- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- писна ми.. :@
Kakvo da pravq na 16 sam primerno mom4e ne piq ne pu6a,no si nqmam priqtelkavinagi kato razkriq 4uvstvata si ili sam brutalno otxvarlen ili polu4avam negativen otgovor.Vze da mi pisva ima mnogo momi4eta okolo men no te ne sa ni6to pove4e ot priqtelki
priqtelki koito kato sa s men mnogo se smeqt no az sam si vse samoten
P.S Ne sam pla6ilo 1.80 visok 70kg kasa 4erna kosa zeleni o4i nqmam nikvi akneta/papki.Vinagi kato si xaresam nqkoe momi4e posle osaznavam 4e tq ne e za men,kak 6te tragne s takav zagubenqk kato men i tova e
Модерирано от ramaiana.
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
я горе главата! за всеки влак си има пътнициПървоначално написано от flashget
![]()
Животът е адът описан в Библията!
щото не си случил на момиче е за тва...... :[[[[[[[[[
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
ох, моля ви, без влакове и други клишета...
Самооценката е много важна....ти си момче, на 16(да, знам че го знаеш), съвсем нормални са депресиите и липсата на самочувствие в тази възраст.
Как очакваш другите да те харесат(било то момичета или момчета), като самият ти се наричаш "загубеняк"![]()
И какво с това описание ,реклама ли си правиш![]()
![]()
Иначе по темата.Не се отчайвай.Попринцип във всяко едно положение ,отчаянието е най-лошото,което може да те стигне.Горе главата.Никой не энае кога ще дойде любовта.Ама не губи надежда.Ти си само на 16 и живота е пред теб.Нормално е в тая въэраст да ти става кофти от най-малката простотия,ама горе главата.Живей си живота ,купонясвай си с приятели и тва е.Иэобщо не чакай нещо,което ще си дойде само (клишенцеее,не энам до колко вярно
)!!!
И първият човек те пита правилно-под `Всеки път` колко пъти имаш предвид![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Като за начало спри да се мислиш за загубеняк,защото не си.Започни да се харесваш,така и другите ще започнат.Не се отчайвай защото някое момиче те е отрязало.Погледниго от следната страна:щом 1 момиче не те харесва значи не е за теб!
Ei sladyr gore glavata nai-malko kogato o4akva6 6te se poqvi tvoqta princesa
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
позната историика значи и аз съм таканапример аз като излезна някаде ме заглеждат момичета имал съм си и ще си имам гадже винаги когато пожелая обаче се чувствам самотен и едно от нещата които съм разбрал е да не се държиш като себе явно трябва задължително да се вписваш в компанията за да те търсат като приятел
DOBRE DO6UL V KLUBASPOKO 6E SE SI NAMERI6 NQKOQ.
TA TI SI SAMO NA 16.KVA E TAQ MODA NA 12 VE4E DA IMQ6 GAJE
nedei da se ot4aiva6,6te si nameri6,no qvno o6te ne ti e do6li vremeto
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Споко приятел , ще си намериш момиче , имаш предостатъчно време за това.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
заебават те щото нне ги каниш на по една бананова мелба ( бананов сплит )![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
пиши ми на мейла да се запознаем- idny@abv.bg
![]()
spokoino be ei.jivota ne svar6va s tova 4e si nqma6 gadje.za vseki ima mqsto i 4ovek na toq svqt.az sam po malka ot tebe no sam po optimisti4na.stegni se.moje da zapo4ne6 s tova naprimer.i taka kato 4eta opisanieto mi izglejda6 sladur taka 4e spox prosto ne si se ogledal kolko macki te zaglejdat. \/
![]()
ne se ot4aivai :P
ахаа... 1.80... как казваш ти бил скайпа?![]()
Ок сериозно това беше само за ентосиазъм.... Мисли си за нещо друго не се сдухвай толкова.В край на сметка осъзнаваш че си прекалено добър за всички и всички са прекалено зле за теб. (не обиждам никого умишлено)![]()
Я се стегни, никой не е казал, че на 16 задължително трябва да си имаш гадже. Или пък че ако нямаш приятелка и нзасега никоя не ти е показала, че те харесва, си загубеняк. А мислил ли си някога, че има някое момиче, влюбено точно в твоята усмивка, но я е прекалено срам да ти каже, смятайки, че ще че отхвърлиш, а ти прсто не я забелязваш?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"