- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Името ми. Толкова ли е ужасно?
На теб Чочо ти седи суперПървоначално написано от w0sh
.
До авторката - името е хубаво, незнам защо си мислиш, че не струва...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Инна си е много яяякооо![]()
А кво мислите за Елинатуй съм аз
![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn me kefi tfa ime!Първоначално написано от tami
I az ne si haresvam imeto-Karina,za6toto ne moga da kazvam "r" i kogato se predstavqm na nqkogo vinagi se razbira"Kalina"![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Първоначално написано от luckygirl92
Хехе сладурана
![]()
Пфф мен ме бъркат постоянно .Вместо Елина ми викат Елена![]()
Да, и на мен са ми казвали така, ама ми звучи няк'во грубо, ддз. Пък един приятел ми казва ЖоанкаПървоначално написано от N0_feAR
![]()
На мен пък ми харесва с двойно "н", защото е по-нетипично. Обаче го има и това, че като си казваш името и ако наблягаш на двойното "н" някой току-виж си помислил, че заеквашПървоначално написано от fаke
Първоначално написано от sladursko_tigar4e
Много ми харесва това име \/
Една приятелка се казва Рея и не може да казва "р"...а то е точно първата буква. И обикновено говори тихичко и никой никога не разбира точно как се казва.Първоначално написано от luckygirl92
И за край едно ГОЛЯМО мерси за коментарите. Ех, като видях, че толкова хора го харесват започнах да го смятам за далеч по-хубаво. ХиХи чудно нещо е това чуждото мнение![]()
Мн ти е готино името,чувала съм къде къде по ужасни.![]()
Името ти е много хубаво..Не се превземай..Пък ако искаш да си ги сменим..Ама мойто няма го кажа.. Наще са се изгаврили с мене като са ме кръщавали...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Как се казваш? (wasntme) <-ако не знаеш емотиконата, копирай я в скайп прозорец, за да я видишПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Айде бе ,1-во имената са си ваши и това е основната причина да ги харесвате и 2-то те са едно от нещата ,с които се различавате от другите![]()
Много ти е готино името .. аз като съм Дилян ... половин час ма питат как ми беше името ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
mn me kefi tva imeimam mn priqtelki koito se kazvat taka :P i ima mn varianti da ti kazvat na galeno naprimer A4o, Ioli, Ioni.A imeto Martina kefi li te?
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
izvinqva imeto ti e super... samo 4e glavata ti mai ne e....
hubavo ime ima6 pa viak6 4e ne e... => prosto si ot onezi ligavi malki momi4enca deto ne znaqt kakvo iskat ama go iskat vednaga taka 4e prosto zemi se stegni ne se ligavi tolko i polzvai tova koeto ima6 za da go predstavi6 pred horata taka 4e da ti svyr6i rabota.
lignq!!!![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Кво му е на името, маПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Моето е Мартина...и си го харесвам.Името ти е страхотно, казаха ти го поне сто човека,освен това на хората, който те харесват и държат на теб едва ли им пука изобщо как се казваш!
радвай се че не са те кръстили с кичесто име като Йордечка на баба си данка и дечка ..много яко име ..
![]()
Да ви имам и гадните имена....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Zaio Zaev, priqtno mi eПървоначално написано от KoRnFlAkE
v vbox li si go gledal spisuka? az tam to gledah na skoro
ta imeto ioana me radva 6tot nai-dobrata mi priqtelka se kazva taka
kazvam se Vladimir, si4ki mi vikat Vlado ili Vlad (Vlad po me radva) a Vlad mi vikat 6tot sum prili4al na Vlad Dracula i takam... su6tnost na4ini po koito mi vikat mnogo
Neo
Kiano
Kiano Riivz
Dracula
Vlad
Vlado
Djedai
Satana
Satanail
tva sa...
Много си ти е хубаво името и не съм била по-искренна!По-добре е от Весела.Като се запознавам с някой малко ме е срам,харесва ми на кратко,Веси,но ВеселаТака че не се притеснявай,има и по-зле от теб...Между другото познавам и една баба,която се казва Винтовка,и съм съвсем сериозна,не е бъзик!
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
е какво Йоана е едно от най-яките именаА аз какво да кажа дето 50% от хората по света се казват Виктория
аз пък винаги съм искала да се казвам Габриела...Габи ми отива повече от Вики
ама на...сега съм Виктория...за малко ми се е разминало от Кристина. В последния момент тате е решил че трябва да се казвам Виктория
е , не се оплаквам. Не е лошо име...но пак си искам Габи. Някой кат ми каже "Вики" и малко бавно загрявам че става дума за мен
Това е защото почти никой не ми казва Вики...всеки си измисля собствен начин да ми вика. Или фъстък , или Викси (пак не е Вики
) , или Клау (дълга история...) , или Пуфс / Пуфси / Пуфи (не толкова дълга история) и т.н.
![]()
[quote="xpucuto"]Първоначално написано от Mimka_sweet
Недейте така една моя приятелка има приятелка Лимонка,пък бившата ми даскалка по изобразително се казва Шарика![]()
___to Be Continued___
Името ти си е много хубаво!Трябва да се гордееш с него! =D>![]()