- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Името ми. Толкова ли е ужасно?
az predi ne si haresvah imeto ( Gloriq ), no naposledyk mn mu se kefq ...a po temata > tvoito e edno ot imenata koito nai-mn mi haresvat
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Imeto ti e strahotnomoje na galeno da ti vikat Io
. I az moito ne si go haresvam ama... Kazvam se Desi.
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Леле като почнете така ... прекрасно си ти е името. Имаше една мацка дето твърдеше, че името и ЕЛИЦА било ужасно
А аз какво да кажа, като са ме обидили РОСЕН ?![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Това казвам и аз, не си харесвам името ама какво да правя![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Йонана е чудесно име, слушай ме!![]()
Ей, аз се казвам Йоана! Името е много хубаво даже! Е, някои хора са леко глухи и трябва по 659 пъти да им го повтаряш, други си мислят, че си с две "н", трети, че се пише Юана, а четвърти те наричат Йоли / Йони / Йори ( но тея хора лесно можеш да ги напсуваш и/или набиеш и ще престанат) ..
И все пак, името е много готино!
![]()
Габриел ...![]()
Йо....![]()
Името Йоана е много хубаво даже!
Аз като се казвам Елица и като тръгвам да казвам как се казвам и докато си изкелиферча езика да го произнеса..някои и те глухи и ме мислят за ЕлиСа,Елис и т.н.![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Мили Боже , за това цели 5 страници ли трябваше да се изпишат....
Добре ли си бе маце да задаваш такъв тъп въпрос "Хубаво ли ми е иметооооооо"?
Ако искаш да ос*реш форума - Моите поздравления , справяш се!
Ми ти утре ще праснеш една важна тема със заглавие "Аааабе купих си един колан ма той взе че не ми се върза с блзуката ...какво да праяяяяяяяя"?
+1Първоначално написано от MoN43t{}
спооооко бе мойто не е по-хубаво![]()
И аз имам една позната, която се казва Йоана и и казваме Йо - мен ме кефи като обръщение :Аз пък се казвам Виктория - малко е дълго, но пък много си го харесвам \
/
Still a baby ...
Йоана e mnogo hubawo ime i Ana mi karesva ama Ani ama samo na galeno ne si zabravqi imetotrqbva si4ki da ti go znaqt nqma za kfo da se sramuva6 ako ti e problem po dobre neka ti vikat na galeno Ani ama se predstavqi po do bre kato primerno Йоана ama mi vikat Ani i taka ina4e moito e Magi cqloto nikfi Margariti ni6to i predi ne go haresvah ama sega mi haresva a i na si4ko otgore kato kaja na nqkoi kak se kazvam i mi vikat mn sladko ime haresva mi i tn nz dali na ebavka ma edvali tolkva mn hora 6e se ebavat edvali sa se razbralida go pravat ebati a az bih iskala ako imam mom4ence da e Georgi i na galeno Joro/Jorko i ako e momi4ence da e Mariq-Mimi kakvo 6te kajete
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Хм...Йоана според мен си е много хубаво име,не се притеснявай изобщо а и според мен причината да се замислиш толкова е скуката...Няма смисъл да се представяш като Ана защото твоето име е достатъчно "чаровно"![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Оф,доживях да видя тая тема :P Какво му е на името?!Няма скучно и тъпо име.Къф е смисъла да ти става нещо заради името,не е чак толкова важно
![]()
Walk go home boy...
НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСВА ИМЕТО ТИ!
АЗ СЕ КАЗВАМ ГАБРИЕЛА И СИ ХАРЕСВАМ МОЙТО ИМЕНЦЕ.
Повярвай ми чувала съм какви ли не имена като например:
Марабел, Мария-Луиза, Раиса, Алекса, Дана и др.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
mn ти е хубавото името бе моми4е.имам познати които се казват Цонка,Бонка а са млади моми4ета..и ваобще не им пука.
.пак ти ..я се стегни
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
името ти е име като всички останали и аз като малка не си харесвах мойто ма то щтото всички ми го бъркаха и ми звучеше супер бабешко (казвам се Лилия ,а всички ми викаха Лиляна), има и по тежки случаи познавам момче което се казва Господин и една приятелка се казва Евгения ,а да и най страното ми е Поля на моито село много момичета се казват така
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
какво му е на името "Йоана" на мене лично много ми харесва.На мене мойто име си ме кефи ама не кой знае колко ама нямам и намерение да го сменям наще така са решили така са си ме кръстили![]()
Страхотно е името... аз кат се казвам Стела ко да кажа...![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Olee tolkova qko ime ima666![]()
moity Elena...biva gore-dolyne e lo6o...
a moeto ima kato e tamara az ko da kaja![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Йоана е 100 пъти по-хубаво от Ана....не си крий името, има толкова по-кофти имена....ай да не изброявам, че ме мързи. Аз имам една фр която се казва също Йоана и й викаме Джониидва от английски Jony (Йони) няма значение... както и да е. Йоана е хубаво име!!
![]()
на мен и Ана и Йоана не кефят ... но Ана каточели повече... относно Виолета ( `Death`Whore``) Ви харесва ли ти ? на мен даа относно прякорите за Йоана , това Йоли ми звучи като магаре / от Йори нали
/ А пък имам една приятелка, която се запознала с момче което се казва Елен и в момента в които й се е представил тя го питала " ебаваш ли се ? "
тц тц
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!