.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 190

Град
    Pink Paradise
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Яко е. Кратко и женствено. Не е като Серафимка със сигурност.
    Питаш ли ме мене казвам се Чавдар и като се представя на хората те си представят автобус. Ама пак си ми е яко.
    На теб Чочо ти седи супер .
    До авторката - името е хубаво, незнам защо си мислиш, че не струва...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на fake
    Йоана е много красиво име...напомня ми за една позната..малка разглезена кифла, но пък е мноу красива...абе голямата работа как се казваш...ако си по-генКста пичка, мой ти викат Йо
    аз като съм Инна кво да кажа...поне да не беше с 2 н ебаси, наште ме мразят
    Boots and braces don't make racists!

Град
    in ur dreams
    Инна си е много яяякооо
    А кво мислите за Елина туй съм аз

Град
    nA lUnAtA
    imet0 ti e super i e mn chest0 sreshtano :}

l0v3`slyNcEty

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Яко е. Кратко и женствено. Не е като Серафимка със сигурност.
    Питаш ли ме мене казвам се Чавдар и като се представя на хората те си представят автобус. Ама пак си ми е яко.

Цитирай Първоначално написано от tami
    a moeto ima kato e tamara az ko da kaja
    mn me kefi tfa ime!

I az ne si haresvam imeto-Karina,za6toto ne moga da kazvam "r" i kogato se predstavqm na nqkogo vinagi se razbira"Kalina"
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    Цитирай Първоначално написано от tami
    a moeto ima kato e tamara az ko da kaja
    mn me kefi tfa ime!

I az ne si haresvam imeto-Karina,za6toto ne moga da kazvam "r" i kogato se predstavqm na nqkogo vinagi se razbira"Kalina"
    Хехе сладурана
    Пфф мен ме бъркат постоянно .Вместо Елина ми викат Елена

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Аз имам една фр която се казва също Йоана и й викаме Джони идва от английски Jony (Йони)
    Да, и на мен са ми казвали така, ама ми звучи няк'во грубо, ддз. Пък един приятел ми казва Жоанка

Цитирай Първоначално написано от fаke
    аз като съм Инна кво да кажа...поне да не беше с 2 н ебаси, наште ме мразят
    На мен пък ми харесва с двойно "н", защото е по-нетипично. Обаче го има и това, че като си казваш името и ако наблягаш на двойното "н" някой току-виж си помислил, че заекваш

Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    А кво мислите за Елина

Много ми харесва това име \/

Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    Една приятелка се казва Рея и не може да казва "р"...а то е точно първата буква. И обикновено говори тихичко и никой никога не разбира точно как се казва.

И за край едно ГОЛЯМО мерси за коментарите. Ех, като видях, че толкова хора го харесват започнах да го смятам за далеч по-хубаво. ХиХи чудно нещо е това чуждото мнение

Мн ти е готино името,чувала съм къде къде по ужасни.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Името ти е много хубаво..Не се превземай..Пък ако искаш да си ги сменим..Ама мойто няма го кажа.. Наще са се изгаврили с мене като са ме кръщавали...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Името ти е много хубаво..Не се превземай..Пък ако искаш да си ги сменим..Ама мойто няма го кажа.. Наще са се изгаврили с мене като са ме кръщавали...
    Как се казваш? (wasntme) <-ако не знаеш емотиконата, копирай я в скайп прозорец, за да я видиш

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Айде бе ,1-во имената са си ваши и това е основната причина да ги харесвате и 2-то те са едно от нещата ,с които се различавате от другите

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Много ти е готино името .. аз като съм Дилян ... половин час ма питат как ми беше името ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

mn me kefi tva ime imam mn priqtelki koito se kazvat taka :P i ima mn varianti da ti kazvat na galeno naprimer A4o, Ioli, Ioni.A imeto Martina kefi li te?
    ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!

izvinqva imeto ti e super... samo 4e glavata ti mai ne e....
    hubavo ime ima6 pa viak6 4e ne e... => prosto si ot onezi ligavi malki momi4enca deto ne znaqt kakvo iskat ama go iskat vednaga taka 4e prosto zemi se stegni ne se ligavi tolko i polzvai tova koeto ima6 za da go predstavi6 pred horata taka 4e da ti svyr6i rabota.

lignq!!!
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Re: Името ми. Толкова ли е ужасно?

