisyl ti si si ti na teb taka ti haresva ti taka se 4ustva6 i taka iska6 bydi si s razli4ni ako iska6 i vseki den ne trqbva da ti puka kogato go sre6tne6 6te si s nego ...pone az taka mislq mili4ka nqma smisyl da se terzae6 za tova koeto si :P

em ne ne iskam da sum kato vsi4ki ama primerno poslednite 2 NOvi godini si4ktie mi priqtelki bqh s edni i su6ti mom4eta axxa a az se s razli4en to ne 4e ne e zabavno ama i maika mi me pita seki put ti sa s kolko hodi6 i koi e toq deto e pred bloka s kolata ili kvo li ne axaxhxaxa neudobno mi stava ve4e

ne se hvalq em ako tolkova vreme buda s nqkoe mom4e 6te e mn hubavo dori 1 godina pak 6te e hubavo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си