Здрасти,пиша тази тема защото ми е много гадно пук и няма какво друго да правя в момента...От известно време страшно много искам да си купя куче-да го разхождам,да се грижа за него,с две думи-да имам ангажимент,пък и без това няма животно на света което да обичам повече от кучето.Проблема идва тук,че наще не дават дума да кажа че искам куче.Опитах да им втълпя в главата че имам нужда от куче,че ме е страх да седя по цял ден сама вкъщи(което не е особено вярно но има моменти в които наистина си е страшничко),че искам сутрин да тичам заедно с кучето и да сваля някои килограми,но няма сила която да ги накара да ми позволят куче вкъщи.Тати ми каза,че ако живеехме в къща одавна щяхме да имаме куче,но не може да се гледа в апартамента защото щяло да пуска косми и т.н. а той е голям маниак на тема чистота,мама също.
Искам хубаво куче-или немска овчарка или питбул....но дори и пекинез наще не биха приели вкъщи....Имам още 3-4 години докато навърша 18 и се изнеса от нас и т еми казаха че тогава мога да имам цяла зоологическа градина,но АЗ ИМАМ НУЖДА ДА ИМАМ ВЕРЕН ПРИЯТЕЛ ДО МЕН СЕГА! Не за друго ами както казах искам да имам животно вкъщи и то куче......искам да имам ангажимент.....
Моля ви за помощ,да ми дадете някакъв съвет как да склоня наще за кученце....