.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 190
    Името ти е мн хубаво!
    Аз се казвам Жени ... само ...
    Никак не ми харесва.. ама хубавото е че като ми се карат никога не звучи серозно ...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

абе има хора които се казват бригадирка или димка-твойто именце си е перфектно женствено,а за мен ана е по-безличното и често срещано
    there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you

Моиту си е наи якуУ ПоЛи :P
    >*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<

Знам една дето се казва Богоявлена ... Твойто име си е готино, бе

Скъпа не се притеснявай името си ти е мн готино! Аз пък съм Надежда- пове4е ли ти харесва?( аз го мразя)
    А пък това АНА от къде го измисли, зву4и ми като на някоя пяна рускиня

Абе добре си ти е името
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    ох йоана ,,,,спокойно не ти

Ми хубаво е името,по-хубаво е от Ана.
    А за инфо ЕВДОКИЯ е най-смешното име дето съм чувала
    А аз съм чувал,че в класа на 1 фр има некъв Абдулгафур
    This is not a novel to be tossed aside lightly. It should be thrown with great force.

Супер фен
    Град
    Варна
    Името ти е много хубаво,не знам какво не му харесваш...И аз преди не си харесвах името,по-точно това че е прекалено дълго - Станислава!Но свикнах и вече си го харесвам!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Е ако твоето име не е хубаво,какво да кажат тези с имената на чалга звезди като например Гергана,Глория(аз) и т.н.Името ти е страхотно и имам една фредка която се казва така

Радваи се има 1 от моя клас казва се султан

Еми то и аз се казвам Йоанна и преди не го харесвах,ама от известно време почнах много да му се радвам.Пък и за мен Йоанна е много по-хубаво от Ана,Ана ми звучи някакво такова обикновенно
    The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...

az ako ti kaja kak se kazvam vsyshnost az si haresvam imeto .. Yovelina,no Yoanna mislq che e dosta hubavo ime

Just laying on the beach and having fun...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Много ти е сладко имаето даже.. Стига се кахъри !
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Глупости!!!Йоана е толкова хубаво име...едновременно супер женствено и грациозно, и някФо непринудено детско.Чудесно ти е името...ако пък не е какво да кажеме за Анита
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Казвам се Васил и се гордея с името си!
    Нося името на един от най-великите българи!

love_devil3
    Guest
    Desi mn mi haresva Az sum Lubomira i mn si mrazq ama mn imetooo stra6no dulgo e i super tupoo

Повече от фен
    Името си е много хубаво, а и какво общо има то със съдбата ти? Не се занимавай с глупости, като ти е скучно прави нещо друго, а не да пускаш смешни теми.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

мм мене мн ми харесва юоана имойто си го харесвам Ели

Цитирай Първоначално написано от love_devil3
    Desi mn mi haresva Az sum Lubomira i mn si mrazq ama mn imetooo stra6no dulgo e i super tupoo
    хах, и аз така се казвам и съм на същото мнение за името си, а като ми кажат Бубе и направо си умирам от смях

Готино ти е името.. да не ти пука. Супер ме кефи обръщението Йо.. имам много познати към които се обръщам така,.. много ме кефи Аз пък Цветан се казвам.. по - зле е

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Глупости!!!Йоана е толкова хубаво име...едновременно супер женствено и грациозно, и някФо непринудено детско.Чудесно ти е името...ако пък не е какво да кажеме за Анита
    +1
    a za tvoeto ime Anita daje si e mn hubavo :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Na sedmoto nebe
    Ааа много си е хубаво името.Аз си имам приятелка с такова име и си и вакам Йо.Няма ко да се притесняваш от името си

Харесва ми,хубаво име имаш.
    И аз си харесвам мойто(Вероника),обаче като някой ми каже ВЕРО и ми става лошо..

Аз пък това име страшно го харесвам,готино звучи
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Град
    in da middle of nowhere
    само мога да ти каже че Йоана е по хубаво от Ана и имаето ти е страхтоно спрямо мойто, дори няма смисъл да ги сравнявам защото мойто е ужасно, аз ти харесвам името, супер е

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си