- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Широки дънки...
^Sam90^ ako mislish ch ne sum obikalqla![]()
iII sladka_niki kude puk v na tumno si vidqla dunkitam ima samo pantaloni i gashtirizoni
![]()
аха!!!!!Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
а ония ...чалгарските.....немам думи.........
Видях че си от варна..Ми има широки дънки в ''На тъмно''
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Хах.. интересно как реши, че шалвари са "чалгарски" дрехи?!Първоначално написано от ~egoistiC
Изобщо знаеш ли какво представляват... от къде идват?!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Първоначално написано от ^Sam90^
А какви са![]()
![]()
???Баш Са си чалгарски да ти кажа!Само 1 чалгарка би облякла нещо,с което изглежда кат' насрана!!1
AtMosFera тук го каза много точно, с тея гащи мацката изглежда като че се е насрала, като ги видях и аз това си помислих първо.Първоначално написано от AtMosFera
По темата - такива дънки може да си намериш в някой Генгста шоп .. в моя град има въпреки, че не е много голям, предполагам и в твоя ще има такъв магазин, просто разпитай, има мъжки и женски модели, понеже някой се беше изказал да си купиш мъжки направо, не го прави .. те хората са помислили и за вас![]()
имам абсолютно същите,само че без червеният надписПървоначално написано от Gangsta_zone
Леле .. т'ва на една снимка - бяха шалвари .. аз не ги харесвам (но както и да е ) , та не съм от Варна , но предполагам че ги има в почти всеки магазин .. ако няма женски вземи мъжки ( не се различават Мноого ) пък .. в някой метъл , хип хоп магазин , На Тъмно едва ли няма да има![]()
^абе ти малоумна ли си?
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
нека аз да отговоряПървоначално написано от guinessgirl
нека аз да отговоряя![]()
нещо стана на мода да се вадят стари теми![]()
.. ..
Първоначално написано от LuCiFersAngeL
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
от казана,ама чакай сутринта рано хората като си изхвйрлят,че мангалите мноо бързо обират
![]()