Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Цитирай Първоначално написано от 1921
Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Цитирай Първоначално написано от 1921
те футболните фенки са адски зле пред фенките на феновете по стадионите в България тея, които ходят за футбола, не ме кефят не знам що така се получава
Момичетата,които гледат и се интересуват от футбол в 90% от случаите са някви мъжкарани и грозотии
Докато мацките,които ходят по мачове,щото примерно момчетата в компанията им (които да речем си харесват) ходят също,е това вече е друго нещо

Макар че има и изключения де
аз кви манекенки съм водил на мачове, бате... момичетата, дет се интересуват от футбол, репа да ядат
Аз на мач п*тка съм водил 1-2 пъти и не мисля да водя пак...
Нямат място по стадионите... Мястото им е леглото и в кухнята

По едно време на Герена беше станало като в Амор ебати... Некви 15-16-годишни путки се разхождаха из сектора през целия мач,нито гледат мача,нито нищо... Само си търсеха некой да ги шиба. Некви по полички,прашките си ги извадили на 20 см над талията... Обичам курвите,но не и когато се гаврят с любимата ми игра
Добре,че сега като "спря да е модерно" да си от Левски се изпариха от стадионите... Аз тва е единственото,за което се радвам,че Левски отпадна от евротурнирите рано-рано... Секторът се изчисти от всяква сган и пак сме си тия,които си подкрепяме отбора и срещу Беласица и срещу Барселона...
аа нема такава история..на некой умрел мач кат застъпиш некоя кака бате..даже от такъв мач с путка се върнах със седалка в нас