- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 7 дни до края на света
Ще ям всичко, което не съм яла до сега, а съм искала, ще си похарча парите и ще правя много секс-дано от него д умра, а не от края на Света!
хахах еми лошо начииии само чукане,пиене,друсане ииии тва еПървоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
еми не ма ми се искаше да не съм в българия ,а то като не бачкат авиокомпанийтеПървоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
Ще е интересно да се види каква анархия е настъпила,как мародери убиват човек на улицата за 5лв, празните ограбени магазини,масовият страх.....
п.п. можете ли да ми препоръчате филми с подобен сюжет?![]()
Ще се развълнувам... винаги съм си мечтал нещо такова да се случи, а не да изживея просто един живот и край. Ще се събера с 2мата ми най-ценни хора на света, ще им разкажа и ще се впуснем в нещо диво... може би ще ограбим банка или скъп магазин, ще заминем на някое красиво място, ще купонясваме, ще се веселим... без ограниченияИ ще чакам с нетърпение да видя какво ще стане ...
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
верно а замислили сте се ,че може и вие да имате някой враг ,който ви дебне в някоя тъмна уличкаПървоначално написано от Борат
лудница да знаете ,че малко от нас ще оцелеят до 7мия ден
![]()
Аммии всичко което не съм правила до сега! Да де не ми е стискало!
1-vi den zimane na zaem pari kolkoto se moje pove4e
2-ri den prodavane na si4ko 6to moga da prodam ot nas
3-ti den 6te go prospa
4-ti den emi 6te go prekaram s priqteli tui onui
5-ti den i nego 6te go prospa za6toto 6 i 7 den nqma sa spi
6-ti den qko zarejdane s bonbonki ot kakto sa sabuda sa po4vam cql den samo tva 6te praq i 6te obikalqm kafeta clubove diskoteki
7-mi den prebivaniq iznasilvaniq obiistva krazbi vzivqvaniq i tva e
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Там е работата, че наистина не знам какво бих направила ако ми оставаха 7 дни до края на света.... може би през останалото време съм сгафила достатъчно, за да мога да променя нещо в рамките на 7 дни... няма да се сбогувам с приятели, защото просто нямам такива, а само с роднините може би. Няма да ми трябват кой знае колко пари, дори и да ограбя някоя банка няма да мога да си изхарча парите спокойно, знаейки че след 7 дни няма да ме има...
и все пак за последните 7 дни може би ще отида на концерт на някоя лиубима група (проклета клавиатура не мога да си намеря буквичките!), после хващам пътя на някъде и така... дори и да не направя нещо интересно през тези 7 дни, какво толкова - нали ще умра и няма да съжалявам за нищо...
Всичко за което някога съм си мечтала и така...ти?!
Бъди себе си..
Ще прекарам и седемте дни с най-близките си хора,и ще им кава колко мн ги обичам и ще им се извиня за всеки един миг на болка който съм им причинила!
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
Аз същоПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ами ще си живея, както и дотогава. На дали ще искам да скачам с бънджи или да препивам... просто ще си изживея живота, било то и в последните му 7 дни.
Когато някой човек загине при катастрофа примерно, той живее нормално последната седмица от живота си, просто защото не знае , че е последна, нали?
И въпреки това каквито и мечти да имаме, на дали ще ги осъществим за 7-те дни...
Нали шоуто трябва да продължи!?...
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Охх нямам представа..най-вероятно ще тръгна да правя някакви луди неща докато не минат 7-те дни хаха
Ще започна да се самосъжалявам... може и да полудея, не знам.
Много ми е интересно хората, които казват, че ще помолят за прошка/не знам кво всичките си близки, защо чакат да дойдат последните им 7 дни живот, за да го направят?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
амииии бих летяллл ляляля тфа го искам много ама не със самолет а просто да си летя :P
Ще прекарам остатъка от времето със семейството си, приятелите и момичето, което обичам.
Какво точно ще се прави? Пиене- задължително...като за последно![]()
. Другото ще се реши на място...ама по-добре да не идва този момент.
![]()
ти имаш нужда от доктор ,но тъй като малко ни остава може да си полетиш от някоя скалаПървоначално написано от Lapin
![]()
Пийни и секс... може и наркотици даже... щом идва края на света...
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Сбогувам се с наще форевър и тръгвам...Незнам закъде.
Просто където ми видят очите.
От известно време много искам да направя подобно нещо , но е рано още...
Искам малко да опитам от тоя живот , преди да свърши света?
Щото ако света свърши , ще е ,защото Господ е решил.
С кеф бих разбил главата на Ахмед Доган , ако имах възможност..
Аз лично имам нужда от тоя свят - има прекалено много неща които все още не съм преживял , искам да се изградя , искам да направя нещо значимо ...
Темата не е затва , ама е хубаво да се сетим-
Хората сме гадни копелета , не е ли време малко да си спомним,защо по-точно Иисус е загинал на кръста?
Дори и най-тъпите могат да схванат , че Господ го има ,интересувайте се бе , мамка му!
Всичко зависи от това дали ще го разочароваме.
Ще гледам да направя социалистическа революция в България![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Като за начало яко ще се паникьосам![]()
Но мисля, че ще опитам да направя някои от нещата, за които никога не съм имала смелост (говорим за чувства, мисли; разни екстремни изживявания) и да се почувствам максимално добре с с най-близките ми (или може би сама - не знам)
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Ще си ги изживея както всеки друг ден, с по-малко или повече напрежение.![]()
ако темата беше "какво бихте направили ,ако знаете ,че след 7 дни ще ви блъсне кола" щеше да е по-смислена ,щото така колкото и да пишем нямам какво да направим за 7 дни след като ще настане хаус и никой няма да си е на работното място за да си купиш и 1 дъвка даже!![]()