.
Затворена тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 190 от общо 190
    Град
    Bikini Bottom

Re: Името ми. Толкова ли е ужасно?

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ужасно ми е скучно. Това е едната причина, поради която правя темата. Другата е името ми. Казвам се Йоана и нашите ми казват, че името ми е страхотно(да..все пак нашите са го избирали-как няма да мислят така); някои приятелки също го казват-но и те не биха ми казали, че имам ужасно име, защото 1во, че знаят, че ще ми стане малко гадно, въпреки че знам, че е ужасно и 2ро няма как да го сменя. Има де, обаче все пак вярвам, че името донякъде определя съдбата и..е не точно де..абе не искам да го сменям. Обаче пък си измислих решение-представям се като Ана.
    Та въпроса ми е какво мислите за това име Йоана
    Ужасно има, направо противно... бързо да се прекръстиш, или се премести в Бангладеш... нз ти сама реши

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от amadeus-bg
    Казвам се Васил и се гордея с името си!
    Нося името на един от най-великите българи!
    АЗИС ..... тва ти ли си, базик де, суперски са всички имена, и трябва да си се гордеем с тва, независимо как се казваме, тва си ни е името, и за нас си е супер.

пп. Аз се казвам Александър, викат ми Сашо или Алекс , но ккато бях малък САШКО сега мразя да ми викат така

Град
    Изгубено
    Йоанче , супер ти е името няма смисъл да го сменяш или каквото и да е друго

e kfo kfo mu e na imeto mn si qko daje az kato se kazvam lidiq ne se oplakvam
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Повече от фен
    мене ме кефи името ти.

а твоето име си е много яко даже :P аз моето не го харесвам щото в предишния ми клас бяхме 4 момичета с тва име - Михаела...супер го намразих и то защото е често срещано, а ти не се приътеснявай аз поне ти харесвам името
    So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!

Супер фен
    Не помня дали съм писала в тази тема но ще ти кажа:
    1) името ти ме кефи
    2) има и по-сериозни проблеми на света

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    1) името ти ме кефи
    То чудно колко голяма стана тая тема

Та да кажа, че вече си харесвам името :P Мерси за всички коментари

Е...Кфо му има на името ти ??? Мене ме кефи ...

Нищо му няма на името. Много си е хубаво даже! Остава някой да каже,че Ивета е хубаво и направо се хвърлям от някъде.
    EMO STYLE - Rullz 4ever! (rock) » My Winamp Playing: 1023.Linkin Park - Numb.mp3 (rock) »

На мен лично имато ти ми харесва

Awe ei momi4e na men tova mi e dno ot nai lubimite imena.Az puk se kazvam Djuliq i mi e stanno.Nz za6to

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    чесно казано името е последното нещо което ме бърка .... казвам се Марина ..не съм свикнала да го произнасям ..смисъл ако ми се наложи да кажа на някой така ми е странно ли ддз ... но пък си го харесвам ..или дори не ми пука

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

олеле ще се гръмна!!! и аз се казвам иоана и аз не си харесвам името .. отвратително е ! даже и предлагах на маика да го сменя ама тя "тва е неуважение към мен и баща ти!!" всякакви такиива .. ужасно е е пак че ми викат ани и никои не ми вика нещо свързано с иоана .. и по никакъв начин ако не ми знаете името няма да зацепите че така е цялото

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    1) името ти ме кефи
    То чудно колко голяма стана тая тема

Та да кажа, че вече си харесвам името :P Мерси за всички коментари
    щом си го харесваш вече не мисля какво повече може да се пише по темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове