- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Името ми. Толкова ли е ужасно?
Хубаво ти е името.Катко и лесно,не е като моето-Цветелина,докато го кажа и да ми се доспи.
Бтв вчера бях малко на гости при майка(на работата й искам да кажа) и гледхме в регистъра име ПроститукаТака по-добре ли щеше да е!?
![]()
Перфекно е.Много е хубаво.Се пак е много,много по хубаво от Цветомира
Като гледам много хора са ти казали т'ва дето и аз мисля...името си ти е яко..а и може да ти викат Йо..![]()
имам съочиничка дето се казва Кунка
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
аз вее насякъде ше се пиша eMfEm1TkЪъЪъЪ
много ше съм фиешън.
Ми аз знам за имена като Врабчо,Пътъо,Вино,Стрелка и много други после ще постна 1 пикче с такива,че сега излизам.[/img]
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Според мен името ти е много женствено! =D>
Имeто ти е суперскоо... мен лично много ме кефи и дори бих си кръстила детето така... Йоана![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
abe 4ovek kvo se pritesnqvash imeto ti e super![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
К'во са притесняваш..поне родителите ти не са имали глупостта да те кръстят Емона, нали ?![]()
![]()
Именцето ти си е много добре...Винаги ме е кефело като име...и ника ти е готин![]()
аз пък познавам 7 момичета дето се казват Йоана... 3 от тях са в класа миПървоначално написано от nestle
Иначе си е хубаво името.. аз кат се казвам Никола и половината ми викат Кольо другите Коко.......
иначе пък значението на името ми много си се връзва с характера ми
dance
Чесно момиче...не си добре.Очаквах да прочета,че се казваш нещо от рода на "Захаринка,Хубавелка,Петра ка и т.н".....а Йоана е едно страхотно име и дори си бях решила да кръщавам така дъщеря си.
а мойто е "Кенан" как ви се струва тва имемойто име е ужасно...
Xa... Йоана е толкова хубаво име...Определено по-добрия вариант от Ана!!!
И не е като Цветелина... Толкова си го мразя името... тромаво и дълго
Имам късмет поне, че съществува "Цвети" на галено
Ама има и шматки дето ме наричат ЦЕЦКААА
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо ми иде да стрелям на посоки като ми кажат такааа
![]()
![]()
Тъй че спокойно има къде къде по-зле от Йоана!!!
![]()
imeto ti e super mnoy me kefi
kakto kazaha po nagora kratko i jenstveno![]()
НямA ве4е стрAcти и секCът стAна кат0 здPасти...
imeto ti e mnoy qko ne ti go kazvam ei taka a se podmazvam ili nesto takova prosto e mnoy sladko i kakto kaza nqkoi po nagore kratko i jenstveno![]()
НямA ве4е стрAcти и секCът стAна кат0 здPасти...
Името ти е мн хубавоИ мама е искала да се казвам така , но са се спрели на Кристина
мен ми харесва Йоана и на кратко мн веселко -Йо
Иначе най-странното и шантаво име според мен е каменка :Д И наистина има жени с такива имена (Аз познавам една)![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Хах... това е сууууупер якото име... Йоана - Йо... аз така се обръщам към момичетата с подобно има... веселко е, както каза krisi_bep![]()
Това ме подсеща, че едно време и аз си мразех моето именце... сега ми харесва...малко... хахахах... казвам се Даяна... на мен ми е префърцунено някакво![]()
Ами аз като се казвам Ивалина да не е да съм тръгнала да се оплаквам?!![]()