- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кой от 3те gsm-a?!
Определено 5200!!!Но останалите са прави по добре си вземи 5300 ще дадеш повечко пари но поне ще си струва!!!
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
Говори си не ми пречиш, ако прочетеш малко в интернет ще разбереш, че най-големия недостатък на Нокия са батериите. Освен, че са слаби някои от тях имат и друг проблем. Виж в www.mobilebulgaria.com имаше тема, в която се споменаваше колко хиляди или милиони са сменили поради голям проблем.Първоначално написано от s'n'd
Даже направо ето линк за нея -> http://mobilebulgaria.com/news/view.php?id=6651
Все пак има разлика да си с Литиево-йонна и Литиево-полимерна.
Нямам за цел да плюя Нокия, но батериите им хич не ми харесват.
Sony Ericsson W610 za nego sam 4uvala samo dobri komentari...V kraina smetka ti si precenqva6,no spored men tova e nai-dobroto.![]()
аз имах нокиа 5200 мн ме радваше докат не ми го свиха и ся имам нокиа5300![]()
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
хмм....аз пък съм на друго мнение имала сам нокия дет е даржала почти 3 месеца без да я зареда ест почти не сам я пипалаПървоначално написано от xaxo_xixi
а и всички телефони които съм сменила са нокия и не се оплаквам ни най-малко от батерийте им а и не са сменени чак толкова нокии де се пак ....
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
вземи си Ериксона![]()
Let The BEAT Control Your Body
не препоръчвам nokia 5200.преди и аз се чудех дали да не си взема такъв,но по-добре че не го направих а и камерата му е лоша.една приятелка го има...![]()
мисля че ериксона е най-добър
Какви глупости говориш? Много е хубав, вади страшен звук. Дизайнът на мен лично ми е гаден, но иначе е як телефон.Първоначално написано от romantichna^
Възможно ли е да бъде по-красиво?
az sum za Sony Ericsson \/ \
/ mn e hubav kato model i kato funkcii
![]()
![]()
... Just smile...
sony ericsson-a mn si e prili4en daje e idealen (e pone spored moite razbiraniq)![]()
Имам един приятел със такъв Ериксон...Той не се оплаква,а на мен ми изглежда добър.
y Ericsson са боклуци!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Еми.. според мене наи добре ... Сону Ериксон W 610i .. : ))
Nokia 5200
Нокиа рулз (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Първоначално написано от miss_fatty
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
хАх 10х на всичкии в крайна сметка си взех Nokia N81
малко след като пуснах тази тема вече бях се отказала и от 3те телефона и се колебаех м/у Nokia 5700 и Nokia N81
но благодаря на всички все пак
![]()
От тези 3 - Ериксонът,ама БЯЛ си вземи![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Само така....И аз много харесвам Сони Ериксончетата....Старият ми беше такъвПървоначално написано от sexita
![]()