.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Отчаяна съм :(

Mn sam obarkana. Mom4eto koeto haresvam si ima6e priqtelka ,mai se sabraha nz adski mi e tapo iskam da sam s nego 4atim si uj ot vreme na vreme,kogato me pokani na kafe nemojah da otida !!! vvaprosa mi e kak da go nakaram a se vlubi v men mn mi e tajno pomognete mi
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Е то не може да го накараш да се влюби в теб но одиди при него и му признай свойте чувства и ако те харесва ще направи нещо

mai nemoga da obqsnqvam ,predi se zaribqvahme iskam da kaja kak da zileznem kak oh nz mn mi e zle

Голям фен Аватара на CaSsIe
    искаш да излезнеш с него така ли?сорка ма не ти разчитам..ако е за тва просто го покани на кафе кфо му мислиш толкова...ако и тфа не си имала в предвид кажи кфо е и ако мога ше помогна

toi 6tom se e varnal pri predi6nata si priqtelka nai-veroqtno ima 4uvstva kam neq. ama nz ako iska6 se probvai, kakto si re6i6

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от desi_bonbona
    toi 6tom se e varnal pri predi6nata si priqtelka nai-veroqtno ima 4uvstva kam neq. ama nz ako iska6 se probvai, kakto si re6i6
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    искаш да излезнеш с него така ли?сорка ма не ти разчитам..ако е за тва просто го покани на кафе кфо му мислиш толкова...ако и тфа не си имала в предвид кажи кфо е и ако мога ше помогна
    ludo vlubena v nego,toi si ima6e ili vse o6te ima priqtelka,problema e 4e az iskaaam da izlziam s nego,problema ne e samo kafeto,nz kakav e znam 4e e sme6no no .....iskam da bade kato predi........ 44atihme redovno.komplimenti i dr takiva ne6to stava.nz kakvo ne spiram da pla4a.nz mn vi obi4kam vsi4ki blagodarq predvaritelno,ne se e varnal,te mai bqha samo skarani,ama sega........ ;( nz pomognete mi

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    ludo vlubena v nego,toi si ima6e ili vse o6te ima priqtelka,problema e 4e az iskaaam da izlziam s nego,problema ne e samo kafeto,nz kakav e znam 4e e sme6no no .....iskam da bade kato predi........ 44atihme redovno.komplimenti i dr takiva ne6to stava.nz kakvo ne spiram da pla4a.nz mn vi obi4kam vsi4ki blagodarq predvaritelno,ne se e varnal,te mai bqha samo skarani,ama sega........ ;( nz pomognete mi
    ама човече успокой се малко бе! няма да плачеш! последно върнал ли се е или не, че не разбрах ? и в двата случая му признай кво чувстваш иначе няма как да стане нещо между вас

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    еми в тоя случай му кажи кфо чувстваш пък натам той си решава с коя от двете иска да бъде...няма как да го накараш да се влюби в тебе...да му признаеш чувствата си според мен е единственото което можеш да направиш в тоя случай...

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Отчаяна съм :(

Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    Mn sam obarkana. Mom4eto koeto haresvam si ima6e priqtelka ,mai se sabraha nz adski mi e tapo iskam da sam s nego 4atim si uj ot vreme na vreme,kogato me pokani na kafe nemojah da otida !!! vvaprosa mi e kak da go nakaram a se vlubi v men mn mi e tajno pomognete mi
    той да не е некво животно да го опитомиш и да го накараш да те обича ?!?!?!

Мега фен Аватара на koalka
    Момчето явно не проявява интерес към теб, щом е с друга.Няма как да го накараш да се влюби в теб, ако той сам не го изпита-няма как да стане. Иначе се опитай да го забравиш, а не да мислиш затова.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Момчето явно не проявява интерес към теб, щом е с друга.Няма как да го накараш да се влюби в теб, ако той сам не го изпита-няма как да стане. Иначе се опитай да го забравиш, а не да мислиш затова.
    ami neka obqsna i az nakraq-zna4i nie se zaribqvahme dokato toi o6te hode6e s neq vika6e mi slance ay i takmo da stane ne6to.vsi4ko se promeni izvednaj........sega za tova dali sa sabrani neznam.....za6toto v4era bqha skasali..sega nz 6te informiram po-kasno.......

Град
    Плевен ..
    Ей мила, успокой се Не плачи!Излишно е Седни , помисли дали го искаш и ако е така отиди при него признай му всичко няма какво да губиш.Ако си замълчиш е още по-зле ще бъдеш победена при всички случаи Но ако му кажеш има възможност чувствата ви да са взаимни Айде успехчета!
    П.П. Спокойно!!

Не можеш да го накараш да се влюби в теб. Ако той изпитва нещо към теб ок, но не и ти да го караш. Това не става така. Аконаистина си има приятелка, най-добре не се опитвай да ги разделиш. Ако няма, признай му какво чувстваш към него и се изяснете.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не можеш да го накараш да се влюби в теб. Ако той изпитва нещо към теб ок, но не и ти да го караш. Това не става така. Аконаистина си има приятелка, най-добре не се опитвай да ги разделиш. Ако няма, признай му какво чувстваш към него и се изяснете.
    nqma si priqtelka skasali sa ve4e -sega ;( dobra li e ideqta da idem parvo na kafe posle da mu kaja-za6toto ima 4yvstva kam mene znam go oh nz offf blqgodarq na vsi4ki

Повече от фен Аватара на suantito
    Върви на врачка. Може да му направи някоя магия....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Подържай лаф с него по скайп и когато намериш удобен момент го питай дали иска да излезнете на кафе или само на разходка.Ако прецениш,че момента да му признаеш какво чувстваш,е настъпил - то тогава действай.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си