- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Името ми. Толкова ли е ужасно?
Йоана???Много хубаво име![]()
Една приятелка се казва така,викаме и Йоли![]()
Абе нищо ти няма на името. Много си е хубаво даже имам две фрдки които се казват така и на едната и викаме Йона пък на другата Йони, Йо и сякви такива. Пфф да ви се оплача и аз не си харесвам името - Петя. Бахти тъпото име. Някво просто, четирибуквено, ама няма как...![]()
P.S. Йоана повече ми харесва от Ана![]()
e kak 6te ti e ujasno imate... naprotiv prekrasno ti e.... \/ \
/ ti znae6 li kavo sa ujasni imena.... edna fr ot delo i bqxa oburkali imato v akta za rajdane i seka se vodi Peika vmesto Penka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e na tva mu vikam az lo6o ime.. taka 4e spoko
![]()
... Just smile...
мен като малка са мислели да ме кръщават Йоана...но баба ми казала че трябва да ме кръстят Деница - така и направили ... лично на мен Йоана по ми харесва ,но няма връщане назад и за жалост не мога да си сменя името![]()
what goes around..comes around : )
Така. Аз се казвам Виолета...хубаво име. Но! Казват ми Лети или Вили...Вили е една курветина от бившия ми клас...Лети е тъпо и никой не го използва. Кой е с тъпо име?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
абе нямаш си работа и ти да се оплакваш от името ти. най-нормално име.
п.с. Аз съм Десислава ; ) никога не съм имала претенции към него... (както някой дет не искат да им се казва на цяло име ... )
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
mn ti e qko imeto daje imn pove4e mi haresva ot Ana![]()
Името ти е много яко!! По-добре е отколкото Ханна (аз съм идиота с тва име..) та..навсякъде да те питат еврейка ли си ,германка ли си ,ирландка и всички там идиотщини ,които могат да измислят да питат разни любопитни лелки >_< и да ти викат -Нана (егати) или ХанО (айй марш)..Името ти е кратко,красиво и звучи добре..не знам как ти казват на галено,но Йо,Йони (sry,ако мразиш да те наричат така) та...звучи много сладко .. ! ПЪК ! ^_^
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Йоана е хиляда пъти по-хубаво от Ана...,но щом си решила да се представяш така...твоя воля...![]()
![]()
А па на мен ми харесаха всички имена който изредихте до сега![]()
на мен името ти не ми харесва![]()
обаче и моето не е никак хубаво, така че ше си трая :P
Едно от най-благозвучните имена, които съм чувала![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
имената се сменят, стига да имаш желание, тъй че не е трагично положението
аз си имам хиляди недоразумения с моето, но I don't care
Светлина се казвам, ударение на "и"...казват ми Светлина ("а"), Цветлина, Светлана и тн...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Много красиво и нежно име...имаш-Йоана....аз не си харесвам своето Цветелина....ужасно е просто само Цвети ме кефи...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Супер е!Не им се връзвай на твоите "приятелки"
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Йо,Ана как я караш мацко?![]()
![]()
шегата на страна...мен името ме кефи зву4и....секси![]()
:P
![]()
ей я се успокой...името Йоанна ме кефи много...нали имаш късмета че не се казваш Корнелия....през първите 12-14 години от живота ми свързваха името с кур...е тфа не е ли дразнещо...а ?
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Аз мисля,4е е хубаво...а и без тва по-лесно се изговаря от името Даяна(тва е моето)Мен постоянно ме бъркат със Деяна или Дията...
![]()
![]()
![]()
До сега не познавам нито едно моми4е,което да се казва ДАяна...само веднъж се запознах с 1 от абв.бг ама тя не ми даде скайпа си...
![]()
А и постоянно като ме питат как се казвам и аз сипре4упвам езика едвам,едвам,за да може да го 4уят добре
Или пък по скайп като ме питат и ми е неудобно,като казвам,4е е Даяна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е хубаво.Мен така са мислили да ме кръстят,ама на ся накрая съм Цветелина.И не,че името не е хубаво,НО някой ако ми каже Цвета или Цветка или Цветелинка полудявам.Все пак се казвам Цветелина,а не някакви такива селски.
Не знам, ама и с мен сякаш се получава нещо таковаПървоначално написано от SuNsEt
Даже една от моя клас си мислеше, че се казвам ЙоЛана...а пък аз нямам говорни дефекти..
..тъй че и Йоана не е толкова лесно за казване, заради туй "й"
Не четох всички коментари,но на мен Йоана ми харесва.Можеш да помолиш приятелките ти да ти казват Йони.Звучи много добре и смятам,че е по-добре от Ана.Но както си решиш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.