- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Името ми. Толкова ли е ужасно?
Името ти е мн хубаво!
Аз се казвам Жени ... само ...![]()
Никак не ми харесва.. ама хубавото е че като ми се карат никога не звучи серозно ...![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
абе има хора които се казват бригадирка или димка-твойто именце си е перфектноженствено,а за мен ана е по-безличното и често срещано
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
Моиту си е наи якуУПоЛи :P
>*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<
Знам една дето се казва Богоявлена ... Твойто име си е готино, бе![]()
Скъпа не се притеснявай името си ти е мн готино! Аз пък съм Надежда- пове4е ли ти харесва?( аз го мразя)
А пък това АНА от къде го измисли, зву4и ми като на някоя пяна рускиня
А аз съм чувал,че в класа на 1 фр има некъв АбдулгафурПървоначално написано от Mimka_sweet
This is not a novel to be tossed aside lightly. It should be thrown with great force.
Името ти е много хубаво,не знам какво не му харесваш...И аз преди не си харесвах името,по-точно това че е прекалено дълго - Станислава!Но свикнах и вече си го харесвам!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Е ако твоето име не е хубаво,какво да кажат тези с имената на чалга звезди като например Гергана,Глория(аз) и т.н.Името ти е страхотно и имам една фредка която се казва така![]()
Радваи се има 1 от моя клас казва се султан![]()
Еми то и аз се казвам Йоанна и преди не го харесвах,ама от известно време почнах много да му се радвам.Пък и за мен Йоанна е много по-хубаво от Ана,Ана ми звучи някакво такова обикновенно![]()
The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...
Много ти е сладко имаето даже.. Стига се кахъри !
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Глупости!!!Йоана е толкова хубаво име...едновременно супер женствено и грациозно, и някФо непринудено детско.Чудесно ти е името...ако пък не е какво да кажеме за Анита![]()
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Казвам се Васил и се гордея с името си!
Нося името на един от най-великите българи!![]()
Desi mn mi haresvaAz sum Lubomira i mn si mrazq ama mn imetooo stra6no dulgo e i super tupoo
![]()
![]()
![]()
Името си е много хубаво, а и какво общо има то със съдбата ти? Не се занимавай с глупости, като ти е скучно прави нещо друго, а не да пускаш смешни теми.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
мм мене мн ми харесва юоанаимойто си го харесвам Ели
![]()
хах, и аз така се казвам и съм на същото мнение за името си, а като ми кажат Бубе и направо си умирам от смяхПървоначално написано от love_devil3
![]()
Готино ти е името.. да не ти пука. Супер ме кефи обръщението Йо.. имам много познати към които се обръщам така,.. много ме кефиАз пък Цветан се казвам.. по - зле е
![]()
+1Първоначално написано от AnIcHkAtA
a za tvoeto ime Anita daje si e mn hubavo :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Харесва ми,хубаво име имаш.
И аз си харесвам мойто(Вероника),обаче като някой ми каже ВЕРО и ми става лошо..![]()
![]()
Аз пък това име страшно го харесвам,готино звучи![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
само мога да ти каже че Йоана е по хубаво от Ана и имаето ти е страхтоно спрямо мойто, дори няма смисъл да ги сравнявам защото мойто е ужасно, аз ти харесвам името, супер е
To be lost before you're found, don't mean you're losing.