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ужасно ми е скучно. Това е едната причина, поради която правя темата. Другата е името ми. Казвам се Йоана и нашите ми казват, че името ми е страхотно(да..все пак нашите са го избирали-как няма да мислят така); някои приятелки също го казват-но и те не биха ми казали, че имам ужасно име, защото 1во, че знаят, че ще ми стане малко гадно, въпреки че знам, че е ужасно и 2ро няма как да го сменя. Има де, обаче все пак вярвам, че името донякъде определя съдбата и..е не точно де..абе не искам да го сменям. Обаче пък си измислих решение-представям се като Ана.
    Та въпроса ми е какво мислите за това име Йоана
    Кво му е на името, ма

Цитирай Първоначално написано от zagada4no_sladka
    ima mn varianti da ti kazvat na galeno naprimer A4o, Ioli, Ioni
    Ю-ги-О

Моето е Мартина...и си го харесвам.Името ти е страхотно, казаха ти го поне сто човека,освен това на хората, който те харесват и държат на теб едва ли им пука изобщо как се казваш!

радвай се че не са те кръстили с кичесто име като Йордечка на баба си данка и дечка .. много яко име ..

Супер фен Аватара на Exothermic
    Да ви имам и гадните имена....
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    ох йоана ,,,,спокойно не ти

Ми хубаво е името,по-хубаво е от Ана.
    А за инфо ЕВДОКИЯ е най-смешното име дето съм чувала
    А най- смешното име, което аз съм чувала е Талашка.(изключвам един списък[истински] с имена от сорта на Гълъб, Сульо, Пульо и тн)
    По темата- Е що не си го харесваш? На мене ми харесва :]
    Zaio Zaev, priqtno mi e
    v vbox li si go gledal spisuka? az tam to gledah na skoro

ta imeto ioana me radva 6tot nai-dobrata mi priqtelka se kazva taka

kazvam se Vladimir, si4ki mi vikat Vlado ili Vlad (Vlad po me radva) a Vlad mi vikat 6tot sum prili4al na Vlad Dracula i takam... su6tnost na4ini po koito mi vikat mnogo
    Neo
    Kiano
    Kiano Riivz
    Dracula
    Vlad
    Vlado
    Djedai
    Satana
    Satanail

tva sa...

Голям фен
    Много си ти е хубаво името и не съм била по-искренна!По-добре е от Весела.Като се запознавам с някой малко ме е срам,харесва ми на кратко,Веси,но Весела Така че не се притеснявай,има и по-зле от теб...Между другото познавам и една баба,която се казва Винтовка,и съм съвсем сериозна,не е бъзик!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

е какво Йоана е едно от най-яките имена А аз какво да кажа дето 50% от хората по света се казват Виктория аз пък винаги съм искала да се казвам Габриела...Габи ми отива повече от Вики ама на...сега съм Виктория...за малко ми се е разминало от Кристина. В последния момент тате е решил че трябва да се казвам Виктория е , не се оплаквам. Не е лошо име...но пак си искам Габи. Някой кат ми каже "Вики" и малко бавно загрявам че става дума за мен Това е защото почти никой не ми казва Вики...всеки си измисля собствен начин да ми вика. Или фъстък , или Викси (пак не е Вики ) , или Клау (дълга история...) , или Пуфс / Пуфси / Пуфи (не толкова дълга история) и т.н.

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    [quote="xpucuto"]
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    ох йоана ,,,,спокойно не ти

Ми хубаво е името,по-хубаво е от Ана.
    А за инфо ЕВДОКИЯ е най-смешното име дето съм чувала

Недейте така една моя приятелка има приятелка Лимонка,пък бившата ми даскалка по изобразително се казва Шарика
    ___to Be Continued___

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Името ти си е много хубаво!Трябва да се гордееш с него! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си