- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 7 дни до края на света
Vzimam gadjeto si nai dobrite si priqteli i zaminav za IBIZA a tam bih prekarala celiq si jivot a kfo ostava za 7 dni...
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
в интерес на истината въобще незнам какво бих направила.Първо ще седя и ще се чудя какво става,а след като се осъзная ще се забавлявам на макс с любимите хора... а да и мнооооого секс![]()
\
/
![]()
![]()
ДА ВИ ГО НАЧУКАМ НА ВСИЧКИ !![]()
mi 6te sedq v nas i 6te gledam tv![]()
ae sa seriozno mi za si4ko det se setq i taka 6te go napravq da e kat za posledno![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Еми първо като ми кажат ще се оплаша доста... След това ще си кажа "какво пък...ще се мре и толкоз..." и ще правя всичко, което ми е кеф! Ще слушам музика до припадък, ще ям неща, които обикновено не ям често, а обичам, ще бъда с любимите си хора и още мноого неща...
и аз такаПървоначално написано от dream_girl_13
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
oo povqrvai ne mi ti trqbva da znai6![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Добре!
И аз как да ви помогна!![]()
Light The Universe
Трай си щото ако имам само 7 дни, ще се погрижа да не дочакаш седмияПървоначално написано от Neo-Communist Power
Аз ще прекарам няколко дена с приятели, ще се размажа, ще пробвам LSD, херца и още бая неща, после ще се сбогувам с родата, и на края ще отида на църква, като преди това съм е*ал майката на всички католици, протестанти, юдеи, мюсюлмани, езичници и тн (православен съм, луд съм и съм радикален).
Не бих повярвала,защото преди мноого време са казвали,че края на света ще е 2000 година! Е,да ама 2000 година мина отдавна и края на света не дойде!![]()
Между другото темата май е вдъхновена от една песен на Ивана "Ако до края на света остават 7 дниии..."![]()
![]()
![]()
http://www.data.bg/f.php?fid=13244149Първоначално написано от TheNightRider
![]()
И аз съм с тебе! Защо да си седя с наще като цял живот съм била с тях... ще си сбъдна мечтата да отида в Ибиза... Там ще се надрусам яко както казах в предишно мое мнение.. И бих умряла и на 1-вия ден... Стига да отида там...Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
Не съм мислила но първо ще се извиня на всичко който съм обидила е на тези който заслужават.Ще по поживея разходки забави ще накупувам разни скъпи работи ще си направя едно ексурзия до Нова Зеландия ще се забавлявам с френдове ще се сбогувам с родителите си.И накрая ще хвана мойто момце и ще се спукаме от секс![]()
![]()
![]()
![]()
Може да звучи банално, но ще направя всичко, което не съм направила досега. Както се казва "Ще си живея като за последно"![]()
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
Ще ги прекарам както всички останали дни.. все едно нищо не са ми казали..
е, ако бъдем сериозни, в първия момент бих се разревала, след това бих се наяла супер мощно, за да ми олекне и ще запаля една цигара.