- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Името ми. Толкова ли е ужасно?
АЗИС ..... тва ти ли си, базик де, суперски са всички имена, и трябва да си се гордеем с тва, независимо как се казваме, тва си ни е името, и за нас си е супер.Първоначално написано от amadeus-bg
пп. Аз се казвам Александър, викат ми Сашо или Алекс , но ккато бях малък САШКО сега мразя да ми викат така![]()
Йоанче , супер ти е иметоняма смисъл да го сменяш или каквото и да е друго
e kfo kfo mu e na imeto mn si qko daje az kato se kazvam lidiq ne se oplakvam
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
мене ме кефи името ти.![]()
а твоето име си е много яко даже :P аз моето не го харесвам щото в предишния ми клас бяхме 4 момичета с тва име - Михаела...супер го намразих и то защото е често срещано, а ти не се приътеснявай аз поне ти харесвам името![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
Не помня дали съм писала в тази тема но ще ти кажа:
1) името ти ме кефи
2) има и по-сериозни проблеми на света![]()
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
То чудно колко голяма стана тая тема
Та да кажа, че вече си харесвам името :P Мерси за всички коментари![]()
Е...Кфо му има на името ти ???Мене ме кефи ...
![]()
Нищо му няма на името. Много си е хубаво даже! Остава някой да каже,че Ивета е хубаво и направо се хвърлям от някъде.![]()
![]()
EMO STYLE - Rullz 4ever! (rock) » My Winamp Playing: 1023.Linkin Park - Numb.mp3 (rock) »
На мен лично имато ти ми харесва
чесно казано името е последното нещо което ме бърка .... казвам се Марина ..не съм свикнала да го произнасям ..смисъл ако ми се наложи да кажа на някой така ми е странно ли ддз ... но пък си го харесвам ..или дори не ми пука
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
олеле ще се гръмна!!! и аз се казвам иоана и аз не си харесвам името ..отвратително е ! даже и предлагах на маика да го сменя ама тя "тва е неуважение към мен и баща ти!!" всякакви такиива .. ужасно е
е пак че ми викат ани и никои не ми вика нещо свързано с иоана .. и по никакъв начин ако не ми знаете името няма да зацепите че така е цялото
![]()
щом си го харесваш вече не мисля какво повече може да се пише по тематаПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()