- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно е нали ... ???????
Не! Ест.ако е някоя малка или някоя несериозна може и да се получи.Лично аз и момичетата около мен не харесваме лигави момчета,а по-сериозни и олегнали.Ясно е,че всички обичаме шегите,но не трябва да се прекалява.А,и има голяма разлика от шега до лигавешка..С лигавене никоя няма да те вземе на сериозно !![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
Омг, някои определено те е излъгал. Ако някои през цялото време ми се лези, най-много да му кажа "Бягай, бе, гей". Трябва да подбираш момента - кга да си сериозен и кога с чувство за хумор. Но никога лигав (поне аз така мисля). Все пак мъжа трябва да излъчва мъжество, бахти, не да се киска като друсана калинка. (днес опрелено съм мн зле)
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ъм както казаха по-нагоре - всичко си зависи от момичетоаз както обикновенно гледам да е някъде по средата
т.е като трябва за нещо да е сериозен да не седи и да ми се лигави насреща, ами да възприеме нещата сериозно.. а иначе кат и на мен ми е лигаво, що да не се лигавим
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Едва ли някой може да ти отговори какъв трябва да си.За това просто бъди себе си![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
NE E VQRNO![]()
...AZ PUK MISLQ 4E PO VE4ETO MOMI4TA MRAZQT LIGLIOVCITE
Еми ако под лигавене разбираш да си говорите миличко и да си казвате колко много се обичате - да не може да мине без "лигавене", но и само с такова не ства. Ако човека до мен не е способен да проведе един сериозен разговор а само ми се лигави бих го помислила за малоумен. За да е успешна връзката трябва да има от всичко по малко![]()
В началото маже да се лигави ама после става кофти защото може да е сериозен а пък ти си мислиш, че може да се базика и незнаеш дали да повярваш![]()
![]()
![]()
мразя хората които се лигавят !! просто са ми неприятни и ми иде да ги шамаросам.а по темата "не ти избираш колата а тя теб" (от филма трансформерс много яко филмче)
"Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Зависи си от момичето ..всякакви ги има ..
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
Не е вярно. Лиготия, сериозна връзка и момче нещо не ми се връзва.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
На момичето й отива да се глези и лигави...на момчето НЕ!!! Педалско е даже !!!Първоначално написано от valkyr
Еми зависи от човека ,аз например не обичам лигавщини и да ми се прави на "виж кой съм аз" ,а сериозно момче ,което знае кво иска и знае как да впечатли едно момиче поне малко не с лигавщини и глупости ,а ако ще с един комплимент ,ама ако ще ми се лигави може да забраи за квото и да е.
Така ,че сички са различни недей да казваш сички под общ знаменател.
xaxaxax milichak vsichko zavisi ot momicheto...nemojesh da ni slagash pod obsht znamenatel. :P :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
То зависи какво разбираш под лигавене... Аз лично наистина нямам против понякога малко да поразпусна, но ако всичките ми разговори са на безсмислени теми, ще ми писне...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не е вярно, аз не се кефя на лигави момчета.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Лично аз момчетата които се лигавят им предлагам да си купят по едно барабанче, за да могат да водят тълпата от отиващи на майната си![]()
![]()
So free
Лично на мен не ми харесват лигави момчета,обичам да има чувство за хумор да се забавляваме,но не и да е лигльо.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Харесвам момчетата такива каквито са.Не е нужно да се преструват,за да ги забележа.![]()
![]()
![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Като цяло жените днес ... а и от 7-8 години насам почнаха да практикуват най-древната женска професя. Такаче нетрябва ти да се лигавиш, ами трябва да имаш парици за да им се лигавиш с "дранкулки". Да ги хвърлиш до най-новата диско в блиския град - на 200-300 километра и т.н. Абе живееи си живота, кратък е.
Според мен лигавите момчета допадат на момичетата,ама всичко трябва да си има граници и да не се прекалява с лигавщината!