.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 190
    Повече от фен
    Хубаво ти е името.Катко и лесно,не е като моето-Цветелина,докато го кажа и да ми се доспи .

Бтв вчера бях малко на гости при майка(на работата й искам да кажа) и гледхме в регистъра име Проститука Така по-добре ли щеше да е!?

Град
    Видин
    Перфекно е.Много е хубаво.Се пак е много,много по хубаво от Цветомира

Като гледам много хора са ти казали т'ва дето и аз мисля...името си ти е яко..а и може да ти викат Йо..

Град
    плд
    имам съочиничка дето се казва Кунка
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Цитирай Първоначално написано от blacksheep
    имам съочиничка дето се казва Кунка
    А аз имах една, която се казва Вунка

аз вее насякъде ше се пиша eMfEm1TkЪъЪъЪ
    много ше съм фиешън.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ми аз знам за имена като Врабчо,Пътъо,Вино,Стрелка и много други после ще постна 1 пикче с такива,че сега излизам.[/img]
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Според мен името ти е много женствено! =D>

ъъъ хммм....йоана ли.... подобре Ана

Аз пък си харесвам мойту име Елена

елена,елена......толкоз песни напраиха за мене

Но иначе името Ана винаги ми е харесвало яко звучи.

Имeто ти е суперскоо... мен лично много ме кефи и дори бих си кръстила детето така... Йоана
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

abe 4ovek kvo se pritesnqvash imeto ti e super
    Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

Град
    Amsterdam
    К'во са притесняваш..поне родителите ти не са имали глупостта да те кръстят Емона, нали ?

Аз затва те знам като Ани :P
    Ами Йоана е много красиво име...

Именцето ти си е много добре...Винаги ме е кефело като име...и ника ти е готин

Ооо аз също се казвам Йоана и много си харевам името :P много малко момичета носят това име и аз много се кефя Апък да ти кажа няма за какво да се представяш като Ана щото от Ана идва Ани което ми е доста циганско и няма смисъл да си разваляш хубавото име :P

Град
    Под масата
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    Ооо аз също се казвам Йоана и много си харевам името :P много малко момичета носят това име и аз много се кефя Апък да ти кажа няма за какво да се представяш като Ана щото от Ана идва Ани което ми е доста циганско и няма смисъл да си разваляш хубавото име :P
    аз пък познавам 7 момичета дето се казват Йоана... 3 от тях са в класа ми Иначе си е хубаво името.. аз кат се казвам Никола и половината ми викат Кольо другите Коко....... иначе пък значението на името ми много си се връзва с характера ми
    dance

Чесно момиче...не си добре.Очаквах да прочета,че се казваш нещо от рода на "Захаринка,Хубавелка,Петра ка и т.н".....а Йоана е едно страхотно име и дори си бях решила да кръщавам така дъщеря си.

:)

а мойто е "Кенан" как ви се струва тва име мойто име е ужасно...

на мен м! харесва !мето ти

! ти трябва да с! го харесваш

Xa... Йоана е толкова хубаво име... Определено по-добрия вариант от Ана!!! И не е като Цветелина... Толкова си го мразя името... тромаво и дълго Имам късмет поне, че съществува "Цвети" на галено Ама има и шматки дето ме наричат ЦЕЦКААА Направо ми иде да стрелям на посоки като ми кажат такааа Тъй че спокойно има къде къде по-зле от Йоана!!!

imeto ti e super mnoy me kefi
    kakto kazaha po nagora kratko i jenstveno
    НямA ве4е стрAcти и секCът стAна кат0 здPасти...

imeto ti e mnoy qko ne ti go kazvam ei taka a se podmazvam ili nesto takova prosto e mnoy sladko i kakto kaza nqkoi po nagore kratko i jenstveno
    НямA ве4е стрAcти и секCът стAна кат0 здPасти...

Град
    варна
    Името ти е мн хубаво И мама е искала да се казвам така , но са се спрели на Кристина мен ми харесва Йоана и на кратко мн веселко -Йо

Иначе най-странното и шантаво име според мен е каменка :Д И наистина има жени с такива имена (Аз познавам една)

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Behind You... BOO o_O
    Хах... това е сууууупер якото име... Йоана - Йо... аз така се обръщам към момичетата с подобно има... веселко е, както каза krisi_bep

Това ме подсеща, че едно време и аз си мразех моето именце... сега ми харесва...малко... хахахах... казвам се Даяна... на мен ми е префърцунено някакво

Ами аз като се казвам Ивалина да не е да съм тръгнала да се оплаквам?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си